Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfbtj

Chciałabym zeby mój ojciec zdechł wreszcie

Polecane posty

Gość a ta siostra
Nigdy nikomu nie zycz tego, nawet jak Cię krzywdzi. Nienawiść zabije Ciebie, nie jego.

Gość dfbtj
mam dosyc dziada, zrobiłby jedyna zyciu przysługe i zdechłby wreszcie, zycie byłoby prostrze a tak zatruwa je kazdemu

Gość dfbtj
no i dobrze, nie zalezy mi na tak beznadziejnym zyciu , które spier... ten dziad

Gość garfieldowa
To smutne. Gdybym mogła, zamieniłabym się z Tobą - mój tata jest ciężko chory, a chciałabym, żeby żył jak najdłużej...

Gość zamiast tak myśleć wyprowadź
się i zacznij nowe życie

Gość a ta siostra
A poza tym ludzie umierają:( nawet o zwierzetach mówi się ,że odchodzą. Co Ci takiego zrobił, że go aż tak nienawidzisz?

Gość dfbtj
dzied mi zabrania dosłownie wole juz mieszkac z nim bo jak sie wyprowadze bedzie jeszcze gorzej ta menda wpada w szał, jeszcze kogos pozabija

Gość dfbtj
robi awantury, szarpie, czepia sie wszystkich i wszystkiego, dzien w dzien sa jakies krzyki, zabranianie, ma byc zawsze jak on chce przez niego wpadłam w łapy jakiegos innego zboczenca, który mnie zgwałcił juz mi sie nie chce zyc

Gość a ta siostra
Ma problem z alkoholem ?

Gość dfbtj
gdyby pił byłoby jeszcze gorzej ja nie widze rozwiązania chodze do psychologa ale to nic nie daje bo debilka kazała mi nauczyc sie go rozumiec

Gość a ta siostra
Złosiłaś ten gwałt na policji? Zrobiłaś obdukcję?

Gość dfbtj
nie jak okresliła psycholog takich gwałtów nie da sie udowodnic ja sie z tym facetem spotykałam niby szukałam w nim ojca, to był tzw gwałt w związku wiec jak ja niby miałam to udowodnic??? jednego nie pamiętam, reszte tak, to były zawsze wymuszenia, na siłe, to co nie pamietam to ponoc był bardziej brutalny nie widze sensu w zyciu, nie chce zwiazków, nie chce zyc

Gość a ta siostra
Mam nadzieję, że już nie spotykasz się z tym facetem. Czy masz mamę i czy ona Cię wspiera?

Gość dfbtj
mam mame ale ona nie wie o niczym i sie nie dowie, mam chłopaka który tez nic nie wie i sie nie dowie mama jest tez zastraszona przez ojca, jej tez zyłoby sie lepiej gdyby on zdechł, rozwodu nie wezmie bo juz probowała ale to wariat i jak mówie pozabijałby i nie dał nam nigdy spokoju, trzeba zawsze ustaepowac wtedy jest wzglednie spokojnie ai tak sie ciagle cos czepia ja juz nie mam zadnych marzen, kiedys miałam ale ojciec mnie sprowadzi ł na ziemie wiec po co mam marzyc

Gość a może to z tobą jest problem
a nie z ojcem? Że się czepia? Każdy ojciec się czepia. Taka rola ojców. To rodzaj troski. A zrozumiesz to, jak sama będziesz miała dzieci. Możesz się buntować, ale chyba "nieco" przesadzasz życząc mu w tak niewybredny sposób śmierci

Gość a ta siostra
Bardzo Ci wspólczuję Twojej sytuacji. Zyjesz w rodzinie gdzie jest przemoc. Chetnie bym z Toba pogadała, bo miałam podobnie w zyciu, ale muszę znikać do swoich zajęć. Mogę Ci tylko polecić topiki o podobnych problemach, tutaj na kafe. Poszukaj w wyszukiwarce , tam udzielają sie osoby, które Cie wysłuchają i pomogą podjąć jakieś mądre decyzje. Trzymaj sie dzielnie. 🌻 przepraszam

Gość dfbtj
nie no jasne to cudowny facet tylko ja taka pyskata idiotka nie wiesz , nie znasz sytuacji to sie lepiej nie wypowiadaj!!!!

Gość dfbtj
normalny troskliwy ojciec nie awanturuje sie 5 godzin bo tyle trwaja jego krzyki ,nie wolno wtedy wyjsc nikomu, szarpie nas, grozi ze pozabija, rzuca przedmiotami i iby ja sie buntuje ????!!!! no litosci

Gość kalinka--
To idź na policję, jak będzie się awanturował, ale wyprowadź się od niego. No chyba, że lubisz być terroryzowana. I nie spotykaj się więcej z jakimiś "egzotycznymi" typami.

Gość kalinka--
Przepraszam, że tak brutalnie Ci napisałam, ale musisz wiedzieć, że jak sama tego nie załatwisz to raczej nikt Ci nie pomoże. Sama musisz się o siebie zatroszczyć. Nie wiem ile masz lat, ale jeśli jesteś pełnoletnia to po prostu się wyprowadź, a jeśli będzie sprawiał Ci przy tym trudności to dzwoń na policję. Nie mozna takim ludziom ustępować.

Gość JaŚa
Prędzej matka trojga dzieci umrze, niż jakiemuś psychopacie coś się stanie. Sprawiedliwości nie było, nie ma i nie będzie. Taka jest prawda.

Gość gość
Tu się zgadzam. Kufestvvo ma najczęściej niezwykle silny organizm

Gość gość
Po co odgrzewać stary topik?

Gość gośćxoxo
Mialam takiego samego ojca-godzinne wyzwiska,nekanie,upokorzanie mnie matki i mlodszego brata. Jedyne co moge Tobie poradzic to jak najszybciej sie wyprowadzic z domu i uciac kontakt bo im dluzej siedzisz w tym bagnie tym bardziej niszczysz sobie zycie. Twoja matka jest wspoluzalezniona,toksyczna tak jsk ojciec, kocha meza bardziej niz dzieci wiec nigdy nie odejdzie,on sie nigdy nie zmieni,Ty musisz uciekac. Slady na psychice zostana na zawsze ale dasz sobie rade i w miare ulozysz zycie tak jak ja i tysiace innych ddd i dda. Trzymsj sie Mala :*