Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzyc sie nie chceee

Młode matki. Przeczytajcie ten artykuł bo jestem w szoku

Polecane posty

Gość idiotkaaaa
no i bardzo dobrze, a co tak mamuśka 17 letnia zdziwiona, ze traktowana była byle jak, a co, dawać dupy w tym wieku to się nie wstydziła.

Gość tez po porodzie
mysle, ze kultura osobista i profesjonalizm personelu medycznego nie zalezy od wieku rodzacej. Moja mama rodzila w latach 70-ych i byla po 30-e a tez uslyszala kilka nieciekawych komentarzy na swoj temat

No, szok... Ciekawe co to był za szpital.... Ale w szpitalach jest taka "kultura", to nie spotyka tylko młode osoby...

Gość polskie szpitale schodzą na ps
małolacie zatruć najpiękniejszy moment w życiu, wieloródkę podwiązać wbrew jej woli i niezgodnie z prawem... tylko pensje im się należą wysokie ze składek....

Gość ZŁA/
DO IDIOTKAAA.. dobrze sie podpisalas bo jestes totalna debilką!!! tez nie masz szacunku do innych najwyraźniej.. Obojetnie kto i w jakim wieku nie powinien byc tak traktowany i upokarzany!! WKOŃCU SIE OKAŻE W NIEJEDNYM PRZYPADKU ZE TAKA 17 LETNIA MATKA JEST LEPSZĄ, DOJŻALSZĄ mamą DLA SWOJEGO MALĘŃSTWA NIŻ KOBIETA STARSZA OD NIEJ !!!!!!! starsze dziewczyny są czasem głupsze od tych młodszych...

Ciekawa jestem ile lat miały kobiety zaczynając współżycie (mówię tu o tych które krytykują). Ja miałam 16. Gdybym wtedy wpadła urodziłabym mając 17. Teraz mam 27 lat i póki co nie mam dzieci. Nie jestem rozwiązła i nigdy nie byłam. Dlaczego szufladkujecie dziewczyny które wpadły?

widzę, że niektórzy tu udają świętych.Ja mając 24 lata nie mam jeszcze dzieci, ale każdemu może się zdarzyć wpadka. na miejscu tej dziewczyny napisała bym skargę i jeszcze poszła powiedzieć im to prosto w oczy.Wtedy była przestraszona i speszona nie ma sie zreszta co dziwić, ale ja bym coś z tym zrobiła.Nawet nie z zemsty, ale żeby innych dziewczyn tak nie traktowali.Najwyraźniej poczuli, że są bezkarni i mogą tak ludzi traktować.Kurwa zamiast pomóc przestraszonej dziewczynie to jeszcze jakieś debilne teksty nrzucali.Ja bym się nie odzywała póki bym nie wyszła, bo cholera wie co strzeli do łba takiej głupiej pielęgniarce czy lekarzowi i zrobią na złość coś, ale później ...

Młoda matka to też człowiek, nalezy jej się taki sam szacunek jak każdej innej osobie. Mogę sobie tylko wyobrazić jakie piekło przeżyła ta dziewczyna i być może jakie przeżywają inne młode mamy. To gorzej niż upakarzające. O tych lekarzach i pielęgniarkach się nie wypowiem, bo same epitety cisną mi się na usta.. a nie mam w zwyczaju klnąć jak szewc :o Zgłosiłabym sprawę gdzie trzeba i nie dlatego, żeby wygrać, bo to i tak mało prawdopodobne (jeden drugiego by krył), ale po to, aby utrzeć im nosa i udowodnić, że nie są bezkarni. Być może to dałoby im do myślenia, że kiedyś trafią na kogoś, kto im nie odpuści i zostaną ukarani... I dziękuję Bogu za to, że trafiłam na wspaniałych lekarzy, super pielęgniarki i położne. I każda z nas niezależnie od wieku była traktowana z takim samym nalezytym szacunkiem.

Gość bbrddd
15-16 lat i już seks, o nie, ale niewychowane pannice,