Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeepppp

Nagie zdjęcia w komputerze syna.

Polecane posty

Gość eeeeepppp

Znalazłam na komputerze syna jego nagie zdjęcia. Nie wiem, jak mam z nim rozmawiać i co z tym zrobić. Proszę o rady :(

to masz u niego przeyebane za to żeś mu w komputerze grzebała 🖐️ i co masz z tym robić? może wysyłał owe swojej dziewczynie, nic nie poradzisz, trza go było wychować na mądrzejszego, a już na pewno nie zakładać internetu. 🖐️

Gość eeeeepppp
Ma 17 lat

Gość zenek44444454545
Albo na jakiegoś doła, albo pretenduje do tytułu mistera roku. Więc pytanie brzmi czy ćwiczy na siłce itp ...

teraz niestety wszytskiego mozna sie spodziewac po ludziach;) moze sie z kims wymienia? wszelka rozmowa z nim na ten temat raczej wywola furie (spowodowana upokorzeniem) u niego.. chyba nie ryzykowalabym utraty ewentualnego dobrego kontaktu.. moj tata jak widzial u mnie w pokoju jakies rzeczy (np prezerwatywy przyczepione do małpy ktore dostalam na 18:) ) zabieral mi je bez slowa i nie bylo tematu;]

Gość zenek44444454545
A drugie pytanie brzmi kto mu te zdjęcia zrobił.... :/

Gość eeeeepppp
Robił sobie te zdjęcia sam, boję się, że może uprawia już seks, albo, że wysyła je komuś, a potem wyciekną do internetu

Gość zenek44444454545
Pewnie je już sam gdzieś umieścił na portalu z cylku oceń mnie albo małolat prawiczek szuka dojrzałej do inichjacji... Jeżel ten drugi przypadek to może to i przykre, ale odważnego masz dzieciaka :.

juz niech uprawia ten seks a nie wysyla siebie golego po necie.. to juz jest jakies zbocznie..

Gość no niestety to eksibicjonizm

Gość zenek44444454545
Ale co my tu będziemy dywagować. Najlepiej zapytaj go sama. Pewnie ci nie odpowie szczerze ... hmmmm co by tu zrobić... Może dowcip z photoshopem nie jest zły ... ale najpierw skonultuj z psychologiem. Nie wiem.

Gość kazdy facet takie ma
zmien nazwe folderu, w ktorym trzyma te zdjecia napewno sie zawstydzi bedzie mu glupio:P

Gość twoj syn jest gejem
mysle ze jest gejem

Gość lepiej bedzie
jak syn sie nie dowie że widziałaś jego zdjecia. Może być tak że już nigdy nie będzie mógł spojrzeć ci w oczy.

Gość
usuń mu te fotki, albo ustaw jedna na tapete albo przenieś plik zrób coś żeby zauważył , ze Ty zauważyłas, to pewnie usunie albo daj mu spokój, pewnie sie porównuje z innymi facetami

Gość jishhbajbk
Nie mów mu ze widziałs zdjecia ale może mu powiedz ze postanowiłaś że zablokujesz w jego kompie wszystkie stronki z czatami i podobne. Moze on na czatach sie wymienia zdjeciami. No chyba ze na nk.. :/

Gość i ty sie przerwa dziwisz ze
jestes sama :o

Nie mow mu o tym i udawaj, ze nic sie nie stalo. Jesli bedzie chcial cos zrobic to i tak to zrobi, bo przeciez nie bedziesz sledzic jego poczynan krok w krok. Mozliwe, ze rzeczywiscie wysylal pare fotek swojej dziewczynie. To calkiem normalne i nie masz sie czym przejmowac.

Gość
ja sie nie dziwie:O ale co jest nie tak w mojej odpowiedzi?

Gość snhkhshaad
albo najlepiej właśnie usuń sama te zdjęcia. Będzie wkurzony ale nie ośmieli się o nic kłócic. Tak chyba będzie najlepiej.

Gość hmmmhhmmmmmm
nie chce cie martwic droga mamo, ale jesli twoj syn ma laske to na 99% z nią to robi. dzisiejsze dzieciaki sa kompletnie poryte. jak dobrzez poszukasz to pewnie znajda sie i zdjecia jego dziewczyny.

Gość
ale wiecie że tak naprawde nic o swoich dzieciach nie wiecie ?:( wiecie tylko tyle ile my chcemy żebyscie wiedzieli albo udajecie... :(

jak to co?upokorzylabys tak swojego syna?

Gość dając mu do zrozumienia
że widziałaś jego nagie fotki. ta pomarańcz ma rację

nie zrozumiesz :o. czytajac Twoje rooozne wypowiedzi widac, ze nie wiesz jak zyc z ludzmi wiec coz :o

Gość
zrozumiem, obiecuje, pewnie chodzi o tapete? to było" przerysownie " tego co może zrobić:O ja bym nic z tym nie zrobiła :O, ale nie jestem matka i nigy nie bede 🖐️