Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka ot kamfora

Facet 15 lat starszy ode mnie chce się ze mną zwiazac

Polecane posty

Gość aleo
"Myślę że kobiety, które piszą że to przykład niedorzałości itp, ze leci na d**e i tym podobne bzdury, to zazdrosne stare babska, które wiedzą że ich rówieśnicy wolą młode piękne i świeże kobiety." przeczytaj to jeszcze raz zacytuje "to przykład niedorzałości itp, ze leci na d**e i tym podobne bzdury" i "wiedzą że ich rówieśnicy wolą młode piękne i świeże kobiety." rozdwojenie jazni ?

Gość aleo
cscscscscsc mozesz mi to wyjasnic tepaku ?

Gość odifgbdfg
CZY ABY JESTEŚ /DOJRZAŁA , ABY WIĄZAĆ SIE Z MĘŻCZYZNĄ STARSZYM. MUSISZ SAMA PODJĄC DECYZJĘ.A JESLI ON POWAZNIE MYSLI , JESLI TO SZCZERE, BO ZAZWYCZAJ DLA TAKICH PANÓW NA PIERWSZE RZUT IDZIE SEX, ALBO MOŻE TO WIĄZANIE SIE"' MABYĆ PRZYKRYWKĄ ,PRETEKSTEM DO SEKSU.?

Gość baron de drift
"To my na to, ze nie potrafi niczym zaimponowac rowiesniczce czy kobiecie o pare lat mlodszej, wiec chce zwiazac sie z mloda d**a, ktora latwo urobic" oczywiście, że na młodszą kobietę łatwiej jest wpłynąć ale twierdzenie, że głownym powodem, jest niemożnosc zaimponowania rowieszniczce jest smieszne tym bardziej ze rowiesniczki, np w moim wieku czesto sa zdesperowane i gdy spotykam dziewczyny z liceum, to wiele z nich wygląda na starsze ode mnie nie widzę powodu abym mając 35 lat inwestował swoje uczucia, czas w kobietę w moim wieku, to jest nielogiczne a jeśli nawet to świadczy o mojej niedojrzałości no i co z tego? :D dodam jeszcze, że pomysł aby mężczyzna był starszy od kobiety jest stary jak ludzkość rzecz w tym, czy konkretnym osobom to odpowiada

Gość baron de drift
aleo to nie jest rozdwojenie jaźni tylko naturalna skłonność można ją nazwać strategią reprodukcyjną a można w ogole nie nazywac ale fakty są takie, ze męzczyzni wolni i postrzegani jako atrakcyjni, ktorzy mają 30, 40 lat z natury rzeczy wybieraja kobiety mlodsze i nie wynika to z ich ubostwa emocjonalnego :D ani braku dojrzalosci tylko biologii w kontekście płodnosci dla mezczyzny 30, 40, 50 lat nie oznacza niemożnosci splodzenia potomka dla kobiety od 30 już jest w tej kwestii z gorki oczywiscie, ze sa kobiety, ktore rodza po 30 i jest ok tym bardziej, ze wspolczesna medycyna pomaga ale biologia ma nadal swoje znaczenie poza tym nie chcemy patrzec na kobiete w naszym wieku jesli mozemy na mlodsza

Gość Norma u starszych facetow
Niewielu znam ktorzy nie chcieliby zwiazac sie z o tyle lat mlodsza kobieta

Gość Jestem dosc mloda bo 15letnia
kobieta i nie moge sie nadziwic , co moje rowniesniczki i mlodsze dziewczyny widza w starszych facetach. O wiele starszych facetach. Dojrzalosc? Jesli ktos jest dojrzaly, ulozyl juz sobie zycie w tym wieku, ma zone, dzieci. Balast w postaci exzony, dzieci i alimentow nie pociaga mnie. Oslabiaja mnie takie teksty: " jestem niezlaeżna, dobrze zarabiam, na dobrym stanowisku i na pewno nie szara myszka..." a z drugiej strony "a to przystojny, inteligentny facet, nie miałby problemu z ze znalezieniem sobie laski" - czy Ty starosc traktujesz jako wartosc? Skoro jestes atrakcyjna i ustawiona, na pewno podobasz sie mezczyznom mlodszym i inteligentnym, wiec czemu dziwisz sie, ze starszy facet moze zainteresowac sie Toba ;)

