Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKKKK

Dzisiejsza sytuacja z jego matka...doradzcie i pomozcie

Polecane posty

Ikuś - rozumiem, że chcesz we mnie wzbudzić zazdrość? :P Zauważyłem, że ZS zna także włoski :classic_cool: U mnie też po staremu. Tylko mniej mi się chce pisać:)

ms oczywiście że chcę:P co się będę wypierać ja też piszę na kafe mniej a ty podobno nie próżnujesz.... już mi tam ptaszki ćwierkają to i owo........

do pomarańczy- proszę nie odpowiadać na posty autorki- topik został wytypowany do zatopienia

wloski dla poczatkujacych - doskonaly film, tez obejrzyj ike erotyczny? coś na zasadzie " czy panowie golą jajka " ??

albo nauka robienia głębokiego gardła przy dużym zaroście łonowym..........

moja nieogarnieta empatia wyciska lzy smutku na policzki i jeki zalu z gardla może to nie jęk żalu..........................................:D

Gość fhfhfgf
nAJGOŻEJ TO PRZEJEBAĆ SOBIE U TESCIOWEJ JESZCZE PRZEZ ZARĘCZYNIAMI masz przejebane do końca życia ps. teściów sie nie przeprasza , skoro nie zgadzaja sie z twoim punktem widzenia trudno, ale nie zabronnią ci go miec

Gość ejbisi
Ehkem! Zaśmiecacie topik. Autorko to co zrobilaś to najprostszy sposób do wejścia na ścieżkę wojenną z teściową. Z jednej strony wspólczuje wścibskiej baby a z drugiej... przesadziłaś. Poza tym ja bym się wstydziła tak nocować u rodziców chłopaka i jak kiedyś bede mieć dzieci to też im na to nie pozwole raczej :P

pokorne ciele dwie matki ssie teściów owszem się przeprasza tym bardziej jak się do nich pyskuje gdy się jest u nich gościem:)

Gość czarpoma
oooo kochana..jesli to taki typ baby jak mysle to masz juz przechlapane,poprostu juz cie nie lubie i nie polubi

Gość no juz bez przesady
piszecie o szacunku do starszych a innym to co szacunek się nie należy? szacunek czyjeś prywatności i własnego zdania? nie powiedziałas nic obraźliwego tylko prawdę, prędzej to jej syn jej pocisnał o chorobie psychicznej :D jesteście już dosyć długo ze sobą (3,5 roku) i pewnie pierwsze co zrobicie to spróbujecie się wyprowadzic, ale powiem Ci że to wściPstwo sie u niej nie skończy, beda telefony gdzie jesteście, co robicie, a na co a po co? a na co kase wydajecie? Twój facet dawno powinien ustalić pewne granice i albo zrobicie to teraz albo to sie bedzie ciągneło za wami

Gość przesadzacie
ten typ teściowej bez względu jak się zachowasz i tak nie polubi przyszłej synowej to typ baby, która zawsze ma muchy w nosie bo przyszła jakaś dziwka i che jej zabrać synusia.... cała awantura o to że baba traci kontrolę nad synkiem i jej się ten stan nie podoba.... teściówce włączyła się wizja że któregoś neiszczęsnego dnia będzie musiała pogodzić się z faktem że synuś wyfrunie z gniazda i Mamusia przestanie być dla niego numerem jeden, Mamusia przestanie być niezbędnie potrzebna do prania gatek, gotowania obiadków i włażenia w dupkę.... a taka świadomość bardzo boli kobietę, która przez 26 lat zdążyła się przyzwyczaić do podejmowania wszystkich decyzji za syna

pomarańczo ale to nie jest sprawa gościa- a dziewczyna jest w tym domu tylko gościem nie ma prawa naruszać zasad tam panujących i zmieniać domowników- lub ich pouczać wścibskość teściowej to jedno sytuacja tu opisana to zupełnie co innego

i tak cokolwiek by powiedziala to by bylo beee widac ze taki charakter juz ma ta babka ja na waszym miejscu odlozylabym kasy i poszla gdzies wynajac mieskzanie by sie uwolnic ta baka zawsze bedzie was kontrolowac a ty ze mu zabralas syna bedziesz ta niedobra ten typ tesciowej tak juz ma moja przyszla tesciowa az taka ciekawska nie jest ale wszystko chetnie by komentowala dlatego my na swoje po slubie idziemy to jest dobre wyjscie..

Gość KKKKKKKK
Nie mozemy nic wynająć, jego matka za skarby świata nie złozy się na wynajem dla nas

co za pieprzenie tu odchodzi po pierwsze to autorka sama narzucila ocene "tesciowej" czy do konca obiektywnie, watpie po drugie, gdyby "tesciowa" byla taka zla, to z cala pewnoscia nie zgodzila by sie na pomieszkiwanie po trzecie z postu raczej wynika glownie kompletny brak szacunku faceta dla swojej matki a po czwarte ike do konia, nie potrafisz zatopic tak banalnego tematu??? :-)

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Myślę, że każdy, NAWET teściowa, zadając pytanie musi liczyć się z tym, że nie spodoba mu się odpowiedź, którą usłyszy. Owszem, dziewczyna była gościem, ale skoro obie strony wmieszały ją w całą sytuację (teściowa jako osoba starsza, godna szacunku i takie tam, co piszecie, powinna wiedzieć, że gości w problemy rodzinne się nie wciąga, prawda?), to odpowiedziała na sytuację zgodnie z tym, co uważa.

????????????????????????? Nie rozumiem? dlaczego ona ma się składać na Wasz wynajem?

ale to nie były problemy rodzinne tylko pytanie do syna poza tym ma kobieta chować się po katach? w swoim domu? niech gość siedzi do cholery w pokoju a nie po kuchniach się szlaja :P może powinna matka zapisywać się do synka na audiencje??

Nie mozemy nic wynająć, jego matka za skarby świata nie złozy się na wynajem dla nas ke??? a to chlopak nie pracuje?? jestescie prawdopodobnie siebie warci, pozdrawiam