Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaackaaa

BIBLIA SZATANA - CZYTAL KTOS Z WAS????

Polecane posty

Gość Zaaaackaaa

Ja się zaraz zabieram do czytania... To może być ciekawa lektura :D

Gość Zaaaackaaa
Nikt nie czytał??

Gość hhfhfhfhfh
chętnie bym przefczytała ale...boje sie,nie chce zostać opętana. i tobie też nie radzę tego robić!! ciekawość to pierwszy stopień do piekła!!!

Ja zaczęłam, nawet nie najgorzej się czyta i jakiś sens to to ma, ale nie tyle aż, żeby mi się chciało brnąć do końca. Może wrócę. P.S. Już drugi rok leci odkąd czytałam, i nic mnie nadal nie opętuje 🖐️

Gość Zaaaackaaa
No faktycznie.. Czytam i czytam i rzeczywiście to co opisują w książce odbiega od tego co widuje się w tv, czy czyta w innych pismach. Czyli, że ta biblia Szatana to taka ściema? Bo już nie wiem w co wierzyc :(

Scieme gadaja w tv. satanista NIE chodzi na czarne msze NIE morduje dziewic itd. malo tego, prawdziwy satanista NIE CZYNI ZŁA, min. na tym to polega

Gość Zaaaackaaa
Właśnie nawiązując do tej czarnej mszy... Czarna msza nie jest magiczną ceremonią praktykowaną przez satanistów. Satanista wykorzystałby czarną mszę jedynie jako formę psychodramy. Co więcej, czarna msza nie musi wcale być dowodem, że jej uczestnicy są satanistami. Czarna msza stanowi przede wszystkim parodię obrządków religijnych Kościoła rzymskokatolickiego, ale może być również traktowana jako satyra na jakąkolwiek religijną ceremonię. Czyli faktycznie.. Czarna msza to ściema ze strony kościoła, o czym też pisze w książce :D

Gość Zaaaackaaa
Idę czytać dalej, może dowiem się jeszcze czegoś ciekawego :classic_cool: 🖐️