Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddprechachyba

3mies.dziecko nagle nie chce piersi

Polecane posty

Gość dddprechachyba

od urodzenia nie miałam zadnych problemów z karmieniem piersią-od tygodna przezywam koszmar.Nie zmieniłam diety,nie wprowadziłam nowości...dziecko po przystawieniu do piersi odwraca głowę i zaczyna krzyczeć.Nie chce nawet zapać brodawki.Czy ktoras z was tak miała?dodam,z jak poczuje mleko to tez nie chce jesc.W koncu jak złapie po wielu minutach wydzierania si to possie moze 2minuty

Gość mamaDzidziusia
a karmisz czymś jeszcze?

Gość ddeprechachyba
nie,nie karmię-czesto przystawiam do piersi,ale za kazdym razem jest taki cyrk

Gość deedee1
Ja na Twoim miejscu poszłabym do poradni laktacyjnej. Mi pani z poradni bardzo pomogła, gdy miałam problemy z karmieniem. Powodzenia!

Gość moze za duzo mleka
może mleko za szybko wypływa i zalewa dziecko, odciągnij trochę przed karmieniem, a dopiero potem przystaw dziecko

Gość sabrina 23
a slyszalas ze jak kobieta zachodzi w ciaze dziecko automatycznie przestaje ssac piers???

Gość xczxzCZXczc
ja mam podobny problem, dziecko nie chciało jeść, tak samo reagowało ale jak ściągałam w butelkę to jadła. Po pewnym czasie to przeszło ale już myślałam że przestawimy córkę na butlę. W 3 miesiącu jest tzw kryzys laktacyjny może to dlatego. Sabrina, naprawdę nie chce cyca jak się znów jest w ciązy?? Kurde, może powinnam zrobić test.

Gość sabrina 23
gdzies o tym czytalam artykul;-)

Gość pewnie śmierdzisz
myj cycole i już

Gość quasia
U mojej córeczki przyczyną nagłej niechęci do ssania było zakażenie dróg moczowych. Proszę zrobić dzieciom BADANIE OGÓLNE I POSIEW MOCZU. Corka nie miala gorączki tylko odmowila nagle piersi.

U nas jest to samo, tyle że mały ma 6 miesiecy. Zaczeło sie od pojedyńczych strajków a teraz już pierś je tylko w nocy. W dzień wystarczy że podniose bluzke to juz wrzeszczy i się wyrywa.... Odciągnięte czasem zje i mm tez ale często nic nie chce :( Na szczęście jest na tyle duży że już jada zupke i deserek. Awersja do "łykania" to też nie jest bo wode i herbatke mógłby pić na potęgę..

Gość quasia13
Tak jak już pisałam, proszę zrobić BADANIE MOCZU!! Moja córka nie miała innych objawów poza nagłą niechęcią do ssania. W czasie leczenia wszystko wróciło do normy.

Gość quasia13
Chcę pomóc wszystkim którzy mają ten problem co ja kiedyś. Przechodziłam przez to. Poznałam przyczynę. Kto tylko chce może do mnie napisac: kkubaszek@wp.pl lub nawet zadzwonic 505415885 POZDRAWIAM