Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

czy chodzicie do fryzjera? Ile płacicie?

Polecane posty

Gość katrem79
Mysle ze trzeba wybrać w to miejsce. Szukam juz od dłuzszego czasu dobrego fryzjera. Marze o tym zeby miec dobrze zrobione ombre i mam nadzieje ze wlasnie uda sie w tym salonie.

Gość gość
Faktycznie ten salon w Krakowie Strefa fryzur jest bardzo dobry. Bardzo lubie tam chodzic, zwłaszcza ze panie fryzjerki są dla mnie po prostu profesjonalistkami.

Gość gość
Oj to prawda. Skoro celebrytki pokochały ten salon to i na pewno Wam przypadnie do gustu i bedziecie na 100% zadowolone.

Gość gość
To na pewno w Krakowie na pewno polecam Strefę fryzur w biurowcu Herbewo. Naprawde taki numer jeden jesli chodzi o dobrego i poleconego fryzjera w naszym mieście.

Gość gość
Tak naprawde to jest znalezienie dobrego salonu fryzjerskiego. Jak już sie to stanie to mozemy byc pewne ze nasze włosy naprawdę bedą wygladac dobrze. Dlatego ja moge polecić Wam takie sprawdzone miejsce w salonie na ul.Zimnej 2 - Dorothy. Bardzo fajne miejsce, do tego nie zrujnujecie sie finansowo.

Gość gość157
Ja płacę 14zł w salonie gdzie uczęszczam. Ponad to na 5 wizycie mam zniżkę 30% a na 10tym darmowe obcinanie.

Gość gość
Kurcze to mnie kasuja ostro za farbę... ostatnio zapłaciłam 240 zł za ombre (włosy długie), fakt faktem warte to było tych pieniędzy :)

Gość gość
Najwazniejsze jest to aby wybrać w to miejsce. Szukam juz od dłuzszego czasu dobrego fryzjera. Marze o tym zeby miec dobrze zrobione ombre i mam nadzieje ze wlasnie uda sie w tym salonie.

Gość gość
A ja mogę polecić w Rzeszowie, hymm ciężko tam trafić, jest to w samym centrum, w kamienicy na przeciwko galerii na Pilsudskiego tej za przystankiem ( nie galeria Rzeszów) kamienica z tylu budynku sądu apelacyjnego w stronę tej smiesznej galerii za rogiem, wchodzi sie przez domofon. Ceny bardzo bardzo, koncowki i mycie za 30zl jestem bardzo zadowolona :-)

Gość gość
A w Szczecinie jakiego fryzjera możecie polecić?

Gość gość
Ok40zl wlosy srednie

Gość gośćśćć
ja ostatni raz u fryzjera byłam w lipcu 2013 :D

Gość gość
3 lata temu? ciekawe jak teraz wyglądają twoje włosy? jak mama natura dała?

Gość wiwienn2h
JA MAM mysi blond wlosy,cieniutkie lekko za ramiona. Wstyd przyznac ale do 20 roku zycia nie bylam u fryzjera. Podcianałam sobie sama ,lub podcinała mi siostra. Pozniej zaczełam eksperymentowac sama...i to na całego :D Najpierw rozjasnilam o 2 tony...pozniej3,4,5..6 i doszłam do żóltej jplatyny:D Pozniej probowałam tez z brazami,czarnym,mahoniami itp. Nigdy nie bylam zadowolna z efektu farbowania drogeryjną farbą:) Przypadkiem jakos poszłam do taniego fryzjera w baraku... Wysmiała mnie, ze tak nie dbam o wlsy i mam takie spalone. Zrobiła mi wsiowy balezjaz,za ktory zaplaciłam jakies 60 zł i tak sie zmył...Ogolnie to nastepnych 5 lat -dwa razy w roku chodziłam do takich wlasnie starych,niemodnych,osiedlowych fryzjerek u ktirych ciecie kosztuje 15-25 zł. W 5 tanich saloach Zawsze scinano mnie t ak samo,w 15 minut,niechlujnie,proponujac jakiegos jakiegoś staromodnego lichego boba...zero podejscia do klinta,inwencji,pomysłu itp. Siadasz w obslurnym fotelu,w obsurnym salonie,gdzie pani Gienia ,ktorej trzesa sie rece i nie dezynfekuje nozyka,nie widziala szkolenia 30 lat....ale jest ttania:D Az tu pewnego razu,w ubiegą jesien.....Pojechałam do Warszawy, zobaczyłam ze w Salonie Loreala jest promocja na ciecie.-50%. Weszłam i oniemiałam!!!...Dziewczyny młode,ambitne,z glową pelną pomyslow,szkolace sie kilka rayz w roku,pracujce zespolowo,doradzajace sobie nawzajem jak zrobic by bylo najlepiej,higiena i kultura jakiej w zyciu nei widzialam . Zapytały jakie mam oczekiwania,w czym sie dorbze czuje,na co jestem gotowa,czy bylam zadowolona wczesniej itp.Nigdy mnie o to nie pytano.Oceniła ten wlosy i bez owijania w bawełne powiedziala,ze sa kiepskie i nie mzemy tu zza duzo wyczarowac....ale Zdecydowanie powiedziala ze przy takich cienkiech nie powinnam zapuszczac i jasny blond to nie jest moj kolor i nie ma co cieniowac .Dziewczyna z pasją moje cienkie wlosy obcinała 1,5 godz,!WYznaczyla sobie linie na glowie i z chirurgiczną precyzją obcinala kazde zdzblo,uzywała przy tym 5 roznych ostrzy i golarki...Normalne ciecie kosztuje u nich 50 zł,ja zaplaciłam promocyjne 25 zł. Zroziłam sobie fotkę i bede pokazywac pani Gieni jak chce byc scieta:D

Gość gość
U mnie było tak ze jak zrobiłam ombre to juz ciezko jest mi samej zafarbowac odrost. Boje sie ze przykryje jasne końcówki. I też w sumie chcialabym poznac miejsce do którego moge isc , zrobic odrost i nie zostawic wszystkich pieniędzy.

Gość gość
no ja chodzę i to regularnie co 2 tygodnie do HR STUDIO Warszawa dla mnie fryzjer to numer jeden :)

Gość gość
Ja co jakiś czas chodzę na koloryzację i stylizację do http://cortedelsole.pl/ . Nie płacę dużo, a zawsze jestem zadowolona.