Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malibu drink

FACECI!!Jakie lubicie kobiety? Pięć najważniejszych cech

Polecane posty

Gość aniu niestety chyba tak
nie jest, a nawet jesli to ile można czekac?:o ja czuje, ze u mnie juz jest "pozamiatane":(

no kurde, czy ktos tu twierdzi, ze uroda nie jest wazna? czy w temacie bylo pytanie - z kim lubicie uprawiac seks - a seks to jakby elementarna czesc zwiazku ergo - uroda niezbedna jest do komfortowego wchodzenia w zwiazek i tak, przemija, to prawda, ale zwiazek osiaga wtedy zupelnie inny wymiar

Gość De Mok
trzydziestolatko, choroba to co innego... W takim przypadku tacy ludzie są wartościowi jak każdy z nas. Odpisujac nie wiedzaiłem o chrobie. Zmanipulowałaś ... Być z taką osobą to coś szczególnego... Tego nie da sie rozwazyć w 5 wyrazów na 5 cech ... To głebsza sprawa ...

hehe zabawne ze na tematach "zaadresowanych"do facetow udzielaja sie zawsze kobiety

1. SZCZUPŁA 2. Zadbana 3. Uczuciowa 4. Lubiąca seks 5. Nie materialistka 6. Zero fochów, manipulacji, histerii ( przeciwienstwo mojej bylej:classic_cool:) 7. Ambitna 8. Nie paląca 9. Mająca pasje 10. Nie odwracająca kota ogonem ( jak moja była ) o:classic_cool:

zawsze szczery energiczna trzydziestko, poprzednim postem udowodnilas cos odwrotnego A niby co Ci udowodnilam? Postem??? :P a swoja droga, to ciekawe, ze piszesz, ze u ciebie jako kobiety nie wystepuje pojecie kobiecosc, a jednak zauwazylem ze wiele kobiet z luboscia nazywa 20 kg nadwagi - kobiecymi ksztaltami - paradoks prawda? Chyba cos szwankuje Ci logiczne myslenie. Ja nie uwazam za paradoks tego, że ktos Twojej plci ma inne poglady niz Ty, ani ze ktos mojej plci jest idiota :P

Gość nie znam się
wierna nie wredna poczucie humoru nie farbowanka i nie pudernica niziutka i leciutka do przytulania

Gość nie znam się
no tak, fajeczek nie może palić i piwka chlać, bo zdechnie szybciej i dziecko osieroci oraz męża owdowi!

Gość nie znam się
pracowita musi być ale nie może być pracoholiczka ani leniwa zbytno tylko musi zachować balans!

Gość nie znam się
musi się zgodzić na intercyzę jak nie pracuje i testy DNA na ojcostwo jeśli nie była dziewicą przed związkiem.

Gość nie znam się
i badania na HIV oraz choroby weneryczne musi mieć zrobione jeżeli się puszczała wcześniej!

Gość nie znam sie
a jezeli juz patrzy sie w ekran to niech na necie siedzi zamiast oglacac nedzne seriale czy słaby sport w YV!

Gość brzydka kobieta
szkoda ... ja się już pogodziłam z tym, że przegrywam mimo, że 5 punktów np.Szczerego spełniam w 100%, odpadam z kretesem, bo możliwe, że choć na 7 lub 8 miejscu w jego hierarchii ważności jest uroda, to właśnie z powodu 7 lub nawet 10 punku odpadam

Zawsze szczery, u Ciebie logika wyraznie szwankuje, nie potrafisz sie wyslowic. Niby CZYICH 5 punktow nie spelniam? energiczna trzydziestko, rozumiem, ze uwazasz sie za pepek swiata, niestety tak nie jest :-)

Zawsze szczery, NIE POTRAFILES ODPOWIEDZIEC NA MOJE PYTANIE. energiczna trzydziestko, jesli uwazasz, ze caps lockiem zwrocisz na siebie wieksza uwage, to znow jestes w bledzie to raz, dwa, wyskakujesz jak filip z konopii nawet wtedy, gdy wypowiedz nie jest kierowana do ciebie, trzy - czy dla ciebie umiec i chciec to jedno i to samo?

Gość frentii
Jestem kobieta, ale 90% facetow tak naprawde mysli: 1. Atrakcyjne cialo 2. Dobra w lozku 3. Lubiaca seks 4. Atrakcyjna twarz 5. chociaz troche inteligencji I po co ta hipokryzja?:O

Gość frentii
Oczywiscie zapomialam o pukncie 0, czyli duzo mlodsza...

Jezeli o czyms dyskutujecie, uzywajcie argumentow, ktore mozna poprzec dowodami. bredzisz, dowodem u ciebie jest twoja lysa kolezanka? nie rozsmieszaj mnie :-)

Coz, ona jest realna osoba, tak samo, jak realne sa ogloszenia, ktore widzialam (i ktore mnie ubawily) obecnie mozna znalezc podobne. i to sa te dowody? ooook :-)

Gość mitsuko
Hipokryzja - uroda nie jest najwazniejsza, jest w najlepszym razie na 7 miejscu, ale nikt nie zwiazalby sie z osoba, ktora jej nie posiada