Gość To do wpisu powyzej - chcialam
napisac 25 letnia :)

owszem podobam się facetom w każdym wieku, mam kilka związków na koncie mniej lub bardziej udanych, facet imponuje mi swoja dojrzałością, świetnie się rozumiemy, co nie mogłabym powiedzieć o większości partnerów w moim wieku... chce z nim porozmawiać, żeby wstrzymać się jeszcze ze wspólnym zamieszkaniem ale on to może odebrać jako moje wycofywanie się lub nie pewność co do swojej osoby...

Gość to dobrze o nim swiadczy
ze chce się z Toba związać, czyli traktuje Cie poważnie,co u facetow w pewnym wieku jest dziwne, znam kilka przykładów panów po 40, wolnych, (tzn. rozwiedzionych)którzy maja młode dziewczyny ale zaden nie zamierza się wiązać, powodzenia!!!

Gość zazdrosne babska
ktorym nie układa się w życiu tak Ci piszą, bo są same, albo maja mężów nieudaczników i to forum jest ich jedynym życiem i miejscem, w którym można się wyżyć, bo w domu nie podskoczy to męża ,który pewnie woli wieczór z piwem niż z nią. Tak więc, nie słuchaj,że leci tylko na Twoją młodą dup.... Ja jestem z facetem o 14 lat starszym i o dziwo jestesmy już ze sobą ponad rok, razem mieszkamy,świetnie się dogadujemy itp. i to jest najwazniejsze, nie ma znaczenia różnica wieku.A najlepsze jest to, że nikt nigdy,żaden chłopak w moim wieku bądź ciut starszy, nigdy mnie tak dobrze nie traktował, tutaj widze że to ja jestem najważniejsza, i nie ma szczeniackich poglądów.

Gość taktak tylko
Za 20 lat,będziesz chodzić koło emeryta a ty jeszcze będziesz niczego sobie kobietka:-P Moja siostra ma starszego męża o 15 lat i co? Jemu się już niczego nie chce,bo to reumatyzm,to rwa kulszowa, a to arytmia, nie zazdroszczę,i też Bardzo ją kocha i sznuje,ale ja tak bym nie chciała. Nie widzę tego na różowo :-D

zazdrosne babska jestes najważniejsza bo widocznie jestes jedyna ktora go na chwile obecną chciała wiec musi sie tego trzymac, bo jak Ty go zostawisz to moze juz nigdy na nikogo nie trafic :) no ale powodzenia w zwiąkach z tak starszymi facetami... :P

I Kamfora, i jej facet wyglądają na bardzo odpowiedzialnych i racjonalnych. Onajest pewna, że on ją kocha, choć są krótko ze sobą; on chce już dokonywać poważnych zmian w życiu; nikt nie wie o ich związku od roku, mimo, że czasy kiedy taka różnica, we wcale nie aż tak młodym wieku nikogo już tak nie szokuje. Szczyt rozsądku 🖐️

Gość ixxll
Jemu zalezy na sexie i twoim wygladzie nie badz naiwna szuka glupiutkiej pomysl sobie jak na staros bedziesz mu du... podcierac a ty bedziesz jeszcze mloda i sprawna

Gość Marie Jose
Życie jest dużo, dużo za krótkie, żeby się przejmować tym, czy za 20 lat będziesz komuś d.. podcierać czy nie; wydarzyć się może tak naprawdę wszystko- kto powiedział, że sielanka jest zarezerwowana dla rówieśników?! Trzymam kciuki za taka ot kamforę

Gość ófka
Jeśli brak innych przeszkód to z tym płotkiem poradzisz sobie.

