Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda sx..

czy to normalne?-on na sam moj widok juz jest podniecony, ciagle ma ochote na s

Polecane posty

Gość magda sx..

juz nie moge ale on nawet nie musi mnie dotykac wystarczy ze mnie zobaczy juz ma ochote na sex, tlumaczy to tym ze tak go krece ze on nic n a to nie poradzi(

Gość magda sx..
ale w to pewnien sposob jest juz meczace,

Gość magda sx..
kiedys sam chcial na ten temat porozmawiac,,,powiedzial mi ze jest mu juz glupio ale on nic na to nie poradzi , nigdy czegos takiego nie czul takiego pociagu sexualnego do kobiety,

Gość Gienek ...
Nie chce Cię martwić, ale z moich obserwacji wynika, że intelektualiści lepiej panują nad libido .... :O

Gość magda sx..
wiesz, ja naprawde nie wiem co mam robic, kocham go ale to mi naprawde przszkadza(

Gość Gienek ...
Czym on się zajmuje, że tyle ma energii? Bo mniemam, że biznesmenem nie jest? :O

Gość magda sx..
moze to smieszne, ale jak gdzies wychodzimy i zaloze spodnice , on ciagle patrzy na moje nogi i mowi ze nei moze sie doczekac kiedy wyjdziemy np, z kawiarni , by je dotykac,,, wiem ze to smieszne ale podalam przyklad(

Gość kopiczka
mogę zapytać ile masz lat? i dlaczego przeszkadza ci jego pociąg? nie lubisz seksu?

Gość magda sx..
wlasnie ze jest!!!!!!!!

Gość Gienek ...
Nie ma takiej opcji ... nie jest! No chyba, że jest chory ... a to jeszcze gorzej ... :O

Gość Gienek ...
Niby jakim sektorem włada?

Gość magda sx..
po 30..uwielbiam sex , czesto sie kochamy , ale przeszkadza mi to z e np. jak gdzies wychodzimy on ciagle mi mowi o tym ze w tej danej chwili ma na mnie ochote,,,jestesmy z soba dlugo, ilez mozna!

Gość magda sx..
prowadzi wlasna firme

Gość kopiczka
ja bym chyba była zadowolona z takiego obrotu sprawy :) pod warunkiem, że facet na prawdę by mnie kręcił :) może on lubi żyć po prostu na wysokich obrotach? mam znajomego, prowadzi własną dużą firmę ma przecudowną i przepiękną żonę, inteligentną gromadkę dzieci a bzyka gdzie popadnie, bo podobno to uwielbia ;/

Gość magda sx..
w lozku jest miz nim super,ale oprocz takiego zycia jest tez innne, cholera nie wiem co robic z nim

Gość magda sx..
On mnie bardzo kreci, bardzo mi sie podoba fizycznie, uwielbiam sex z nim i nie wyobrazam sobie z zadnym innym , ale wiesz , to naprawde staje sie meczace gdy facet nei potrafi sie w kawiarni skupic na normalnej rozmowe ...

Gość Gienek ...
własna firma- ale jaka, jaki sektor? :O Jesteście ze sobą tak długo i nie jesteście małżeństwem? dlaczego?

Gość kopiczka
może wizyta u dobrego seksuologa by wam pomogła?

Gość Gienek ...
Dop******lam dziś każdemu - jeśli facet nie może wytrzymać wyjścia do restauracji ... Jako biznesmen na pewno ma lokum, w którym mieszkają ... a on mimo to nie może wytrzymać załóżmy 2h bez seksu ... to, to z pewnością jest choroba ... Pytanie jak on sobie radę daję w pracy? Przeciętny biznesmen spędza w pracy 16h ... Ładną ma sekretarkę? :P

Gość magda sx
gienek , nei chce tu o wszystkiego opisywac , to forum ogolne

Gość magda sx
gienek biznesmen,,, to moze za duze slowo,poprostu ma swoja firme, wiec nei przeliczaj ile godzin spedza w pracy, czasem dlugo pracuje , a sa dni ze ktos moze pewne sprawy zalatwic za niego.

Gość Gienek ...
ściemniasz bowiem ... żadnej firmy nie ma ... no chyba, że handel obwoźny ... :P Biznesmeni są narażeni na takie stresy, które hamują libido ... To raczej ktoś, kto się nie przepracowuje ... lub jest bezrobotny ,.. :O Druga opcja - jest chory ... a to już masakra ... bo to jakby nie patrząc choroba psychiczna ... :O

Gość Gienek ...
Ja się pytam o sektor, a ta ciągle to samo ... Biznesmeni wybierają kumate baby ... A nie takie, które nie rozumieją prostego pytania ... Chyba monopolistą nie jest, więc nie widzę problemu w zdradzeniu sektora ... :O

Gość kopiczka
Gienek wybacz... :) wszystko zależy od konkretnej osoby i temperamentu moim zdaniem większość osób na stanowiskach kierowniczych (a znam ich trochę ) ma bardzo duuuuże potrzeby, właśnie po to by rozładować stres.

Gość Gienek ...
Eeeee ... nie aż tak duże, aby 2h nie wytrzymać ... :O

Gość kopiczka
dlatego myślę, że warto zastanowić się nad seksuologiem

Gość magda sx
gienek , naprawde nie wiem o co ci chodzi, zapytales czym on sie zajmuje wiec napisalam ze ma wlasna firme,jak niby sciemniam?przesadzasz

Gość a na chj ci to wiedziec
gienki bezdenku. dziewczynie chodzi o to, ze facet jest na nia non stop napalony, a nie, ze jest uzalezniony od sexu i wypieprzylby wszystko co sie rusza wokol, ciolku. magda, tylko sie cieszyc ze tak na niego dzialasz :D kiedys mu pewnie troszke przejdzie, z czasem;p

Gość Gienek ...
magda - nawet nie wiesz, co to za firma? No to wysokich lotów ten Twój biznesmen ... :O Firma, a firma to wielka różnica ... Jednoosobowa różni się od międzynarodowych koncernów .... zatrudniających ok. 800 pracowników ... Jako kobieta biznesmena powinnaś to zauwązyć ... :P