Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deutschland_ON

Najstarsza kobieta z która byliscie....

Polecane posty

Gość esfera
Mam 23lata i praktycznie od zawsze podniecaly mnie mocno dojzale uwiebiam ich duze zwisajace piersi kiedy sie pochylaja . Pragne z taka znalesc sie w lozku piescic ja macac jejpiersi brac je od tylu . Lubie je obserwowac zwlaszcza latem gdy sa zwiewnie ubrane widac co maja pod bluzka uwielbiam . Chcialbym piescic im nieogolone @@@i strasznie mnie to jara. .

Gość aferek
Ja mam 55-letnia sasiadke.Sasiadki sa mega podniecajace ja mam taka jedna z mega wielkimi cyckami i jeszcze skubana nosi wszystkie koszulki i bluzki z mega dekoldem i to tak wspaniale wyglada opalona sexwona dojrzła kobieta z wielkimi balonami poprostu super,pewnie sex z nia byłby super,ale to tylko sfera marzen.

Gość steffanasz
moja najstarsza miała 124 lata. Chcecie wiedzieć gdzie ją poznałem? Musiałem pożyczyć łopatę od starego i głęboko kopać :classic_cool:

Gość skoro+moge
a aj miałam romans z szefowa o 20 lat starsza,miala 57lat i było zajebiście, zaczęło sie i skonczyło bo wspólnie tak postanowilismy, znudzilismy sie sobie i tyle, teraz sie przyjaznimy i jest super, zdarza sie nam jeszcze czasem umówić, w kazdym badz razie nie mialo to zadnego wplywu na prace i wcale tego nie załuje, jest co wspominac heh

Gość maps
Czemu degeneratow,obie strony chca,zreszta sex z dojrzala kobieta czy z drugiej strony z mlodym byczkiem to sympatyczna sprawa i mala odskocznia od rutyny.

Gość sympatek
witajcie podobnie jak wy mam slabosc do starszych kobiet mam 24 lata i spotykalem sie bardzo duzo z dojrzalymi kobietami a z ostatnia 40-stka spotykam sie ponad rok i jest cudownie i nawet nie pamietam kiedy kochalem sie z mlodsza od siebie pozdrowionaka dla fanow szalonych czterdziestek sa boskie

Gość testas
Cudowny seks, kobieta po 40 jest jak wulkan namietnosci z ktorego bucha gorąca lawa, tyko rozkoszowac się takim ciałem

Gość ale_ja_wiem
A ja mam 31 lat, a moja kochanka 57 lat. I nie jest to jakiś jednorazowy "wybryk", tylko spotykamy się regularnie od 8 lat. Ona ma męża, rodzinę, jest niezwykle zadbaną i atrakcyjną kobietą. A seks z nią jest niezwykle ekscytujący, ona wprowadziła do naszego związku doświadczenie, ja natomiast wymyślałem coraz to nowe pomysły, aby nie było rutyny. I uważam że seks z dojrzałą kobietą jest dużo bardziej namiętny, niż np. z jakąs siksą, która nie wie jak się do niego zabrać.

Gość dZiwacTwo
Idźcie się leczyć, bo to na pewno normalnie nie jest. Rozumiem 5 lat różnicy, ale nie ma się czym chwalić że się pieprzyło z kobietą, która mogłaby być twoją matką!!! Mnie by było wstyd się przyznawać, że nie stać mnie na to, żeby sobie znaleźć panienkę w zbliżonym wieku. Rozumiem baby, które lecą na młodszych chłoptasi. Ale co podniecającego młody chłopak może widzieć w starym, obwisłym, obleśnym ciele??? Żygać się chce na samą myśl.

Gość a_co_tam_raz_sie_zyje
Ja34 i moja sasiadkachyba cos koło 60 , znam ja od dziecka. Wczoraj kochalismy sie po raz pierwszy. Caly czas o tym mysle. Jestem pod wrazeniem jej erotyzmu i ninasycenia. Co o tym sadzicie?

