Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka ej

Zauroczenie, starszy...czuły, ah....

Polecane posty

Gość Czarnulka ej

Witam! Mam problemik, a mianowice... jest pewien facet, ma zone, ale jest z nia bo musi(dziecko) dodam ze ja mam 19 lat a on 31. jest bardzo przystojny, kochany, czuly... mowi ze mnie kocha, gdy jade na studia (ktore on sam mi zalatwil) do poznania, to jest tam, wspiera mnie, a gdy sie widzimy to ... sami wiecie jest PIEKNIE! Caluje mnie, przytula! mowi ze kocha... Eh.. zawrocil mi w glowie, to trrwa juz rok,... co mam robic?? dodam ze nic typu sex miedzy nami nie doszlo...:) Pozdrawiam:D

zalamałam sie... tak jest z zoną, bo dziecko... gówno prawda. Kazdy facet tak mowi, bo mu szkoda zostawić zonke sama, w koncu ma posprzatane, wyprane, seks kiedy chce (tylko mi nie mow ze oni ze soba nie sypiaja) zauroczył sie facet młodą panną (pewnie jestes o wiele młodsza od jego żony) i wmawia Ci jak bardzo Cie kocha, bo takim jak Ty łatwo jest uwierzyć... powiem tak - on Ciebie nie kocha, on czeka az w koncu mu sie oddasz (nie wymaga, bo ma to u żony) co to sie wyrabia na tym świecie...

Gość wonnn
gówniaro ty!!! kretynka!

Gość odpusc sobie...
ja mam pieklo ... na poczatku tez mniodowo a teraz.. on juz skonczl rozmawiac i ma w dupie to co mowie, on moze , zawsze ja jestem winna... musialam go nawet przepraszac za to ze mnie w rogi walnol!!

Gość Czarnulka ej
Wiem, ja mu nie wierze... wiem, ze mnie nie kocha, tak nie mozna.. Powiem, tak: on z zona nie byl 3 lata, ale wrocil, bo te dziecko... no napewno sypiaja, jak to w malzenstwie... ale on ja olewa, jezdzi na imprezy bez niej itd itp... Mowie, ze jestm piekna itd.... jesli to trwa rok a ja mu sie nie oddalam to n ie przerwalby tego, gdyby mu zalezalo tylko na sexie??:D

dziecko Ty sie lepiej weź za nauke a nie za starszych facetów! Koles ma zone, dziecko a Ty jestes tylko odskocznią od tego wszystkiego. Myslisz, ze sie z nią rozwiedzie? ze zrobi to dla 19 letniej gówniary? przeciez on ma wszystko - nie zrezygnuje z tego dla Ciebie. Gdyby był dojrzały, gdyby naprawde cos do Ciebie czuł to juz dawno odszedłby od żony i związał sie z Tobą... i już na pewno nie wmwiałby Ci ze Cie kocha... on chyba jest na twoim poziomie intelektualnym. Ty robisz za kochanke a on za frajera ktorego podnieca młoda dupa. Kiedys bedziesz przez niego płakała.

Mowie, ze jestm piekna itd.... jesli to trwa rok a ja mu sie nie oddalam to n ie przerwalby tego, gdyby mu zalezalo tylko na sexie?? to Ty nie wiesz ze facecoi potrafią latami zwodzić swoje dziewczyny, narzeczone zeby je do łóżka zaciągnąć a zaraz potem mówią im "pa"?? z choinki sie urwałaś ?:) tak - on od Ciebie nie wymaga (no chyba ze zapomniałaś wspomniec o jego delikatnych aluzjach, czy rekach w spodniach) bo ma to wszystko od żony. Na Ciebie czeka, bo zakazany owoc lepiej smakuje. Jeszcze troche Ci posłodzi jak to bardzo Cie kocha i zobaczysz ze bedziesz jego... kolejną pewnie...

Gość Czarnulka ej
Kiedy on ma ją gdzieś, widziałam to na swoje oczy! Nie uprawiałam z nim sexu!! Bylismy w hotelu... a jej wmowil, ze pojechal z kolega!! On ją robi w huja niesamowicie! Kiedys powiedzial jej ze ma o soebie dbac... a on na to, ze nie, bo ona ma dziecko( 5 letnie!!!) i nie ma czasu... ehe...:D ....nie kocha jej!!!

