Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka ej

Zauroczenie, starszy...czuły, ah....

Polecane posty

Gość Czarnulka ej
NELLY chciałabym wiedziec dlaczego taka jesteS?? facet cie zostawil czy jak?? moze sama jestes po zawodowce i zazdroscisz????

Gość nelly rokita
bo mnie krew zalega ze takie male dzwiki jak ty robia nam taka renome :P przez takie jak ty faceci mowia ,ze kada jest latwa i glupia :P facet mnie nie zostawil :P studiuje duzo lepszy kierunek od ciebie , jestem atrakcyjna i mam faceta ,ktory nie zachowuje sie jak tania tchorzliwa menda :P

Gość autorko cwaniaczysz się
bo jesteś młoda i myślisz że świat należy do ciebie, ale czas zapierdala bardzo szybko i za rok dwa role się odwrócą i to ty będziesz kurą domową z dzieckiem uzależnioną od męża i ten mąż też tak samo może cię zdradzać a ty nie będziesz mogła nic z tym zrobić bo będziesz chciała żeby dziecko miało ojca. Teraz się z niej śmiejesz ale 99% kobiet dzieli prędzej czy później ten sam los żon i matek i ciebie ta rzeczywistość też tak samo nie ominie. Także teraz się śmiejesz z jego żony ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Piszesz żebyśmy cię nie potępiali, ale niby dlaczego ? Nie masz w ogóle szacunku do siebie dziewczyno i nawet tego nie czujesz.

Gość nelly rokita
mam kumpele , ktora tez ma faceta po 30tce ale tamten nie wciskal jej kitow tylko poprostu odszedl od zony :P jestes zerem

Gość Czarnulka ej
NELLY no nie wiem czy jestes taka jak piszesz?!?!.. hmm.. doglebnie bym sie zastanowila... on bedzie moj tak czy tak!! wiem to!!!!!!!

Gość hugo boss
wlasnie robia z jedna niunia to samo co tamten z toba :P powiem ci jedno : na slubnym kobiercu z toba nie stanie :P

Gość Czarnulka ej
nie chodzi mi o slub;] nie oczekuje tego! Bedziemy poprostu razem i tyle.

Gość nelly rokita
mam w nosie to czy mi wierzysz czy nie. wiem jedno: ja moge spojrzec w lustro z mysla ,ze nie jestem tania naiwna dziura dla jakiegos desperata- mam zasady , szanuje przede wszystkim siebie a takie jak ty powinno sie eksterminowac :P mam wiecej klasy niz ty na pewno.

Gość hugo boss
widze ,ze nie zrozumialas :P

Gość Czarnulka ej
heh... wiesz faceci to wzrokowcy! Nie patrza na intelekt tylko na urodę! Łatwiej pokazac sie mu z fajna laska niz z czyms brzydkim! Chca sie chwalic jaka maja niunie fajnuitka itd...;] No chyba nELLy ze Twoj facet pztrzy na Twoj `mozg` a nie na to jak wygladasz! Moze nie chodzicie na imprezy tylko do opery?!:D haha Oczywiscie nie mysle ze wyglad jest wazny nade wszystko, inteligencja rowniez, ale faceci... wzrokowcy, niestety!:P

Gość nelly rokita
jestes zalosna :D nie masz pojecia jak atrakcyjnie wyglada ladna kobieta w stalowym mundurze :D nie jestem brzydka wbrew twojej ukrytej woli... :D a moj facet najpierw polecial na wyglad...n=bo niestety ciezko od razu okrelic czyjs intelekt dziecko :P

Gość Czarnulka ej
hah! Żałosna.. okreśłenie ogółu raczej... ;] Facet to facet, moze jest z Toba, bo tez musi, bo sie przyzwyczail, a ja od Igora niczego nie oczekuje, nie jestesmy jakos szczegolnie zwiazani.. wazne ze ma dla mnie czas:D

Gość nelly rokita
swoja droga zachowujesz sie jak typowy pustak :P uwazasz ,ze jak jakas kobieta ma wiecej oleju w glowie od ciebie to odrazu jest paskuda :D jestes co najmniej ograniczona

Czarnulka! Powiem jedno: to sie jeszcze na tobie (uzylabym duze T z szacunku, ale akurat go nie mam do ciebie) odbije. Niedlugo ty bedziesz traktowana jak ta zona,a wtedy zrozumiesz. To nie te czasy, ze on musi byc z zona. Przeciez moze Ja zostawic i placic alimenty. A ty za smarkata jestes, zeby cokolwiek pojac. Dla ciebie on jest idealny, bo masz klapki na oczach. Ja widze jaki z niego cham i prostak, ty widzisz, to co chcesz widziec. Po prostu zal!!

