Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanana

Seks z byłym bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość onanana

co Wy na to. Wczoraj mi to zaproponował. Zgodziłam się. Dobrze zrobiłam czy źle? Od dwóch tygodni nie jesteśmy razem, związek trwał 5 lat.

Gość tic-takl
pewnie ze dobrze ;)skoro sprawa ci to przyjemnosc a nikogo obecnie nie masz to napiecie trzeba rozladowac a dlaczego sie rozstaliscie ?

Gość onanana
rozstaliśmy się bo już coś od pół roku sie psuło. uwielbiam Go nadal ale okłamywałam Go. on tego już nie wtrzymywał i stało się. wrócić raczej do niego nie che ale strasznie mi go brakuje. między nami była również przyjaźń

sex bez zobowiązań super sprawa przynajmniej na początku ale z czasem powiem ci z doświadczenia może zrobić sie mniej przyjemnie po pierwsze co bedzie w razie wpadki ?nie jesteście razem i on może cie olać razem z problemem.po drugie skoro nie jesteście razem to on może sypiać z innymi średnio to bezpieczne w dzisiejszych czasach a po trzecie i najważniejsze wszystko by było ok gdyby to jakoś wyszło samo z siebie a tak to jak ten Palant mógł Ci coś takiego zaproponować.tzn że co do numerków jesteś ok ale do wyjścia do knajpy to już nie?!Niestety patrząc na mnie i moje koleżanki to takie sprawy prędzej czy pózniej kończą sie z wielkim hukiem i łzami.Wokoło jest mase fajnych facetów lepiej znajz sobie takiego co Cię bedzie szanowal.powodzenia życzę

Gość zgnilizna moralna

Gość onek
"Wokoło jest mase fajnych facetów" - ten żart Ci się udał :-)

Gość spok spoko haha
spotykajcie sie tylko chce widziec twoja mine jak on sobie kogos znajdzie i cie kopnie w dupe na serio;).....tylko nie placz potem ze dupy mu dawałas a on ma inna:D:D:D:D......hihi bo pewnie tak zrobi...toba sie bedzie zaspakajał a na boku szukał fajnej laski co dupska nie daje na prawo i lewo:) niezle to zagrał a piwo ci czasem za to postawi:););)ł...

Gość onanana
hmm ... to co napisałaś dało mi bardzo do myślenia. dzieki

wokoło mnie jest ich pełno przynajmniej na pierwszy rzut oka.a co do zgnilizny moralnej to faktycznie najlepiej było by po slubie w pozycji klasycznej a w myslach odmawiając rózaniec tylko po co ?! wole po swojemu i żeby zgredy miedzy innymi na necie moly sobie troszke pobluzgac i urozmaicić swoja przepasjonującą egzystencje!

Gość folio
nie polecalabym . ja tez rozstala msie z facetem i po kilku dniach po rozstaniu zaproponowal mi sex, ja odmowilam. nadal ciagle proponowal az sie skusilam po kilku miesiacach i to byl moj bląd. odzyly we mnie uczucia i nie potrafie o nim przestac myslec a on jest w zwiazku. sama tym bedziesz siebie katowac.

Gość koles ma cie w
dupie ale puki kogos nie znajdzie nadmiar "balastu" musi gdzies spuszczac;););)

Gość onananan
nie badz taki chojrak. a moze to ja go kopne w dupe? nie bój się patrzyć mum w oczy nie zamierzam i liczyć na powrót. znajde sobie innego ... ale tak ciężko poznac kogos wartościowego

Gość pola momola plus cocacola
no sex with ex!

Gość onanana
ale Wy jesteście nastawieni anty

ale tak ciężko poznac kogos wartościowego onananan przeciez dopiero co sie z nim rozstalas, a juz chcesz szukac nowego. odpocznij sobie i pamietaj : no sex with ex!

Gość onanana
ja chyba nie potrafie być sama. potrzebuję bliskości, patrzenia sobie w oczy... czuję sie teraz taka samotna. i boję się ze nie znajde nikogo kto mnie w 100% bedzie rozumial, pociągał. Doda, że spałam tylko byłym, innych partnerów seksalnych nie miałam

wszystkie tak mowimy- nie poradze sobie, nie moge bez niego zyc, nie moge byc sama. daj sobie troche luzu. wlasnie wyszlas z 5 letniego zwiazku. sama powiedzialas, ze od dosc dawna sie sypalo.

Gość onanana
wiem ... wszystko robie na hura i zbyt szybko. powinnam sobie dać trochę czasu ale ja chyba musze zapełnić tą pustke po Nim.

