Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazdziwiona

Ale miałam akcję!!!

Polecane posty

Gość onazdziwiona

Poznałam na necie faceta. Pisaliśmy ze sobą i w końcu ustawiliśmy sie na spotkanie. Siedzieliśmy w aucie i jakoś wyszło, że zaczął się do mnie dobierać. Zrobiło się gorąco. Po kilku minutach wkładam u rękę w majtki a tam taki maluch, że złapać go nie mogłam :/ ledwie go w ręku trzymałam. Dodam, że koleś był z brzuszkiem. Czy grubi faceci zawsze mają małego? :/ jestem zniesmaczona.

Gość onazdziwiona
ej no bo na prawdę zrobiło mi się żal kolesia...

Gość onazdziwiona
a co myślisz że do trzeciej by mu urósł? lepiej wiedzieć na czym się stoi :)

Gość onazdziwiona
tak tak też pozdrawiam :)

Gość Teodorek
Pewnie miałaś zimne palce...

Gość ciekawe ilu fiutów w dupie
już miałas dziwko :o

Gość onazdziwiona
raczej nie bo to było latem i siedzieliśmy dobrą godzinę w tym aucie...

Gość onazdziwiona
nie 'ilu' tylko 'ile' niedouczona pomarańczo :)

Gość asia taka co nie wie
zniesmaczona jestes? a ja jestem zniesmaczona, Twoim szacunkiem do siebie:D a raczej jego brakiem totalnym

WIESZ Z TYM TO JEST TAK GRUBI MAJA TAKIEGO SAMEGO JAK CHUDZI TYLKO PROBLEM JEST W TYM ZE JAK CZLOWIEK TYJE TO MALY MU SIE NIE WYDLUZA TYLKO SIE CHOWA W TLUSZCZU ALE NIEMARTW SIE JAK DYGNIE TO JEST OK. DLATEGO JA WLASNIE ZRZUCILEM 25 KG

Gość onazdziwiona
asiu cośtam-dzięki za wypowiedź, ważne, że ty masz do siebie szacunek. pozdrawiam. vinci ==> ja oczywiście nie mam nic do mężczyzn przy kości. po prostu byłam ekstremalnie zaskoczona, że może być taki mały.

facet pewno jeszcze się stresował tobą żeby zrobić , bo wyczuwał że masz wielką ochotę na dobre rżnięcie to jego penis jeszcze bardziej się kurczył

dokladnie tak masz racje! ale jezeli by doszo do akcji to wiem sam po sobie ze dal by rade . dawniej mialem 140kg to wiem ale teraz jest zdecydowanie lepiej

a najgorzej jak chodzilem na silownie to po cwiczeniach wszyscy razem biora prysznic, mieli goscie ubaw jak nic, a teraz jak schudlem 25 kg to sami przyznaja racje ze z kazdym dniem coraz wiekszy, ja im to tlumaczylem wczesniej ale mysleli ze sie chce zaslonic chora gadka

Gość wstyd panienko
tak sie kurwic i jeszcze tym chwalic

masz rację że warstwa tłuszczu zmniejsza długość penisa ,ale i tak wystarczy mieć 12-13 cm żeby kobieta była by wypełniona chyba ze taka która sobie wkłada długie przedmioty i pochwę rozciągnęła do wymiarów końskiego huja

Gość onazdziwiona
wstydem jest ograniczanie swoich potrzeb albo mówienie głośno jakim to się jest czystym a za ścianą robienie czegoś innego. Hipokryzja. Jesteśmy dorośli, każdy ma jakieś potrzeby i każdy robi ze swoim ciałem to co sprawia mu satysfakcję.

Gość faj
ona..masz rację, skad jesteś?

Gość onazdziwiona
stolica

Gość A ten Pan
napewno miał lustrzycę :D

Gość onazdziwiona
nie szukam tutaj przygód.

Gość faj
pisałaś, że umawiasz sie??

Gość jepaka
no.no rom jeremy tez ma malego i jest gruby,wogole wszystkie grubasy sa smierdzacy i z malymi.Zenada dziwko!

Nie martw sie tymi pustymi wypowiedziami tutaj...Zal mi takich lasek ktore mowia zawsze "ja taka nie jestem..brzydze sie takim zachowaniem" a sypia sie po katach lepiej niz te ktore otwarcie mowia ze lubia seks. Zazwyczaj te ciche i skromne slodkie usmiechniete i niewinne sa 100razy gorsze od tych ktore mowia wszystko otwarcie i wprost. I prosze mnie za chwile nie obrazac itd bo mowie to z wlasnego doswiadczenia mialem kilka takich dziewczyn i wiem do czego sa zdolne;/ ZENADA po prostu dlatego wole szczere i takie ktore mowia wszystko wprost a nie robia slodkie oczka a za plecami wjeb.. noz;] Pozdrawiam

Gość ojejejejej
Mogłaś mu powiedziec,witaj brzusiu,żegnaj siusiu!!! hehehehehehe Pamiętaj dziewczyno,że KAŻDY facet który nosi przed sobą kałdun,czyli brzuszysko,ma małego kutasa! Omijam takich facetów szerokim łukiem!!!!!!!