Gość baron de drift
popełniasz zasadniczy błąd to że nie uprawiacie seksu a on na niego nie naciska nie znaczy, że automatycznie nie traktuje Cię przedmiotowo nawet w sensie czysto emocjonalnym możesz być dla niego niczym więcej jak rodzajem miłej terapii a on dobrze wie, że przyjdzie czas, kiedy rozsuniesz uda sama nie będziesz mogła wytrzymać a on może bo jak sama napisałaś ma żonę, jeździ na imprezy :D bez niej ale czy z Tobą ? :D

:| mam nadzieje że kiedys zmądrzejsz... tzn kiedy nie bedzie juz za poźno... i wiesz co? gdyby jej nie kochał, był z nią dla dziecka i miał ją w dupie aha i kochałby Ciebie to nie kłamałaby ze jest z kumplami tylko otwarcie sie przyznał ze jest z Tobą. A tak? on jej sciemnia ze wychodzi z kumplem (zeby czasem od niego nie odeszła) a w tym czasie bajeruje Ciebie. Robisz po prostu za kochanke (to nic ze ze soba JESZCZE nie sypiacie, to co robi to zdrada). Pamietaj - gdyby mu na Tobie zależało przyznałby sie do tego zonie.

Gość Czarnulka ej
No ze mną jezdzi.... bez niej a jej kity wciska.. Mowi, ze ze mna nie wstydzi sie pokazywac.. a ona siedzi w domu z małym... Mały mnie zna... jej przesłodki:D Hmm.. czy mu sie oddam... no nie wiem...narazie o tym nie mysle!

Gość nelly rokita
mlode laski sa takie naiwne... po przeczytanie twojego tekstu autorko zaczelam turlac sie ze smiechu. dokladnie tak jak pisal ktos wczesniej - kazdy zonaty ZAWSZE mowi swojej kochance ,ze jest z zona bo dziecko :D jestes glupia, nawina siksa bez klasy. puszczasz sie z zonatym bo zalatwil ci studia :D zaloze sie ze w domu jest czulym ,kochajacym i namietnym mezem :P jak mu sie znudzisz ciebie tez wymieni na inna...albo na bok ma juz jakas ...rownie glupia jak ty ! :P

Gość Czarnulka ej
Ale powiedzcie.. czy ona jest chora na umysle czy jak?? On sie nie czaii ze cos jest nie tak, gdzy go nie ma weekend w domu, tylko ze mna w hotelu, lub gdzy bylismy 4 dni nad morzem?? Ona juz wie, ze on kogos ma...!! Tylko siedzi tam, bo by domu nie miala!! On ma moj numer zapisany w tele i dzownie pisze na kom i na gg a ona co?? Nie widzi tego? czy nie chce widziec?? NIE POTEPIAJCIE MNIE TAK!!;(

Gość nelly rokita
pragne sprostowac - nie puszczasz sie...JESZCZE ,ale to tylko kwestia czasu :P glupia malolata hahahaha

Gość Czarnulka ej
Nelly Rokita_ nie PUSZCZAM sie!! Nie sypiam z nim!! !!

Gość nelly rokita
to ty gowno wiesz o zyciu . a moze ona zna go lepiej i dla niej jest jakims dupkiem, nieudacznikiem, prostakiem, chamem , kiepskim w lozku i moze sama liczy az sobie znajdzie dziwke a wtedy wystapi o rozwod z jego winy i bedzie miala poustawiane zycie :D ty jestes nienormalna...a zona ma wiecej oleju od was dwoje razem wzietych :D

Gość Czarnulka ej
.. dlaczego odrazu glupia?? Nie mozna tu nic napisqac, niebedac potepionym i wyzwanym od najgorszych??;/

Ale powiedzcie.. czy ona jest chora na umysle czy jak?? On sie nie czaii ze cos jest nie tak, gdzy go nie ma weekend w domu, tylko ze mna w hotelu, lub gdzy bylismy 4 dni nad morzem?? Ona juz wie, ze on kogos ma...!! Tylko siedzi tam, bo by domu nie miala!! nie to Ty jestes chora na umyśle, bo nie widzisz albo nie chcesz zobaczyc, ze facet traktuje Cie jak kochanke, ukrywa Cie na wszystkie mozliwe sposoby zeby ona sie o tym nie dowiedziała. Jak myslisz, dlaczego ona nic nie wie? bo mu ufa, bo go nie kontroluje i nie sprawdza, bo facet w domu jest kochajacym mezem i ojcem i robi wszystko zeby jej i dziecka nie stracić, dlatego tez nic o Tobie nie wie. On jest wspanialym graczem i kłamcą a Ty głupią i naiwną gąską ktora umila mu czas. Tak tak... ona z nim jest bo dziecko, bo dom, bo to czy tamto - KAŻDY tak mówi, KAZDY wymysla takie bajeczki. Jakby facet miał ją w dupie, to by ją z domu wywalił i zajął sie dzieckiem sam. Ale po co skoro mu z nią dobrze? oj dziecko...

