Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczolina

Mam tradzki co z makijazem???

Polecane posty

Gość Pryszczolina

Witam, Może jakas panna młoda miał juz ten problem?? Wstydze sie isc do kosmetyczki bo boje sie z nie podoła i nie pomaluje mnie ładnie bo nie bedzie wiedziała jak:( a mam zabulic kase za makijaz a w domu go zmywac;( Kurcze nie wiem co robic jak sie sama pomaluje to widac bo makijaz tylko troszke zakamufluje pryszcze:( Bede chyba najbrzydsza na tym weselu:(

na przyszlosc idz do dermatologa to sie wyleczysz a jesli chodzi o makijaz to idz do dobrej kosmetyczki - i powiedz czego oczekujesz - na pewno da rade

Gość Pryszczolina
kochana tradzik to ja lecze!! W pazdzierniku stukie 3 lata i to nie moja wina ze takich mamy lekarzy!! Potrafia tylko zapisywac nowe leki igowno co sie znaja!! Byłam juz chyba u 10 a za 2 tyg znowu odwiedze 2 zobaczymy czy oni dadza rade:( bo strace nadzieje...

A brałaś tabletki anty? ja po tabletkach zupełnie wyleczyłam się z trądziku, a też bardzo długo się męczyłam

Mam znjomą ztym problemem jak systematycznie stosuje taki płyn z apteki o nazwie afrodyta to nie ma większego problemu

Gość czarna_porzeczkaaaaaa
Koniecznie musisz przed ślubem wybrać się ze 3 razy do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy, to znacznie zmniejszy ilość wyprysków. Polecam na 2 miesiące przed ślubem, potem miesiąc przed i ostatni raz tydzień przed ślubem. Ja używałam dobrych kosmetyków do cery trądzikowej i było ok, ale po pierwsze oczyszczałam twarz 3 razy dziennie, miałam osobne kremy na dzień i na noc i zmieniałam markę kosmetyków co ok. 3 miesiące, żeby skóra się nie przyzwyczajała. Ale na problemy z cerą jednak najbardziej pomogło mi to... że zaczęłam uprawiać seks - polecam :D