Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas czas

Rani mnie bo...

Polecane posty

Ale dlaczego, fakt, że ja go dowartościuję mu nie wystarcza? Twierdzi, że kocha. A mimo to, ciągle szuka kontaktu z innymi kobietami i dam sobie rękę uciąć, że póki co to nic na poważnie. Skoro nic na poważnie to dlaczego, po co? Boże.. Istnieją faceci, którzy do drugiej gęby nie otworzą...A on... i jeszcze kłamie, że nic nigdy... HIPOKRYTA

Gość PysiaQ
słuchaj to jest poprostu taki TYP człowieka i on sie nie zmieni i nie licz na to, albo sie z tym pogodzisz albo odejdz.Bo innego wyjscia nie widze a rozmowa z nim (szczerze mowiac) ze ma tego nie robic za duzo nie da, nie czarujmy sie ale ludzie sie nie zmieniaja a jesli juz to na CHWILE, potem wszystko wraca ...ja po tamtym zaczełam zwracac uwage jak sie facet zachowuje spotykajac sie ze mna, pierwsze co to czy patrzy na inne, moj mąż przeciwienstwo tamtego, a najlepsze ze tamten super przystojny nie był ( męża mam przystojnego) a i tak laski lgneły do niego...przyznam ze czasem az głupio mi było jak flirtował przy mnie;/..szkoda gadac..byłam z nim coś koło 1,5 roku..stracone 1,5 roku

Czyli tak jak myślałam.Nie wiem czy jestem w stanie się z tym pogodzić. To jednak bardzo boli. Czuje niedoceniona i w pewnym sensie samotna.

Gość aabbccddeeffgghhiijjkkk
... up

Gość Mariolkaawawa
A co myslec jesli on flirtuje z inna po wypiciu alkoholu?