Gość nelly rokita
dlaczego glupia? bo zachowujesz sie jak uposledzona na umysle :P dajesz sobie wciskac takie kity ze az rece opadaja. w dodatku nie masz klasy - pozwalasz aby facet "kupowal cie" - zrobil to zalatwiajac ci studia :P jestes az takim niedorozwojem ,ze nie potrafilas sie sama na nie dostac?:P

.. dlaczego odrazu glupia?? Nie mozna tu nic napisqac, niebedac potepionym i wyzwanym od najgorszych??;/ nie skarbie, tutaj nie mozna takich rzeczy pisać a wiesz dlaczego?? bo 90% kobiet jest tu mądrzejszych od Ciebie, ma doświadczenie i wie jacy sa faceci (co Ty mozesz wiedziec w wieku 19 lat, na dodatek skoro tak łatwo dałaś sie omotac jakiemus staruchowi). Reszta kobiet to te żony, ktorym gówniary rozwalają małżenstwo. One plus niedorozwinięty facet ktory leci na mlode ciałko. Tu pomocy ani poparcia nie uzyskasz. I zastanow sie... chcesz miec za faceta/męża kogoś kto zdradza, zostawia dziecko, baluje na imprezach w takim wieku i ugania sie za młodszymi? bo ja bym nie chciała... pewnie za rok, dwa wymieni Cie na inną.

Gość Czarnulka ej
Kontroluje go! wydzwania, sprawdza jego kalendarz firmowy itd! On jej jedzie przeztelefon, bylam tego swiadkiem i nie tylko przez telefon!! Nie ukrywa mnie! Jego kumple wiedza o nas!! Ale ona... moze sie domysla, bo jak mnie widzi to ... robi glupie miny! On wpadl z nia ... w ogole nie jest w jego typie, ... jets zaniedbana... itd

Gość jestes zalosna
dziecko ty masz 19 lat i myslisz ze 30 letni chlop cie kocha porucha troche i porzuci. a druga sprawa ze jestes materialna dziwka ktoro mozna kupic hotelem i wyczieczkami

Gość Czarnulka ej
Wypraszam sobie! Mature zdalam bardzo dobrze! Do szkoly bankowej na upragniony kierunek jest wyznaczona ilosc miejsc.. zalatwil mi , a swiadectwo dojrzalosci w owej szkole sprawdzali sami!! Nie kupuje mnie! Mam dosc kasy na swoje wydatki!

to po jaka cholere jest z baba ktora go nie podnieca, ktora jest niezadbana?? sypia z nią wiec coś musi go pociągac, chyba ze robi to z przymusu - w co wątpie. skoro taki z niego cwaniak to wiesz co? współczuje Ci takiego faceta. To nie facet tylko pizda ktora nie potrafi odejśc od kobiety ktora ma podobno w dupie. Cykor i ciota, ktory woli bajerowac 18 latki niz zając sie własnym małżeństwem. Aha i jeszcze ktoś - idiota - bo się ożenił tylko z powodu wpadki. Czyli wychodzi na to ze to typowy nieudacznik.

Gość Czarnulka ej
Nad morze pojechalam z rodzicami a on dojechal! To bylo umowione!

Gość Czarnulka ej
Zal mu dziecka a sam niedalby rady malego wychowac! zreszta ciagla ma jakies wyjacdu... sluzbowe np i co?? dziecko bd samo?? ;] Jak chce mu sie kochac to mu ona da, taki ma obowiazek:D Hmm.. 19 latki sa glupie? tak?? dlaczego tak sadzicie?? bo przez ową dziewczyne wam sie malzenstwo rozwalilo?? najwidoczniej! moze bylyscie jakies ... niewystarczajace?!?! bez obrazy oczywiscie!, bo niektorzy mowiatu o klasie itd a sami jej nie maja:D

Za grosz ci nie wierzę. Trzydziestoletni facet, który spotyka zię od roku(!) z dziewiętnastolatką i jeszcze jej nie bzyknął? Ha, ha, ha, Trzymajta mnie!!! :-D A jakie to studia ci rzekomo załatwił ten kochaś, co to nie jest kochasiem?

Gość jestes zalosna
pewnie pod tymi delegacjami kryja sie inne rownie glupie malolaty wiec co mu szkodzi czekac az sie rozlozy

Gość Czarnulka ej
Informatyka i ekonometria! Dobra, kochałam sie z nim! Bylo pieknie!! Po co mialam odrazu to pisac! Byloby jeszcze gorzej! Bo wy tego nie rozumieci1

Gość nelly rokita
DZIWKA :D bankowosc? phi.. kazdy osiol moze to badziewie studiowac i gowno po tym robic. zona jest madrzejsza od ciebie mala szmato