Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saja saja

Najlepsze i najtańsze biura podróży

Polecane posty

Gość saja saja

jakie macie doświadczenia z biurami podróży? gdzie jest najtaniej kupić wycieczkę?

Gość saja saja
hej, nie macie żadnych doświadczeń w ym temacie?? chce dowiedziec się czy są duże różnice w cenach wycieczek o podobnym standardzie w podobne miejsca ale kupionych w różnych biurach podróży??

kazde biuro ma jakies promocje i tego nalezy szukac - nie ma biur dobrych i zlych

Gość saja saja
to jest akurat nieprawda... biuro musi zarobic na tym i czesto dolicza duże kwoty i są różnice... poza tym interesuje mnie także jakość oferowanych usług... wiem że niektóre biura podają zakłamane dane o hotelach...

Gość to najlepsze czy najtańsze
zdecyduj się

Gość saja saja
załamujecie mnie..... nie umiecie czytać? :(:(:(:( chodzi o takie które nie odpieprzają maniany :P tylko sa tanie i dobre, nie podają złych info dziewczyny nie latacie na wakacje ??

Gość AP AP AP AP
No dobrze, to podajcie nazwy tych dobrych biur, nie patrząc na ceny:) Podnoszę temat!

Gość ja sama sobie organizuję
dzięki temu nie ograniczają mnie terminy, zasady, regulaminy. Wybieram kierunek, kupuję bilet i jadę. O resztę martwię się na miejscu. Dzięki temu omijam też zawalone turystami "atrakcyjne" miejsca urlopowe... i poznaję prawdziwą kulturę i prawdziwych ludzi żyjących w danym miejscu na ziemi...

Gość dobralubzla
wydaje mi się że największym problemem polskiego społeczeństwa jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... ja pytam o biura podróży a nie o to jak sobie sama planujesz wyjazd :( ok, zmieniam pytanie: jakie biura podróży polecacie? a jakie nie? dlaczego ?

Gość saja saja
ja np mam bardzo średnie wspomnienia z biurem Exim...

Gość upy upy
up up up

Wróciłam tydzien temu z Egiptu bylam z Alfy star za dwa tygodnie all inclusive zaplacilam 2050zl od osoby... z tego samego biura ludzie którzy byli w tym samym hotelu, placili za to samo 2790 od osoby.... dlaczego taka różnica? Oni rezerwowali pół roku wcześniej.... ja dwa dni przed.

Myślę ze biura typy alfa star, exim, triada, necerman, sky club , sun fun, czyli wszystkie te znane (pewnie jakieś pominęłam) są na tym samym poziomie... i wydaje mi się że wielkich różnic nie będzie. Wszystko zależ od rezydenta, od przedstawiciela tam na miejscu... bo z nikim więcej z tego biura nie ma się doczynienia... a przecież ludzie są różni i raz można trafić na fajnego rezydenta z alfy a raz na d*piatego

Gość saja saja
niewielka- zazdroszcze, fajna cena i to za 2 tygodnie! ja się boje że nie dostane urlopu tak z dnia na dzień nawet jesli znajde super okazję... :(

Gość saja saja
ja mam tego typu wspomnienie: rezerwowałam hotel 4*, płacilam jak za 4* a na miejscu okazało się że ledwo 3* i nigdy nie było inaczej..... przykre doświadczenie, może wakacji mi to nie zepsuło ale brak zaufania mam teraz do tego biura, bo nie wiem z czym jeszcze kłamią...

To był mój pierwszy taki większy wypad i na prawdę wszystko było udane. Myślę że dużo też zależy od pośrednika biura bo nie rezerwwałam wczasów bezpośrednio w alfie tylko u kobiety ktora prowdzi swoje biuro i tam ma wiele ofert, jest sprawdzona dlatego wszystko było tak jak trzeba, Jesli bisz sie ze nie dostaniesz wolnego... to po prostu zrob tak ze spakuj sie w pierwszy dzien urlopu... przeciez na wszedzie na wczasy zabierasz to samo.... i juz spakowana idz do biura podrozy... powiedz ze chcesz za dwa dni wyjechac na pewno znajda sie swietne oferty!

Gość saja saja
masz racje to mądry pomysł, ale chciałabym wiedzieć kiedy najlepiej zaplanowac takie wakacji\e i urlop... czy są różnice między np lipcem a wrześniem?? duże??

tak sa roznice. najtaniej oczywiscie jest przed sezonem... maj, czerwiec. najdrozej lipiec sierpien. pozniej tanio jest tez odziwo nie w samym wrzesniu ale na przelomie sierpien - wrzesien ja bylam 26. 08- 09.09

Gość ergegekkjnkjnzlkbjnzdkfjbndkjf
Ja po tegorocznych wakacjach z czystym sumieniem polecę niemieckie biuro L'Tur - 2 tyg., AI (w tym nawet wyborowa bez limitów), 5*, Meksyk, w miejscu tak pięknym, że trudno je do czegokolwiek porównać - 3900,- pln/os.

No i jeszcze jest taka opcja... ze jak nie mozesz sobie pozowlic na oferte last minute to wiem ze oplaca sie tez zamawiac wczasy prawie z rocznym wyprzedzeniem... no ale nie kazdy moze sobie na to pozwolic rok czasu to bardzo duzo

Gość dobralubzla
Meksyk, 2 tygonie all inclusive za takie tylko pieniądze??????????? ZAZDROSZCZE!!! :)

My od dwóch lat jezdzimy z Funclubem. Sa solidni i maja atrakcyjne ceny, fajne pakiety, np. na wakacje rodzinne. W tym roku nasza corka jedzie za darmo.

Gość matyllda2
To jest bardzo dobre i spokojnie własnie mozna Wam polecic to biuro podrózy http://www.antavia.pl/ Jesli chodzi o bezpieczny i pewny wyjazd na urlop to z nimi.

Gość jolkaaax
ja w tym roku postanowiłam skorzystać z usług biura podróży,poleconego przez moją koleżankę. była z nimi na wakacjach i bardzo dobrze je wspomina. tu możesz zobaczyć ich ofertę wyjazdów do Włoch i Chorwacji www.inttravel.pl/cms/index.php?m=4 myślę,że nawet najbardziej wymagający mogą znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. ja już nie mogę doczekać się wyjazdu!

Gość gość
ja z biura nie korzystałam, kupiłam wakacje nad morzem za 200zł na eurobon.pl :)

Gość Luca2222
W zeszłym roku byliśmy z całą rodziną w Bułgarii, a ofertę znaleźliśmy poprzez www.planujemywakacje.pl. Mogę ich polecić. Doskonałe obsługa, dużo tanich oferty last minute, komfortowe hotele. Bez żadnej lipy i niemiłych niespodzianek na miejscu:P

Gość Doorste
Od trzech sezonów jeżdżę na narty z polskim bfc i jeszcze się nie zawiodłam. Dobrze uczą szusowania i mają dobry kontakt z dziećmi, które nie nudzą się podczas ferii. Hotele dobierają przy stoku.