Gość nelly rokita
jak sie przyzwyczail? nie mieszkamy razem . studiuje na WSOŚP dziecko a on jest starszym oficerem i nigdy mu sie nie znudze, nie jeden jego kolega chcialby byc na jego miejscu. puknij sie w glowke. podejrzewam ,ze gdybym spotkala twojego faceta na pewno bardziej bym mu zaiponowala niz TY :P

"heh... wiesz faceci to wzrokowcy! Nie patrza na intelekt tylko na urodę! Łatwiej pokazac sie mu z fajna laska niz z czyms brzydkim! Chca sie chwalic jaka maja niunie fajnuitka itd...;]" - jaki precyzyjny opis leszcza :)

Gość Czarnulka ej
NELLY no nie wiem... zastanowiłabym sie!:P Pozycja u niego Ci zainponowala??:D taaaaa.. to jest ta co zna swoja wartosc! hah

Gość no to mnie zagięło
Powiem Ci, autorko, że co prawda nie rozbiłam niczyjego małżeństwa, ale pech chciał, że wdepnęłam w związek z facetem, który leczył sobie mną rany ... I wiesz co mnie zmyliło - to że był teoretycznie wolny. W praktyce, facet z dzieckiem zawsze będzie związany ze swoją byłą. I niech tak zostanie. To nie był zły człowiek, chciał odreagować, a ja dałam szansę. Jednak po roku od poznania, kiedy nic się nie zmieniło na lepsze, zrozumiałam, że z tej mąki chleba nie będzie. Myślę autorko, że robisz sobie wielką krzywdę! Co do reszty się nie wypowiem. Za ślepotę trzeba gorzko płacić - przejrzyj na oczy. Ja jestem na etapie oczyszczania się z fatalnego związku i wiem jedno - jeżeli będę miała szczęście trafić na mężczyznę szanującego siebie, będę miała też i pewność że uszanuje i mnie. Ten Twój nie szanuje siebie, swojej żony, dziecka, a o Tobie to wcale nie myśli. Taka jest gorzka prawda. Nie traktuj siebie jak śmieci, chyba że chcesz rozbić rodzinę. Nawet jeśli są nieszczęśliwi, Ty nie masz żadnego prawa w to ingerować, żadnego!

Gość nelly rokita
nie pozycja dzieciaczku...gdy sie poznalismy nie wiedzialam ,ze jest pilotem wojskowym :P uwierz mi - nie jestes jakims cudem. gdybys jeszcze cos soba reprezentowala...ale wypowiedzi mowia same za siebie ;*

Gość Czarnulka ej
Narazie ją mam, pozniej to pomyslimy;p teraz jest teraz:D

Gość Czarnulka ej
NELLY .. coś sie tak na mnie uwzilea???:D:D:

Gość Czarnulka ej
Na 1 roku;] 89 rocznik:D

Gość Czarnulka ej
Powiem wam jeszcze, że ufam mu w 100% !!! ..i kochałam się z nim ostatnio bez gumy, może uda mi się złapać go na dziecko :D

Gość no to mnie zagięło
oj dziewczyno ! źle z tobą, bardzo źle - nie wiesz ilu ludzi przez ciebie może ucierpieć a najbardziej ty jedziesz sobie sama po kręgosłupie - czy jesteś masochistką? skoro jesteś tak atrakcyjna, to czy nie lepiej byłoby tobie związać się z mężczyzną wolnym od zobowiązań? poza tym życie to nie zabawa ! a ludzie to nie zabawki !

Gość no to mnie zagięło
to zaczyna mi wyglądać na super prowokacje