Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muscle Museum

Pyt. do facetów. To z podniecenia czy ze strachu?

Polecane posty

Gość Muscle Museum

Panowie, zauważyłam, że nawet bardzo męski facet drży czyt. trzęsie sie :D przy dziewczynie, która Mu się podoba lub jest zakochany? To z podniecenia czy ze strachu? ;) Fajnie jeśli ktoś miałby odwagę podyskutować :)

Gość Malizna
Lepiej sprawdź gdzie trzyma drugą rękę... A tak na poważnie to chyba normalne. My kobiety też tak mamy jak spotykamy faceta który robi na nas wrażenie i chcemy wypaść jak najlepiej. Trema.

Malizna... z tą ręką było naprawdę dobre :) Popłakałem się, chociaż i to nie przystoi facetowi ale tak rozbawił mnie ten tekst w kontekście tego tematu że musi minąć chwila zanim przestanę się śmiać. Zaznaczę tylko że nic nie paliłem.

Gość Muscle Museum
Swoją drogą bardzo mnie to rozczula :) i jest to jak najbardziej męskie... ;)- sma bywa, że mam tremę. po prostu chciałabym aby wypowiedział się jakiś Pan ;)

Gość Muscle Museum
Nowy w mieście "Popłakałem się, chociaż i to nie przystoi facetowi" jak najbardziej przystoi :)

Jakoś sam po sobie nie zauważyłem, no chyba przy jakimś pierwszym pocałunku czy coś. Kiedy nie jestem pewnie czy jedna z drugą odda pocałunek czy da w papę :) Wtedy kop adrenaliny i jakaś taka drżączka się zdarzała. Ale to dawno było. Z tego co opisujesz to chyba właśnie adrenalina kopała tych twoich. Więc można powiedzieć że strach, chociaż trafniejszym określeniem byłoby emocje.

To o czym piszesz czułem pierwszy i ostatni raz na balu kończącym szkołę podstawową. Może i do tej pory się trzęsę ale ja bynajmniej tego nie czuję. Skupiam się bardziej na tym by nie poczuła że robi mi się ciasno w spodniach.

Gość Muscle Museum
Fajnie chłopaki. Plus za odwagę i chęci wypisania się w temacie. :) Właściwie stworzyłam temat (zdaję sobie sprawę, że jest infantylny ;)) ponieważ facet na którym mi ogromnie zależało zachowywał sie w ten sposób;) I masz rację szybki lopez, że trafniejszym określeniem są emocje.

najgorszy jest brak słów i jak się zachować .dziwne głupstwa się wtedy robi .ale plama i co ona sobie pomyśli, już po mnie. tracenie rozumu .pustka w głowie to najgorsze co może spotkać. emocje i niepewność - tragedia murowana.

Gość po prostu emocje
krew sie burzy, serce bije szybciej chyba oczywiste? sama nigdy tego nie przezywalas?

Gość Muscle Museum
Dop - Super.:) O to mi chodziło. W ten sposób my kobiety możemy Was lepiej, poznać, zrozumieć? MOże ktoś jeszcze? jesteśmy anonimowi :D

Gość czarna trufla
tak bardzo bym chciala zeby jakis facet przy mnie glupio sie pozachowywal... nikomu na mnie nigdy nie zalezalo= nie bylo takich zachowan

Gość Muscle Museum
Po prostu emocje - ach przeżywałam ;) Po prostu jestem ciekawa jak to z Wami jest :) a tak poza tym czy ta nerwówka= się podniecenie? czy z tym jest różnie ? hmmmmmm;)

Gość Muscle Museum
czarna trufla - jeszcze wszystko przed Tobą :D

zapomniałem dopisać jeszcze .niepokój związany z jej reakcją .czy będzie pozytywna czy nie .

@Nowy w mieście: Jak już przychodzi do pocałunków czy jakiegoś miziania to ja nie ukrywam że mi się ciasno w portkach robi :) Nawet staram się jakoś żartobliwie nawiązać to tego :) To chyba działa tak że kiedy dziewczyna widzi że mnie podnieca to ją też podnieca i najczęściej hamulce puszczają :D

Gość Muscle Museum
Czyli pierwszy pocałunek z nową partnerką = podniecenie, nipokój, dreszcze ;) hmmmmm coś jeszcze dodacie? :D

Gość Muscle Museum
Notabene to jest mega cudowne uczucie :) taki rodzaj ekstazy ;)

Gość dodamy że taki facio chyba
jest na głodzie :D

Gość bigtoe
muscle, ale facet caly drzy czy np. tylko rece?

Gość po prostu emocje
podniecenie? no jest podniecenie, ale mowie o emocjach, nie o podnieceniu seksualnym moze i sa faceci, ktorzy sie podniecaja i w tym sensie poznajac kobiete, ale jak dla mnie trzeba czegos wiecej i odpowiedniej sytuacji oczywiscie, ze przy atrakcyjnych osobach pojawia sie i napiecie seksualne, ale bardziej jako eskcytacja na poczatku, nie zwyczajne podniecenie, to przychodzi pozniej przynajmniej u mnie

Gość Muscle Museum
bigtoe - pamiętam, ze bardzo trzęsły mu sie dłonie ale myślę, że cały drzał...:) a dlaczego pytasz? po prostu emocje - "ale bardziej jako eskcytacja na poczatku, nie zwyczajne podniecenie" bardzo mi sie podoba jak to ująłeś i też tak myślę ;)

Gość Muscle Museum
dodamy że taki facio chyba - może i jest :D

Gość Muscle Museum
up

Gość Muscle Museum
Cholera a u mnie jest coś takiego że ja stoję jak kłoda drewna a mój członek jak osika ma dreszcze

Gość kończymy ten wontek