Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka ot kamfora

Facet 15 lat starszy ode mnie chce się ze mną zwiazac

Polecane posty

Gość jesli sie kochacie
gratulujemy:)

Gość szukam fajnej dziewczyny
a pazura i zajac jeszczewieksza roznica wieku wiec spox

Gość juz nie przezywaj
no dobra na początku też przeżywałam, że mam faceta 15 lat starszego, ale po pięciu latach związku dziwi mnie, że kogoś to może dziwić

To my na to, ze nie potrafi niczym zaimponowac rowiesniczce czy kobiecie o pare lat mlodszej, wiec chce zwiazac sie z mloda dupa, ktora latwo urobic🖐️

Dziewczynom pewnie myslisz, ze twoja historia jest taka wyjatkowa, niesaowita, taki zakazany owoc, a tak naprawde to banalny przyklad niedojrzalosci emocjonalnej facetow. I nie ludz sie, ze zakochal sie w twoim wnetrzu:D

Gość wedrfghn
powinnać Ty to wiedzieć, jeśli jesteś dojrzała to jak najbardziej.Nie rozumiem ,pisania typu'jesli za 10 lat bedziesz miała 40 , on 70, czy 80 to zostawisz go'' lub zostwi cie' zaraz, to decyzja indywidualna każdego z osobna!!

zgadzam sie z powyższym wpisem. Faceci wybierający sobie młodsze kobiety - jak w twoim przypadku - po prostu nie maja szans u starszych (tzn w swoim wieku). Mam znajomego ktory zawsze wybierał młodsze o ok 10 lat, bo tylko takie wierzyły w jego bajeczki :) i nigdy nie był z kobietą z klasą, z super praca i własnym domem. Wybierał biedne, szare myszki bo takim potrafił wkręcić każda bajke :) związuj sie jak chcesz :) kto Ci broni ?:P

Gość juz nie przezywaj
vvedere- zgadzam się z Tobą, ze nie ma w tym nic wyjatkowego i zgadzam się nawet co do niedojrzałości faceta, ale " nie ludz sie, ze zakochal sie w twoim wnetrzu" jest dużą przesadą, a że niby w czym się zakochał...? w cyckach? w ładnej buzi i fajnym tyłku? Dla tych cycków, buzi i tyłka nie warto by było pakować się w mega trudny, przynajmniej na początku związek. i jestem pewna że nawet niezbyt dojrzały emocjonalnie facet nie jest idiotą i zdaje sobie sprawę z trudności które bedą się pojawiały Tak wiec taka ot kamfora, nie bierz sobie do serduszka czasem słów vvedere

w moim przypadku tak nie jest, jestem niezlaeżna, dobrze zarabiam, na dobrym stanowisku i na pewno nie szara myszka..., a to przystojny, inteligentny facet, nie miałby problemu z ze znalezieniem sobie laski. Moje pytanie bardzie dotyczy tego, czy on rzeczywiście się we mnie zakochał?

Juz nie przezywaj, wybacz, ale widzialam juz tyle akcji niby dojrzalych facetow, ktorzy tracili glowe dla mlodego cialka, ze wiem co mowie. Znam wielu 30latkow, ktorym srednio powodzi sie w zyciu, znacznie gorzej niz rowiesniczkom, wiec wlasnie wiaza sie z takimi 20stkami, ktorym imponuja samym faktem, ze sa starsi i nie musza sie tak mocno starac jak w przypadku samodzielnym, niezaleznych, znajacych swoja wartosc kobiet.

Gość juz nie przezywaj
złooo...- poczułam sie dotknięta Twoim wpisem i dlatego chcę Ci napisać że jestem pierwszą tak młodą dziewczyną mojego faceta, a poza tym moze nie jestem kobietą wielce z klasą ale napewno namiastki klasy posiadam :p

czy on rzeczywiście się we mnie zakochał? My to mamy wiedziec?:D A co do "mlodej dupy" to jest to pojecie wzgledne i zalezy od wieku samego faceta. Dla 40latka, 25latka jest mloda zdobycza, a dla 30latka - 20latka.

Ty najlepiej powinnas wiedziec o co facetowi chodzi, ale nie daj sie zwiezc gadkom, jak to facet chce z toba spedzic reszte zycia, miec dzieci i sie wspolnie zestarzec. Niektorzy mysla, ze kobiety nie marza o niczym innym jak uslyszec od faceta takie slowa, wiec je mowia.

Gość juz nie przezywaj
vvedere- to dość żenujące zachowanie o którym piszesz, nie mówie ze tak nie jest... bo jak się zastanowić niektórzy faceci naprawde są beznadziejnie beznadziejni, a feee Miejmy nadzieje że autorce się takowy nie trafił, ale z tego co pisze to chyba nie PS mogę tylko jeszcze bardziej docenić mojego lubego

Gość aleo
zaraz wpadna malolaty i beda zachwalac jakich to maja kochanych starszych i dojzalych mezczyzn, szkoda , ze tylko jedna strona wypowiada sie pozytywnie. jesli myslisz ze zalezy mu na tobie a nie na mlodej cipie to jestes w bledzie

Gość aleo
czyli jednak jestes naiwna

Gość juz nie przezywaj
mi się wydaje, że jeśli to porządny facet to niepowinno się Go krzywdzić powiedz mu może ze to dla Ciebie za szybkie tempo i że cię urzekł swoją osobą ale potrzebujesz czasu. jeśli chce dla Ciebie tyle zmienić i jeśli czujesz że Cie kocha to pewnie rzeczywiście tak jest, a jeśli tak jest to da Ci ten czas do namysłu i wszystko fajnie się poukłada, życzę powodzenia

Gość cscscscscsc
Myślę że kobiety, które piszą że to przykład niedorzałości itp, ze leci na dupe i tym podobne bzdury, to zazdrosne stare babska, które wiedzą że ich rówieśnicy wolą młode piękne i świeże kobiety.

Gość joannaj.
Przecież młodsza=bardziej atrakcyjna! czy to nie oczywiste???