Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marina102

Czy ktoras z was nie miala wieczoru panienskiego ?

Polecane posty

nie wiem czy jest sens robic wieczor panienski bo mam tylko 2 blizsze kolezanki takze wiekszej imprezy nie bede urzadzac chyba ze we 3 sie gdzies wybierzemy

Gość
to zrób u sobie cos a'la babski wieczór; upicz ciasto, zrob sałatki, mozecie sobie zrobic domowy salon spa; maseczki, malowanie paznokci itp..

Gość ja też miałam tylko dwie
poszłyśmy na kolację do fajnej knajpy, posiedziałyśmy, napiłyśmy się i było super. Ja nie chciałam żadnej imprezy z gołymi tancerzami, do klubów nie lubię chodzić, więc takie rozwiazanie było idealne.

Gość ja poszłam z przyjaciółka
na lody i wino

ja też nie miałam. Jedna kumpela w Szczecinie przyjeżdżała tylko na ślub i na wesele, druga w Warszawie, to samo, trzecia rodzic miała. Kuzynki przyjechały dzień przed ślubem to wypiłyśmy co nieco jak się salę ubierało.

Ja nie miałam wieczoru panieńskiego, ale za to miałam koronę, na której załatwili się moi drużbowie i o mało a musiałabym szukać drużki rano przed ślubem... :(

Gość ja tez nie bede miec wieczoru
panienskiego. Tak jakos nie podoba nam sie ten zwyczaj ( mi i narzeczonemu). Ze znajomymi mozemy sie spotkac zawsze a takie sciaganie na siłe zwyczajów z innych panstw (usa) uwazam za głupote

Gość dla mnie rowniez bzdura jest
nasadowanie tych amerykanskich zwyczajow. oczywiscie jezeli ktos chce to ok nie mam nic przeciwko ale sama czegos takiego napewno nie wyprawie! nie dajmy sie zwariowac bo to nie jest zaden mus!!

Gość hhfhgfjh
ja nie miałam bo nie chciałam złożyło się na to kilka powodów I. tu gdzie mieszkam nie mam wielu koleżanek bo po studiach się porozjeżdżałyśmy i ściąganie wszystkich kilka dni przed weselem byłoby kłopotliwe II. nie za bardzo widzę się w roli rozhisteryzowanej panny ubranej w jakieś dziwne gadżety (rogi itp.) lub klientki klubu z męskim stipteasem (wiem, że można to zorganizować zupełnie inaczej ale tak się ogólnie postrzega tego typu imprezy) III. uważam, że to zwyczaj ściągnięty z USA i nie podoba mi się za bardzo takie małpowanie także jeśli miałabym mieć coś na kształt wieczoru panieńskiego to byłby to raczej zwyczajny wypad do pubu w towarzystwie znajomych

Najlepiej wybierz się do SPA z tymi 2 koleżankami. Będziesz wypoczęta i zrelaksowana w dzień ślubu. Nie ma co iść na siłę za głupią "tradycją" ;)