Gość namieciak
Kobiety sa naprawde kobiece dopiero po 40-tce, i nie wazne czy szczupla czy puszysta, jakie ma nogi, talie, piersi, biodra - są po prostu niewiarygodnie seksowne...

Gość wujasek
zawsze każdemu mówię: kobiety sa jak wino...im starsze tym lepsze i dojrzalsze....ale nie do końca kiedyś trzeba przestac :)

Gość szalo_ny
A moja teściowa jest super zbbudowana. Ma 53 latak i duże piersi. Bardzo mnie kręci i chyba się domyśla, że tak na mnie działa. Jest wdową ale dba o siebie !

Gość apetitio
moja miał 185 lat była boska, muwiła mi jeszce ze napoleon ja nawet przelecial za jej dobrych czasuw

Gość Andrzejek_28_28
Ja jestem żonaty i jestem jednocześnie z teściową. Moja zona jest moja rówieśniczka a teściowa ma 59 lat. Obie sa (mam nadzieje zadowolone. Żona oczywiście niczego nie podejżewa, a teściowa jest wspaniała kochanką i przyjaciółką. Ciekaw jestem jak długo ten układ przetrwa. Tak czy inaczej jestem bardzo sz tego zadowolony. Nigdy nie dostałem od zony tego co daje mi tesciowa. Ona jest prawdziwym wulkanem seksu. Polecam wszystkim

Gość taaaaaaaaaa__
To bardzo ciekawe jak młodzi faceci patrzą na dojrzałe kobiety. Sama czasem się zastanawiałem czy jestem jeszcze atrakcyjna. A czytając te wypowiedzi wynika że pomimo dużej róznicy wieku faceci lubią podglądać starsze panie.

Gość 99 i pół roku

Gość brrrunecik
to dawaj tą teściową na widelec

Gość koleszkaaaaaaaaa
Moj kolega sie zwierzyl ze chodzac do swej "starszej" sasiadki na korepetycje(ma ona 42 lata on ma 17 lat) zdarzyła sie pewna niespodziewana sytuacja a mianowicie: pewnego razu poszedl wczesniej na te korki i zastal ja gdy wychodzila z lazienki i byla calkiem naga bardzo sie tym speszyła a ten kolega barzdzo sie podniecil :P gdyz nigdy nie widzial nagiej kobiety, ona to zauwazyla bo byl w spodenkach tylko sie usmiechnela i bedac juz w lazience powiedziala by wyjal zeszyty i przygotowal sie do lekcji wiec tak tez zrobil... po chwili przyszla i prosto z mostu spytala sie czy nie chcial by uprawiac z nia seksu(ona jest wdowa bez dzieci)gdyz "zauwazyla" ze sie mu podoba a nie sadzila ze w tym wieku moze kogos podniecic... on sie zgodzil i przezyl swoj pierwszy raz z wybaczcie ze tak to ujme ale ze stara baba...

Gość 3cd
Ja mam 22 2 Ona 50. Bylo cudownie;)

Gość hahahehe
Malzenstwo w wieku srednim wchodzi do restauracji, nagle maz zatrzymuje sie przy mlodej atrakcyjnej blondynce i rozmawiaja ze soba pare minut. Zona podejrzliwie pyta: -Kto to byl? -To moja kochanka. Zona ze zloscia mowi: -Rozwodzimy sie. -Dobrze koniec, koniec z futrami i bizuteria, a takze wakacjami na Karaibach. Naburmuszona zona w ciszy je kolacje. Kolo stolika przeszla para, on w srednim wieku, ona duzo mlodsza. Mezczyzni skineli do siebie glowami. -Kto to byl? zapytala zona. -To Stefan i jego kochanka. -To nasza ladniejsza,powiedziała żona.

Gość hahaheheh dobre
:D

Gość A_ciooooooooo
30 lat roznicy i tez bylo fajnie,a co ,raz sie zyje

Gość niech zyja starsze kobiety
do dZiwacTwo, rzygac pisze sie przez rz-http://so.pwn.pl/,pewnie jestes z jakiejs wiochy ze tak myslisz