Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

czy chodzicie do fryzjera? Ile płacicie?

Polecane posty

Gość agggneska
Ja raz na mc na odrosty do Revlonu w Reducie. I zwykle zostawiam około 200zł. Ale warto bo to naprawde rewelacyjny salon i zawsze jestem bardzo zadowolona.

Gość ij aa
29 zł strzyżenie z myciem i modelowaniem chodzę raz na 3-4 miesiące

Obrzeża Krakowa, osiedlowa fryzjerka: baleyage jednokolorowy, mycie, odżywka, podcięcie końcówek, suszenie bez jakiegoś super modelowania (włosy proste, do łopatek) - 50 zł. To samo w salonie w centrum - od 150 zł. wzwyż...

Gość :)(:
ehh do fryzjera chodzilam jak po wyrok raz za ciecie zaplacilam 80zł (slask)- mialy byc odrobine skrócone tak do 5 cm (mialam wlosy niemal do pasa) i mocno wycieniowane zeby wiecej wlosow bylo na glowie a nizej mniej bo ciezkie wlosy, wyszlam z dwoma warstwami wlosow- jedna na podstawie czaszki druga na lopatkach- bylam wsciekla, potem zamiast cieszyc sie zdrowo wygladajacymi wlosami prostowalam je codziennie zeby nie wygladac jak ksiezyc w pelni. niejednokrotnie placilam czy wiecej czy mniej i zwykle wlosy byly do kitu co widac zwlaszcza po umyciu bo wywijaly sie z kazda strone. w koncu na wakacjach poszlam do fryzjera bo byly upaly i poprosilam o mocne wycieniowanie i skrocenie 3 cm. fryzjer- facet- OBCIAL MNIE GENIALNIE TAK JAK CHCIALAM pokazywal czy na pewno tyle moze obciac, pytal jak krotkie moga byc te na glowie zebym nie miala problemu z wiazaniem czy ukladaniem, bylam mega zadowolona i teraz przejezdzam 160 km zeby ciac u niego, place 35zł-świetokrzyskie.

Całe życie nie miałam problemu z fryzjerem, ponieważ mam jednego w rodzinie. Pare razy zdarzyło mi się jednak wyrzucić kasę w błoto, kiedy poszłam do innego fryzjera i w rezultacie na głowie miałam coś co zupełnie mi sie nie podobało.

Gość marianiskowa
Całkowicie sie z Tobą zgadzam, zwłaszcza ze tutaj też w styczniu mozna liczyć na zniżke jesli chodzi o koloryzację w salonie Elegante.

Gość zummma
Ja teraz szukam takiego własnie salonu w którym wreszcie ktoś mi zrobi ładnie włoski, zastanawiam sie nawet nad ombre. Komunia córki sie zbliża i chciałabym wygladac dobrze. Myslisz ze moge sie do nich zapisac ?

Gość antoninnna
Idz spokojnie własnie do tego salonu własnie, ja sama jezdze do nich z Legionowa. Raz w miesiącu robie odrosty i podcinam po centymetrze. I tak naprawde wypoczywam w tym salonie. Jest super, dobra kawka, fajna atmosfera.

Gość gość
Ja juz nie chodze. Nigdy nie miałam lupiezu a zarazili mnie takim grzybem ze od dwóch letnie mogę się go pozbyć. Kupuje lecznicze szampony za gruba kasę i chwile mam spokój. Brudasy, nie sterylizuja grzebieni

Gość gość
Ja w świętokrzyskim za podcięcie końcówek płacę 5 zł, za strzyżenie ok. 12, z myciem ok. 15 ;-)

Gość gość
Mój fryzjer rqcuje w jakimś salonie, ale i przyjmuje w domu. Strzyżenie £30, jest świetny, szkoda, ze nie zajmuje się farbowaniem. Farbuje sama. Jak znajdę drugi taki ideał od koloryzacji, to moje szczęście będzie pełne.

Gość gość
Ja płace 50zł (strzyżenie męskie) i mówię reszty nie trzeba ta "reszta" to 35zł, Mam 40 parę lat. W zamian mogę sobie obmacywać młode ciałko ślicznej fryzjerki, w czasie, gdy ta zajmuje się moimi włosami. Dodam, że panienki (mam dwie takie fryzjerki) zawsze są zadowolone i czekają na moją kolejną wizytę.