Gość ja tylko na chwile
"ale tak ciężko poznac kogos wartościowego" Posluchaj, teraz sie z nim przespisz, ok, ale pomysl czy ty chcialabys faceta ktory by sie bzykal z byla? To dziala we dwie strony... Ty chcesz pozadnego mezczyzne, ale czy sama bedziesz w porzadku robiac takie rzeczy? Druga sprawa jest taka, ze chcac nie chcac cos tam poczujesz do exa po tym sexie. Jestes kobieta, nie robotem... Bedzie ci trudniej zapomniec o nim, a wiesz jak bardzo bedzie ci przykro jak on bedzie sie odzywal tylko jak go najdzie chcica? Radze ci, nie wchodz w to... mowie z wlasnego doswiadczenia..., jak jestes normalna kobieta, ktora nie jest wyrachowana, tylko spragniona ciepla i milosci, to nie wchodz w taki uklad. Wiem, ze to kuszace, tym bardziej ze to twoj pierwszy partner, ale nie warto sobie duszy i serca zasmiecac takimi doswiadczeniami...

Gość zgnilizna moralna
"a co do zgnilizny moralnej to faktycznie najlepiej było by po slubie w pozycji klasycznej a w myslach odmawiając rózaniec tylko po co ?! wole po swojemu i żeby zgredy miedzy innymi na necie moly sobie troszke pobluzgac i urozmaicić swoja przepasjonującą egzystencji" czyli co jezeli kobieta nie jest szmata, trzyma zdala sie od takich ukladow i zyje w normalnym zwiazku to jej sex jest beznadziejny ? bardzo plytkie myslenie powiedz co pasjonujacego jest w twoim kurestwie ?

przerabiałam to kiedyś, ale to było po 3 miesiącach od naszego rozstania, oboje byliśmy sami i nikogo nie szukaliśmy, tyle tylko, że nie ma się co łudzić dla kobiety to chyba nieosiągalne, żeby to był "tylko sex" Na szczęście z czasem, on też zaczął się angażować(ale nie aż tak, jak ja chciałam i prawie rok temu znowu zerwaliśmy) Teraz historia znowu się powtarza - oboje jesteśmy wolni, i moglibyśmy to powtórzyć, ale ja już nie chcę - za bardzo się boję, że tym razem z jego strony zaangażowania nie będzie jużżadnego, a ja niestety nadal go kocham... To są bardzo niebezpieczne układy...

robisz to tylko dlatego że nadal coś do niego czujesz i wydaje Ci sie ze moze od nowa cos do ciebie poczuje.. a z jego strony to tylko seks..i nic wiecej..bo : - nikogo nie ma na oku -nie ma innej laski do bzykania -nie przeleciał dawno żadnej laski -chciał po prostu uprawiać seks jezeli taki układ Ci pasuje to ok,ale raczej nie licz na powrót uczucia. jak bedziesz sie czula kiedy Ci powie "dzisiaj zrób mi tylko szybką laskę bo poznałem zajebistą laskę i zaraz mam z nią spotkanie" albo "słuchaj koniec seksu z Tobą, zakochałem się..ale w innej" jak jestes tak silna psychicznie..brnij w to.

Gość gość
Autorka jest puszczalska i dlatego jej to zaproponowal i jak widac mial racje bo sie zgodzila.

Gość gość
Kto ma ochotę na zboczoną zabawę. Jestem Kasia , moje fotki znajdziesz na http://flamingo.co.pl/ W seksie nie mam żadnych zahamowań. Uwielbiam seks analny, wejdź swoim olbrzymem w moją ciasną dziurkę i poczuj jak mój o***t pulsuje zaciskając się wokół Twojego k****a. Szalona i rozpustna o drobnych cycuszkach

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość Kwasiniak
Witam wszystkie panie. Pozwólcie że wypowiem się na temat z męskiego punktu widzenia. Ale najpierw takie spostrzeżenia. . Po pierwsze widzę ze panie się tu wypowiadające z góry zakładają iż wina rozpadu związku lezy po stronie faceta a biedne panie są święte. Ktoraś z pań napisała ze sex bez zobowiązań z byłym jest super ale to oznacza że on może sypać z innymi wiec to jest trochę niebezpieczne. .. Dobre . Czyli jest niebezpieczne tylko dla niej!? Bo co pani nie może sypać z innymi? ! Drogie panie widzę że macie podobne poglądy jak bardzo dużo facetów, czyli że " mi wolno skakać w bok a jej- jemu nie" ! Osobiście uważam że sex z byłą może być fajna sprawą. Wszystko zależy oczywiście od tego w jaki sposób się rozstali czy pozostali nadal przyjaciółmi. . Trzeba do tego podejść na luzie i nie wiązać w to uczuć. . Jeśli mial by to byc sex dla sexu od czasu do czasu ok.. ale gdy bedxie to regularnie , to istniej rzecz jasna ryzyko że któraś ze stron zacznie czegoś więcej niż sexu! I zaczną się schody.

Gość gość
chyba najgorszy pomysł pukać się z facetem, z którym się rozstałaś. To po prostu wskazuje już na straszną determinację i wygłodnienie. Już wolałbym lepiej iść do burdelu niż rypać byłą kobietę

Gość gość
Moja dziewczyna rypała się z byłym jak mnie poznała. Dopiero jak było między nami poważniej miesiąc - dwa później to zerwała z nim kontakt, a on dalej chciał przychodzić palant jeden. Na szczęście nie było nic równolegle, bo to byłoby niefajne.