Gość pewnie też żonaty i dzieciaty
czy dlatego się ukrywacie?

Gość duża różnica
U nas jest 14lat róznicy, z tą małą róznica że ja mam 45, a on 58...i jedyny problem to taki że on uważa że jest stary , a ja młoda i on nie może mi zabierac wolnosci i że jeszcze tyle zycia przede mną....a ja cóż wcale nie uważam że mi cos zabiera, bo ja dzieki jego uczuciu poczułam się jeszcze bardziej wolna osoba....patrzcie macie takie dylematy w takim młodym wieku, a my? moi rówiesnicy rozgladaja się za max 30-latkami, za mną 25-letni(!?-dzieci!) wszystko sie miesza.....a ja marze o nim nawet gdybysmy mieli pozyc max10lat, a może 20 lat razem....

tez wypowiem sie.sraly muszki bedzie wiosna :) to ze facet jest 15 lat starszy od autorki topiku, wcale nie znaczy ze leci na jej pupe.nie ma co generalizowac i wrzucac wszystkiego do jednego wora. ja mam 24 lata, a moj partner jest 10 lat starszy.swietnie sie z nim dogaduje, wcale tu nie chodzi o dupe.

Gość misahi
Kochana, nie wiek się liczy ale uczucie! Mój mąż jest ode mnie starszy o 13 lat i tworzymy fajny partnerski związek już 8 lat. Jeżeli ktos pisze, że Twojemu chłopakowi zależy tylko na seksie to przepraszam, ale dla mnie osoba pisząca tojest panią w średnim wieku, której mąż ogląda się za młodszymi, stąd może ta frustracja i ostra ocena. Trzymam za Was kciuki!

pewnie też żonaty i dzieciaty czy dlatego się ukrywacie? to oczywiste,że facet w tym wieku przeważnie jest po przejściach, mój tez, jak oficjalnie będziemy razem wszyscy sie dowiedzą :)

Gość bałabym się
facet po przejściach...czy ty dobrze wiesz co to znaczy?.....to facet który już raz się nie sprawdził, nie potrafił trwale kochać, nie dotrzymał obietnic, nie zadbał o miłość jaką miał do żony, facet niezdolny do dokonywania prawidłowych wyborów, teraz chce nawet zmienić miasto..czyli swoje dzieci niekocha, porzuca je i daleko odchodzi bez dokładnego rozpoznania powodów dlaczego stał się facetem po przejściach....nigdy nie zbliżyłabym się do takiego faceta. A poznac dokładnie powody można jedynie po poznaniu co jego żona ma do powiedzenia....bo może to notoryczny zdrajca i seksoholik, uganiający się po burdelach i wiecznie obracający kochanki. Może to jest facet który do żony stosował przemoc psychiczną i ekonomiczną....tacy się nie zmieniają Może to leń i niezaradny egoista...a teraz znalazł sobie dużo młodszą i dobrze zarabiającą....umie się facet urządzić i wkręcić....musi mieć w tym wprawę...widocznie kwalifikacje wykorzystywania zdobył na licznych kobietach (być może to dziiiwkarz pospolity...i dobry aktor) I nie uważaj że ty go znasz i że jesteś w stanie ocenić jego twarz prawdziwą...to się widzi z boku...a nigdy gdy jest się wkręconym w taki układ Bardzo wątpliwe aby to był dobry i porządny facet...gdyby taki był to takich żony trzymają się i wszystko robią dla szczęścia...takie małżeństwa są udane. Ogólnie myślę że jesteś z facetem żonatym bo pewnie nie ma rozwodu skoro cię ukrywa....pewnie jesteś kochanką ...a to wiadomo jak jest A to że starszy o tyle lat?...oni lubią mieć młodsze i wygodne kochanki...najlepiej zakochane i wierzące w wielką miłość....schemat. Ale jeśli lubisz starszych....to mogę cię skontaktowac z chętnym facetem ...jeszcze starszym...o dodatkowe 15 lat...też lubi znacznie młodsze i dobrze zarabiające.