Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek89

dziwny problem, chyba z krazeniem

Polecane posty

Gość Piotrek89

Witam, mam dziwny problem od pewnego czasu nagle miewam drętwienia w nogach lub rekach, czasem potrafi mi być bardzo gorąco w stopy a zaraz potem zimno, to samo mam z rękoma, zastanawiam się czy mogą to być niedobory jakiś witamin czy może konieczna jest wizyta u lekarza, dodam ze jestem aktywnym młodym człowiekiem, trenuje intensywnie 3x w tygodniu do tego jeszcze kilkanaście minut codziennie, czasem biegam staram się zdrowo odżywiać, nie mam pojęcia skąd taki problem mógł się pojawić, ,2 miesiące temu robiłem badania krwi do pracy na wakacje i wszystko było w środkach przydzielonych norm, może ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem z góry dziękuje i pozdrawiam, Piotrek

Gość Piotrek89
UPUPUP

moze to być niedobór magnezu zalbo żelaza... wyglada na problemy z krążeniem, tak jak napisałeś, ale tu sport może pomóc... wprowadź do diety więcej żelaza i magnezu, albo spróbuj jakiejś suplementacji, plusssz up może, ma witaminy i minerały, wiec może pomóc, a na pewno nie zaszkodzi

Gość Piotrek89
no wlasnie musze sprobowac z zelazem jak nie pomoze wtedy pojde do specjalisty, plusza, magnez i kwasy z grupy omega3 jem regularnie wiec to nic od tego chyba ze mozliwe jest przedawkowanie tego typu substancji

Gość do Piotrka
spróbuj przećwiczyć organizm sauną suchą i pływaniem w basenie oraz odtruć organizm terapią Gersona, oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 oraz realizuj systematycznie wskazówki z t. "4. warunki determinujące zdrowie" , znajdziesz to i inne na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Piotrek89
weź przestań człowieku z takimi metodami, jak bylem mały to mnie matka zabrała to terapeutki co niby silami natury leczy wzięła 80 zł i już więcej telefonu nie odbierała a problem jaki był tak został nierozwiązany, albo medycyna konwencjonalna albo żadna

wczoraj byłam u lekarza na to samo. Okazało sie ze mam tak skrzywiony kręgosłup, ze jak go nie zaczne prostowac, to ręki mogę czasem nie czuć...

Gość Piotrek89
ciekawe bo ja tez mam skrzywienie kręgosłupa co prawda leczone w dzieciństwie ale do końca go na pewno nie wyleczyłem, a mój teraźniejszy problem pojawił się w zasadzie miesiąc po tym jak intensywnie zacząłem trenować i się rozciągać wiec może to być przyczyna, w jakim wieku jesteś jeżeli można spytać i co lekarz Ci zalecił?

Jestem 20+ Krzywy kręgosłup mam od dzieciństwa - jak wiekszość ludziw moim wieku - pokolenie wychowywane przed telewizorem,a nie na dworzu. Gimnastyka korekcyjna nie wiele pomogła. Nogi i ręce też mam zimne:-D No a lekarz dał mi skierowanie do fizjoterapeuty na ćwiczenia dotyczące kręgosłupa - u miie te drętwienia to zasługa krzywego odcinka szyjnego i piersiowego (choć i lędźwiowy nie jest idealny). Dodam, ze nie miewam wcale bóli kręgosłupa. Lekarz polecał jogę (dobre dla bab, prawda?), wyciąganie sie na drążku i nie dźwiganie ciężarów.

A, jeszcze coś. U mnie badania krwi w normie. Siedzący tryb życia daje sie we znaki, choć sport również uprawiam, jak ty.

Gość Piotrek89
no o ile pamietam ja mialem skolioze, dzwigac ciezko mi bedzie ale moze przejde sie do lekarza cos innego doradzi, dzieki za pomoc, pozdrawiam :)

NIE dźwigać, czyli np. hantelki odpadają. U mnie też skolioza piersiowa i lordoza szyjna (za prosta szyja...). Wszystkiego dobrego!

Gość z dupaka dym
...nie, no jak dla mnie to początki nerwicy - ewidentnie ....i zdanie nie zmienię !!!

Panie doktorze, to umów się z Autorem na prywatne konsultacje. Nic nie zastąpi fachowej porady. Każdy człowiek jest inny.

Gość z dupaka dym
takie nagłe zmiany z reguły trudne do zdiagnozowanie w późniejszym czasie okazują się zwyczajnie nerwicą -wiem coś o tym- no ewentualnie menopauza , ale chyba ciebie jeszcze to raczej nie dotyczy ...

Gość z dupaka dym
a u Piotrka przedwczesna andropauza; chłopie znajdź se babę do wyrka i wszysko w nogach się naprawi, no gorzej w tej intymnej części ciała. Podejrzewam, że jesteś jeszcze prawiczkiem, mam rację?

Gość do z dupaka dym
oj, co za zainteresowanie tematem... Może chcesz opowiedziec o swoich doświadczeniach seksualnych?