Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 spotkałam sie z nim kilka razy, teraz ja bym chciała go gdzieś zaprosić, tylko nie wiem dokąd! kino, pub, park, kawiarnia... a może ktoś ma inny lepszy pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kręgielnia Napisano Wrzesień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 kręgle, bilard, to jest jakiś pomysł :) tylko, że ja raczej jestem slabym zawodnikiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do łóżka Napisano Wrzesień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 hehehe śmieszne, ale ten pomysł odpada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 zaproś go do baru GoGo,będzie na pewno szczęśliwy!Przynajmniej ja bym był! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 a czy może ktoś coś normalnego zaproponować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Tak,wiem świnia jestem,nie trzeba tego nawet pisać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 czytając większość wątków na kafe, to mnie nie dziwią wypowiedzi w stylu "do lóżka, do gogo itp". nie znmy się na tyle i na razie natyle nie chcę go poznawać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 A może strzelnica?Facet= broń,chyba że twój nie jest prawdziwym facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoollaollla Napisano Wrzesień 15, 2009 no tak, ale na strzelnicy ja też będę musiala strzelać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasssssssssssss Napisano Sierpień 29, 2010 na basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alanijja Napisano Sierpień 29, 2010 paintball ;) muzeum, teatr, kino, restauracja, wycieczka rowerowa poza miasta+piknik.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alanijja Napisano Sierpień 29, 2010 jakis mecz: siatkowka, koszykowka czy cos....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alanijja Napisano Sierpień 29, 2010 aa i bardzo fajny jest np park linowy, jesli wiesz o czym mowie; super zabawa i w ogole!!!! polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 oryginalna randka, która zachwyca: http://mlodzinadorobku.pl/pomysly-na-randke-w-stalym-zwiazku/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2017 Zafunduj mu godzinkę w burdelu, zobaczysz jaki będzie szczęśliwy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2017 do zoo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MilenaOo Napisano Październik 2, 2017 Zaproś go do Domu Kresowego!!Super lokal ze smacznym jedzonkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trafiony Paintball 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Chłopaka to wiadomo, że paintball! Jeżeli ktoś ma ochotę to u nas na poligonie znajdziecie super vouchery! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 27, 2023 Dnia 26.09.2017 o 13:02, Gość gość napisał: Zafunduj mu godzinkę w burdelu, zobaczysz jaki będzie szczęśliwy Tak super rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 405 Napisano Marzec 27, 2023 Głupie pytanie wiadomo do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 27, 2023 5 minut temu, Czarna Pantera napisał: Głupie pytanie wiadomo do siebie. nie zaprosi nigdzie ani do siebie bo to lezak tylko ze zmienil plec i nadal nie wie gdzie zaprosic chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 405 Napisano Marzec 27, 2023 2 minuty temu, 3999 napisał: Między nogi Lezak na żywo zaprosił ją między kolana, tak powiedział do niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach