Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieeeeeetek

chodzę na Dziwki i co z tego!!!!

Polecane posty

Gość mieeeeeetek

jestem singlem,chodze od czasu do czasu na dziwki mieszkam za granicą-stac mnie nikogo nie zdradzam,nie zdradziłem fakt zle sie z tym czuje ale wkurwiaja mnie teksty kiedy osoby takie jak ja!!! utozsamia sie z osobami(facetami) w zwiazkach którzy zdradzają swoje partnerki napisze nawet ze jest wsród kobiet mniemanie ze facet zdradzający kobiete z która jest "lepszy" od tego który czasem pójdzie na dziwki mimo ze jest sam Żałosne są wypowiedzi wielu lasek,które piszą ze ten kto chodzi na dziwki to nie facet-tylko pizda,jednym słowem jebany ERROR bo przeciez prawdziwy facet wyrywa dupy, seks ma miec za darmo,mimo ze zdradzi,ale za seks nie powinnien płacić mówie stanowcze NIE dla takiego rozumowania jak już napisałem jestem singlem swoje prawictwo straciłem z prostytutką,normalna rzecz dla wielu facetów,nie ja jeden !!!!!!!!!! Dla przykładu podam że we Włoszech czymś normalnym jest ze ojciec bierze syna i idzie do znajomej dziwki, i ta rozprawicza synka Polskie kobiety maja mentalność polskiego pracodawcy -zatrudnie 25 letniego absolwenta po studiach wyższych ,najlepiej z 25 letnim "doświadczeniem" na stanowisku dyrektoralub menadzera pojebane jestescie głupie BABY Żądacie by facet był zarówno prawiczkiem,ale "doswiadczonym " Prawiczkiem,który ma kutasa jak słoń wielokrotnie czytałem posty na Forum erotycznym, gdzie laski sie żalą ze ich facet ma kutasa który ma 14 cm i jak ma takiego penisa to czy one bedą miały orgazm O Rycerzu nie swiadczy jego Miecz ale jak tym mieczem ,napierdala,włada,rusza Ządacie czasem od facetów niemozliwego zastanówcie nad tym

Gość krrrokodyl
mietek z tym słonie rozbawiło mnie

Gość mieeeeeetek
to po jaki chuj piszesz

Gość mieeeeeetek
ten brzydki epitet był do a_17199207

Gość swój do swojego ciągnie
DZIW KO! męska nawet nie czytałem tych wywodów

Gość sparky
mieeeeeetek spróbuj pogadać w temacie o zdradzie z tym babskim betonem nie do przebicia :O

Wiesz co? Powiem ci tak. Takie masz zdanie-ok-każdy ma prawo do swojego. Ale ja nie mam szacunku do takich facetów. Nie ważne czy chodzi na kurwy będąc w związku czy nie. Tak samo jak nie mam szacunku dla panienek które nimi są,nie ważne czy za kasę czy nie. Oczywiście nie mam na myśli kobiet zmuszanych do prostytucji ani samotnych matek z chorymi dziećmi które robią to dla nich... Różne są sytuacje. Ale gdyby facet powiedział mi,że chodził na kurwy czy,że miał utrzymankę kijem bym go nie dotknęła. Głównie dlatego,że bym się brzydziła. Choć ja też myślę,że facet powinien mieć dla siebie trochę szacunku...

Gość dooopa
sam jestes poje**any! co to kogo k*** obchodzi?!!?

wielokrotnie czytałem posty na Forum erotycznym, gdzie laski sie żalą ze ich facet ma kutasa który ma 14 cm i jak ma takiego penisa to czy one bedą miały orgazm O Rycerzu nie swiadczy jego Miecz ale jak tym mieczem ,napie**ala,włada,rusza Ządacie czasem od facetów niemozliwego A z tym się zgadzam:) Mój kumpel zwykł powtarzać,że może być mały byle był wariat:)

Gość mieeeeeetek
swój do swojego ciągnie zazdroscisz bo cie nie stac by isc do burdelu,mnie stac to chodze.moi znajomi z pracy tez chodzą bo ich tez stac,kazdy chodzi na dziwki ten interes nigdy nie upadnie bo kto na to nie pozwoli kobiety!!!!!!!!!!!! bo kazda z was BABSZTYLE ma swoja cene jeden daje kase,drugi stawia drini,trzeci ma zajebiste auto wszystkim chodzi o jedno seks

Gość mieeeeeetek
jezeli chodzi o jakies choróbska to wszystko możliwe przecież jak "normalny" samiec jebie laske ze free bo ja wychaczył to jaka ma pewność że ona ,jest "zdrowa" przeciez na czole nie ma napisane mam trypra,syfa ,HIV, itd a nigdy nic nie waidomo zajebisty sterotyp panuje Przeciez "wiadomo" że dziwki z burdeli sa "brudne" są to kobiety dbajace o higiene bardziej niz"normalne"kobiety z racji ryzyka złapania jakiegos choróbska

Gość dooopa
jak cie stac jak taki wykurwioscie bogaty jestes to sponsoruj wlasne kurwy!! miej prywatne a nie ciagasz sie po burdelach! widze ze to prowokacja bo nie wierze ze ktos jest tak spierdolony na umys;le

Gość masz chłopie
racje:-) popieram Cie i tyle. W agencji trudniej załapac cos niz od cichodajek:-)

Gość mieeeeeetek
nie pisze tego by sie usprawiedliwic,w waszych,swoich oczach bo mi to nie potrzebne kozacy którzy piszą żeby takiej z burdelu kijem nie dotkneli to jebani kłamcy i tyle kazdy facet chce seksu kazdy by zapłacił tylko tu chodzi o to co "powiedzą" inni

Gość mieeeeeetek
do dooopa chłopie czy kobieto to nie jest zadna prowokacja ja mam kłopoty jezeli chodzi o relacje damsko-meskie ty myslisz ze seks jest tylko dla ludzi którzy sa ze sobą nie badz smieszny, wielokrotnie byłem w klubach gdzie laski same podchodza i mówią zrobie ci laske za 20,40(nie podam waluty kraju gdzie mieszkam) nawet sobie nie zdajesz ile kobiet tym się zajmuje studentki,normalne laski.itd które daja dupy za gram koksu,za wejscie do klubu,za wejscie do lozy i robią to kobiety które maja facetów wiec bez pierdolenia prosze

Gość sarmancka
mieeeeeetek W dupie to mam, jak chcesz to możesz moczyć fiuta nawet w mrowisku. Tylko nie rozumiem po co to piszesz, chwalisz się, czy żalisz?

Gość masz chłopie
i racja to dopiero szmatławce, a w domku czy tutaj graja role swietych:-D

Gość mieeeeeetek
smieszą mnie teksty lasek np: jakbym sie dowiedziała ze chlopak zanim mnie poznał,albo ja jego Że był w burdelu to nabrała bym obrzydzenia,itd a co cie kurwa obchodzi czyjeś zycie seksualne,rozumiem jakies choróbsko a skad ja mam miec pewnosc co ty robiłas zanim cie poznałem,a skąd wiadomo z kim sie wczesniej ruchałas,z kim straciłas cnote,a może sam fakt ze z kims stacilas cnote napawa mnie obrzydzenie,ze nie jestes dziewicą, ty laski mogłas komus napierdalac z połykiem,ale ktos mi juz nie mogł,fakt ze za pieniadze,ale chyba nie ma faceta który by nie zapłacil za zajebistego lodzika Kazda z was gdyby potrafiła czytac w muslach,np że ten albo ten facet zajebiscie jebie,to same byscie zapłaciły za dostarczony wam orgazm a zdrada to co? pytam sie!!!!!! robicie to dla jebanej kurwa przyjemnosci co to ma znaczyc Żadacie jebanego równouprawnienia,a same jak sie traktujecie

Gość dooopa
wlasnie zalisz czy chwalisz? tak sie sklada ze nigdy nie uprawialam seksu w zwiazku bo nigdy w zwiazku nie bylam! gdzie ty zyjesz ze niby u ciebie chodzenie na dziwki jest uwazane za cos nadzwyczajego"?? jak masz problem w relacjach to idz do terapeuty bo do konca zycia bedziesz lazil po dziwkach?

Gość mieeeeeetek
do sarmancka pojebało cie kobieto sama jakbys zobaczyła wielkiego kutasa do bys dopłacila by cie przeorał az by ci oczy wyszły n aorbite nie zale sie bo czym nie chwale bo po chuj pisze bo chcę

Gość dooopa
ty mietek nie uogolniaj!!

Gość sarmancka
A skąd wiesz, że nigdy wielkiego nie widziałam baranie? Jesteś bardzo ograniczony intelektualnie moim zdaniem. Idź się lepiej umyć,a później do lekarza, nie wiadomo czy czegoś nie złapałeś.

Gość mieeeeeetek
do dooopa przeciez napisałem na poczatku postu cytuje "fakt zle sie z tym czuje" co oznacza ze nie uwazm tego za cos nadzwyczajnego, a jezeli chodzi o ralcje damsko-męskie to jest coraz lepiej

Gość mieeeeeetek
KOBIETA KTÓRA W NOCY NIE JĘCZY,W DZIEŃ SZCZEKA wiele tu takich

Gość sarmancka
Doprawdy? Zadnej takiej tu jeszcze nie spotkałam, co innego Ty. Ale Ty pewnie jęczysz, o szczekaniu w dzień nie wspomnę :))

Gość mieeeeeetek
powinno wam się zakładac pasy cnoty,jak w sredniowieczu,bo nie potraficie utrzymac w majtkach własnej chcicy,na widok samca,macie gacie pełne kisielu

Gość mieeeeeetek
Analny oprawca to moj najlepszy kumpel, domyślcie się dlaczego. I love you Analny

Gość babcia terenia
ja tylko odniosę się do zdania: ja mam kłopoty jezeli chodzi o relacje damsko-meskie Specjalnie mnie to nie dziwi. Przy tej wersji rozładowywania napiecia seksualnego będziesz je miał do emerytury, chyba żeś kasiasty i jakiejś pannie zamarzy się małżeństwo z wypchanym portfelem :O