Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

czy chodzicie do fryzjera? Ile płacicie?

Polecane posty

Gość czerwona książka
Koloryzacja jednym kolorem, podcięcie, włosy średnie, czesanie na szczotkę 130 PLN . Sopot.

Gość Aga Baba Jaga
Kiedyś (ok roku temu) płaciłam 70zł-75zł za strzyżenie a 170zł za strzyżenie z farbowaniem. Ponieważ nie byłam od dłuższego czasu zadowolona z tego salonu (chodziłam tam z 10 lat :) a mieścił się w centrum handlowym) przypadkowo poszłam do osiedlowego fryzjera gdzie pani ścięła mi włosy za 35zł a z farbowaniem życzyła sobie 75-80zł. W ubiegłym tygodniu znalazłam świetną fryzjerkę, która obcięła mi włosy za 25zł (30zł z napiwkiem bo była bardzo miła i delikatna, w salonie w którym płaciłam tak drogo nikt się tak ze mną nigdy nie cackał, wręcz przeciwnie, jedna baba była taka, że o mało głowy nie urwała). Polecam wypróbowanie osiedlowych fryzjerów - uważam, że warto.

oj nie wystarczy im powiedziec:o baaa nawet pokazac:o chcilam sobie ostatnio grzywke podciac....tzn zrobic taka zeby byla ponizej brwi to mi zrobila do polowy czola w ksztalcie łuku! a pokazalam dokad ma byc...! ja sama pracuje jako kosmetyczka i rozumiem ze trudno jest dogodzic...bo kazdy widzi rozne rzeczy inaczej...ale jesl przychodzi baba do mnie....i mowi ze chce na czerwono pazury to maluje jej na czerwono a nie na zielono!

Gość ElleMelle
Hmm chodzę , bo mam kręcone włosy i potrzebują ładnego obcięcia, na dodatek je farbuje. Płacę 240-280zł-Bytom

Gość ElleMelle
Tak , mam włosy do ramion , kręcone- zawsze farbuję i obcinam, 240-280zł , Bytom

Gość LOTUS
350 pasemka I strzyzenie.lublin

Gość skkad wy bierzecie takie
skkad wy bierzecie takie ceny, w zwykłym zakłądzie w gdansku farba i podciecie koncowek na 3 cm zapłaciłam 180 złoty w zeszłym roku :S

Gość skkad wy bierzecie takie
zaden markowy salon zwykly osiedlowy nic wiecej :S

Gość no to laski z podlasia
poleccie jakiegos dobrego fryzjera w Bialymstoku. Ja szukam i nikogo kto naprawde fajnie scina znalezc nie moge:(

Gość ja z warminsko-mazurskiego.
place za samo podciecie i wymodelowanie 22-25 zlotych.skad wy te ceny bierzecie?z ksiezyca?

Gość ja z warminsko-mazurskiego.
CarrieBradshaw. do ktorej pomaranczy mowisz?=]

Gość no to laski z podlasia
julka0261@wp.pl to moj mail Carrie, czekam wiec na informacje:)

Gość polplplplp
Nowy Sącz farbowanie (bląd platynowy bardzo ładny ani białe ani śraczkowo żółte) + strzyrzenie i modelowanie + fajna pogawędka ok 100 zł a mam takie włosy że schodzi z tym 4 godz... robi mi to na folii ale za to mam super naturalny efekt

Gość rafffałowska
Ja chodzę do Eric Stripa w M1, raz na 3mc, zeby podciąć końcówki i ewentualnie odświezyć kolor. Płace max 120-150zł.

Gość jak mozna nie miec kasy
do tej dziwczyny co pocina wlosy aby szybciej rosly. tak sie sklada ze wsy wyrastaja z cebulki a nie konce rosna takze od podcinania ci szybciej nie urosna :D

Gość jak mozna nie miec kasy
farbowanie, sciecie, prostowanie150-160zl ale uwazam ze to bardzo duzo bo albo wicznie mialam robiony kolor juz z odrostem, albo tlumaczenie fryzjerki ze wlos nie przyjmuje farby. za namowa kolezanki zafarbowalam wlosy w domu. dziwnym trafem od tamtej pory zawsze przyjmuja farbe i sa zafarbowane o samej glowy a koszt to okolo 30zl za dwa opakowania farby z odzywka ktore pokrywaja dlugie wlosy.