Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluk_27

JAK UKRYC CIAZOWY BRZUSZEK NA SLUBIE?

Polecane posty

Gość karaluk_27

Prosze poradzcie jak ukryc brzuszek ciazowy w sukni slubnej, jak mozecie to dajcie konkretne linki do konkretnych modeli. Dziekuje z gory.

Gość karaluk_27
narazie 4 tydzien ale zanim zoorganizujemy to potrwac moze do 4 miesiaca ciazy

To moim zdaniem nie masz się czego obawiac. Brzuszek będzie ledwo widoczny- i to tylko bez ubrania. Moja kuzynka brała ślub chyba w 8 miesiącu i wyglądało to strasznie. U mnie w I ciązy to jeszcze w 6 miesiącu w ubraniu nic nie było widac...

Gość ja byłam na ślubie
co młoda była w 4m-cu ciąży, miała niewielki brzuch, suknia miała klasyczy fason z dopasowaną talią, ale nie była obcisła. jak chcesz sie czuć komfortowo, to wybierz coś w stylu empire.

NO jak nie może tańczyc? Z piciem gorzej, ale przynajmniej będzie więcej pamiętac.

Gość wszystko zależy od tego jak
będziesz sie czu ła.

Gość karaluk_27
to juz bez wodki bawic sie nie mozna?

Gość karaluk_27
a to nei moja wina ze jak mielismy slub zaplanowany to oboje mielismy wypadek samochodowy i nam termin przepadl -do ale wtopa - chyba jestes jakas dziecinna , nei wszystkich sie uklada jak w bajce

Gość gość
allegro

Gość gość
a po co ukrywac? Dopasowana suknia slicznie moze wygladac, moja siostra brala slub w 6m ciazy, bardzo ladnie wygladala w obcislej sukience, podkreslajacej brzuszek

Gość malgosia99
nie wszyscy chcą eksponować brzuch ciążowy. Ja chcialam czuć sie sexi wiec chciałam zatuszować. Wymyślilam sobie mnóstwo falban zakrywających brzuch i odslonięte nogi, ktore przenoszą uwage z brzucha w dół. W 5 miesiącu ciązy nic nie było widać. Zobaczcie same http://olx.pl/oferta/krotka-suknia-slubna-inspirowana-projektem-zienia-CID87-ID3o8Jf.html?action=show&id=50082437

ja byłam w 4 miesiacu w ciazy brałam slub i miałam sukienke z takim krótkim gorsetem i luznie opadała reszta tak ze brzucha praktycznie nie było widac:)

Gość kasia66
Nie lepiej poczekać sobie jak się dzidziuś urodzi i potem na spokojnie wszystko zorganizować?I brzuszka nie będziesz musiała ukrywać.Po co brać teraz ślub skoro i tak czystości nie zachowaliście..No chyba że to tylko cywilny. :-)