Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech________________

czy to ma sens????????????????????????

Polecane posty

Gość ech________________

Czy widzicie sens wiązania się z chłopakiem który mając 29 lat silnie nadużywa alkoholu, a czasem ma nawet tygodniowe ciągi.... czasem jest tylko podpity ale zdarza się, że jest totalnie zalany. Mówi, że mnie kocha, że żyć bezemnie nie może a ja mam mętlik w głowie :(

No to on jest alkoholikiem... wejdź na topik żon alkoholików i poczytaj czy Ci się opłaca być z kimś takim

Gość ech________________
wiem, że to już jest duży problem ale jednocześnie nie potrafię o nim zapomnieć. To chyba początek toksycznego związku :(

Gość nie ma żadnego sensu
uciekaj dziewczyno, póki jeszzce możesz :o

Oczywiscie, że ma sens o ile i ty lubisz sobie pochlać ostro- wspólne pasje łączą.;)

Gość ech________________
Ciężko mi bo on jest taki cudowny kiedy jest trzeźwy, i tylko to mam niestety w głowie, uwielbiam Go, tylko poprostu on bardzo lubi piwo i mam wrażenie, że traktuje je jak orężade. Np: w sobotni wieczór potrafi wypić ich ok 15.... :(

Gość ech________________
prosze was o jakieś opinie, jak wy to widzicie? a może ktoś miał lub ma podobny przypadek??

Gość nie ma sensu
ale jesliby zgodzil sie na leczenie to mzesz mu na pewno w tym pomoc

Gość ech________________
Lenko a co można zrobić z uczuciem, które we mnie się narodziło jak go zostawię to będe cierpieć bardzo ale ja z nim będe to pewnie też....

Gość droga ech________
zostaw Go!!!!!!, chcesz mieć takie życie ??

wiem ze teraz trudno podjac decyzle, ale teraz pocierpisz jakis czas i zakochasz sie pozniej w kims innym i zapomnisz a masz cierpiec cale zycie?? zastanow sie czy lepiej cierpiec przez jakis czas czy juz miec zobowiazania i cierpiec przez cale zycie, ??

Gość absolutnie nie
nie ma sensu, szkoda życia, on się nie zmieni i nagle nie przemieni się w odpowiedzialnego męża i ojca zapomnij o nim

Gość absolutnie nie
rozbawiłaś mnie tekstem że jest cudownym człowiekiem jak jest trzeźwy, szkoda tyko że pewnie przez większość czasu kombinuje jak się napić... skoro ty widzisz problem w jego piciu, w ilości i częstotliwośći to znaczy że koleś ma problem z alkoholem i pewnie tylko on uważa że problemu nie ma i nie ma powodu by się leczyć nie zmienisz go, ot smutna prawda bo jemu jest z tym piciem dobrze a tobie jak widać nie bardzo