Gość pelllska89
W takiej sytuacji już najlepiej jest wybrać sie do naprawde dobrej stylistki włosów, fryzjera. Ja polecam to miejsce w Warszawie http://www.dorothystudio.pl/ I tutaj zdecydowałabym sie na taką dużą zmianę koloru.

Gość gość
Czasem chodzę. Częściej jednak obcinam sama. Mam falowane włosy, zawsze jak idę podciąć końcówki wychodzę z pocieniawanymi do połowy głowy i ze spania nici. Muszę przez pół roku wcześniej wstawać, żeby okiełznać fryzurę. Nie wiem skąd u fryzjerek przekonanie, że wiedzą lepiej, co klient chce mieć na głowie. 3 razy w życiu miałam ostrzyżone perfekcyjnie włosy, nigdy w moim mieście. Raz na rok, dwa skuszę się na fryzjera i gorzko żałuję.

Gość gość
Ostatnio 35zl za podcięcie 1cm po calosci. Moze byc..Proszę, poleccie mi fryzjera w Malborku, jakis czas tam pomieszkam.

Gość gość
W Malborku "U Aldony" ...;)

Gość gość
chodzę mniej więcej co 6 tygodni , cena 100 zł.

Gość gość
Ja chodze na ulZimnej do studia Dorothy. Wejdzcie sobie na stronę salonu i sprawdzicie same jakie maja dobre ceny. Naprawde warto jest czasami podjechać troszkę dalej ale miec pewnośc ze wybralismy naprawde super salon i odpowiedni na nasza kieszeń.

Gość gość
Nie chodze. Wlosy mam prawie do pasa. Wiem jak sama pocieniowac je sobie w taki sposob ze wygladaja naturalnie i fajnie. Kazda wizyte u fryzjera mialam okupiona kilkudniowym placzem.

Gość gość
Ja moge polecić takiego w Krakowie http://strefafryzur.com jestem naprawde zadowolona. Ja akurat chodze do biurowca Herbewo bo tam mam już swoje sprawdzone i fajne fryzjerki.

Gość gość
My z przyjaciółkami postanowiłyśmy cos zmienić i poszłysmy na całośc jesli chodzi o kolorki na włosach http://www.crazycolor.pl/ Polecam Wam bo wyglada to naprawde rewelacyjnie.

Gość gość
Bo to jest tak ze kazda z nas ma takie własnie idealne dla siebie miejsce jesli chodzi o salon piękności i ja równiez właśnie na szczęście na taki trafiłam w Warszawie http://www.dorothystudio.pl/ Tutaj w sumie można skorzystac z każdej usługi i zabiegu na włosy do tego w bardzo atrakcyjnych cenach.

Gość gość
Chyba zaczne chodzić do wspomnianej strefy fryzur w Krakowie. Bo jednak jakoś do tej pory przyznam szczerze ze cięzko bylo mi trafić na tego własciwego fryzjera.

Gość gość
Dorothy Studio to dla mnie jedyny i pewny salon. Trzymam sie ich juz naprawde od dłuższego czasu. No i zawsze wiedza co zrobic z moimi włosami.

Gość gość
Zdecydowanie polecam ten salon na Zimnej 2 http://www.dorothystudio.pl/ Tak sie ciesze ze koleżanka mnie tam zaciągnęła, bo wreszcie nie musze nosić czapki zeby przykryć włosy i to jaki maja beznadziejny kolor.

Gość gość
Dziewczyny to moze któras z Was poleci dobrego fryzjera i salon w Warszawie gdzie mozna liczyć na profesjonalny zabieg wzmacniajacy włosy ale w naprawde jakies normalnej cenie ?

Gość gość
W takiej sytuacji już najlepiej jest wybrać sie do naprawde dobrej stylistki włosów, fryzjera. Ja polecam to miejsce w Warszawie Dorothy Studio I tutaj zdecydowałabym sie na taką dużą zmianę koloru.

Gość gość
Czy taki zabieg wykonuje sie od razu na pierwszej wizycie czy moze własnie troszkę musimy pochodzić zeby to przejście między kolorami było stopniowe ?

Gość gość
Chodze raz w miesiącu i jest to max 150zł ale też zalezy oczywiscie co robię. A chodzie w Krakowie do Strefy fryzur w biurowcu Herbewo.