Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska wawa

Robi sie coraz chłodniej zawsze mam problem co ubrać.W czym Wy chodzcie na cod?

Polecane posty

Gość baska wawa

na codzien ;) lato to japodnki + spodnie czy spódniczka i top. Ale wiosna i jesień to dla mnie udręka pod względem ubioru, zawsze mam problem jakie buty, czy sweter i jaki.. tylko jeansy są zawsze oczuwiste ;) nie lubie elegancji ale też nie chce wyglądać zupełnie sportowo mozecie podsunąc jakieś pomysły? W szafie pełno staroci musze coś kupić nowego ;)

Gość skórzane spodnie
najlepsze za jesien i zime!!! POLECAM !

Gość gugias
nie słuchaj tego kretyna/kretynki wyżej

Gość ghghhf
A w co ubierasz te japonki?

Na co dzień zakładam jeansy, balerinki, bluzkę na ramiączkach, ale jak w temacie, robi się coraz zimniej, więc zawsze jak wychodzę biorę ze sobą bluzę. Mam mój ulubiony kangurek (http://www.centersport.pl/produkt-puma-ft_hooded_sweat,1432.html) i właściwie się z nim nie rozstaje. Kiedyś nie podobały mi się bluzy tego typu, ale teraz doceniam ich praktyczność. Bo raz, że ciepło, dwa, że kaptur ma i jak deszcz pada to głowę osłoni, a trzy, że ładnie wygląda.

Gość baska wawa
Persymona - botki na obcasach tak? I sweterek w stylu kardigan czy krótszy? Bo ja niska jestem (158cm) i mam figurę gruszki, szczególnie po ciąży mimo upływu czasu został brzuch i grube uda - moja zmora z która staram sie walczyć jak znajdę czas. Czy dla mnie takie dłuższe sweterki będą ok czy będę wyglądała jak w worku? Botki mi sie strasznie podobają ale praktyczne dla mnie nie będą jak biegam na codzień za dzieckiem na spacerze ;) ale na jakieś wypady hmm może sie skusze mimo że sie mężowi nie podobają :P

Gość rzeczywiscie skora i materialy
skoropodobne sa najlepsze na wilgoć i chłód !!! Osobiscie polecam! (odkad nosze skórzane spodnie w zimie (a bedzie juz 3 rok - nie mialam większego przeziębienia!)

Gość chyba coś czarnego
w h&m są teraz takie kiecki z dzianiny ja mam taka podoba czarna ale nie z h&m do tego zakładam fioletowe getry niebieskie botki z zamszu ale taki ciemny niebieski fioletowa apaszka i jasna marynarka

Gość chyba coś czarnego
saszki kupiłam w step by step za 70 ziko i sa na płaskim bardzo wygodne nie musisz koniecznie na obcasie kupować

Gość prawdziwa skóra najlepsza
ale i najdrozsza (za to "oddycha", jest trwalsza, itd) Niemniej mozna znalezc naprawde dobrej jakosci materiały skóropodobne o wiele wiele tansze niż skóra tylko trzeba poszukac!

Gość skóra eko to szajs
pod takimi spodniami,czy kurtką pływasz!!!pocisz się strasznie-ryzyko przeziębień,problemów z nerkami itp,przekonałam się po noszeniu tego barachła,ze nie warto!to już lepszy każdy inny materiał np polar

Gość nie zawsze czasem trafie sie
dobrej jakosci ekoskóra ale zazwyczaj aprawde trzeba sie dobrze naszukac a czasem zaplacic niemal tyle co i za prawdziwa skóre! Ja aktualnie choruje na spodnie z PRAWDZIWEJ skory ale naprawde dobrej marki np. takie http://img208.imagevenue.com/img.php?loc=loc160&image=81156_RalphLauren2009_p6006373_alternate1_122_160lo.jpeg# http://img207.imagevenue.com/img.php?loc=loc239&image=81087_RalphLauren2009_p5938260_alternate1_122_239lo.jpeg# http://img231.imagevenue.com/img.php?loc=loc33&image=45012_RalphlaurenF08_5094936_alternate1_122_33lo.jpg#