Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Stefańska

Znalazłam pódelka pogrzionego przes jaszczompa !!! o

Polecane posty

Gość o_szit
i nadejcie ARMAKEDON!

Gość o_szit
czeba tylko zbrojność odpowietniom zastosowadź bo z jaszczompiem to nie przelefki. tego nie wie nikt ile niewinnyh pódelkuf dostal w sfe niecne szponiska a i morze byc prafdopodobienstwo rze czlowieka samego by ubił. armata tu nie pomorze. tu czeba czegoź zabujczego.

:D icmy spac , nabrac silow na falke z jaszczompem oras innymi okasami co to jotro to saatakujom stosunkofo udanej nocy zyce ;)🖐️

Gość o_szit
siłóf czeba nabradź, ale czufać tysz czeba. jaszczompy nocom polujom wienc na baczność czeba sie miedź.

Gość pudelek bez szelek
Dopranodz człowieki {hau hau]

Gość o_szit
czymam kabelkó dopuki nie usnem. noce teras chuodne, to i sen szypko pszyhodzi. czymajta kciuksy bym jaszczompa w pore doszczegła.

Gość brzydulanka dla pódelga
...().() .. (*.*) ..(")_(")

Gość Elwirka Sobieska
Marzena Stefańska - oddawaj mojego pódla! Dopuki po niego nie pszybende to siem nim opiekój dobże! 😭 on jezd taki delikatny, to znaczy był delikatny pszet tym porwaniem i nie jadł kanapków z pasztetem. 😭 ja to nawet myśle, rze to pszes te kanapki muj pódel jezd w cionrzy! niemorzliwe, rzeby go jaszczomb zapłodnił!

Gość Elwirka Sobieska
A wogule to arz siem wzrószyłam normalnie, rze sie ten muj pódelek kohany znalazł. Jak dorwe tego jaszczombia to mu piura powyrywam.

Gość ufaga - ledzom jaszczomby
trohe zmodywikofane genedycznie pszes pódelgi: @.........................@ @@@.................@@@...................@ @@@@.....#......@@@@...................@@............... .........@ @@@@@...##..@@@@@...................@@@@................ @@@ ..@@@@@.##.@@@@......................@@@@@.....#.....@@@ @ ........@@...#..@@...........................@@@@@..##.. @@@@@ .....@@@.........@@@..........................@@@@.##.@@ @@@ ......@@............@@..............................@@. #..@@ .......@...............@............................@@@. .....@@@ .....................................................@@@ .........@@@ .....................................................@@. ............@@ .....................................................@.. ...............@

Gość Może mi ktoś powiedzieć
Po co są takie tematy?

Gość szeby ratofać pódelga
okrudnie wykazowanego przez wmorderatorkę :(

Gość skoro
sa tematy glena i innych popaprancow jemu podobnych to ten temat tez ma prawo bytu przynajmniej nikt tu nikogo nie obraza

Gość nie służałrzeź o pjurnonsensie

Gość Elwirka Sobieska
no jak to po co takie tematy? znalazue siem muj pódelek kohany. Tyle czasu go niewidziauam, rze niewiem czy go poznam. Na dodatek jezd w cionrzy! Ale to nic. Grónt, rze rzyje! A te jaszczembie wyrzej, te zmodywikofane to wyglondajom okropnie, ten co porwau mojego pudla był podobny!

Gość jaszczompy som pazkudne -
- to fuckt.

Gość Może mi ktoś powiedzieć
Nawet fajne zabawne ale oczy bolą od czytania

Gość ahetka beta
ktos pokal mi w okno.Sie przestraszylam Myslalam rze aszczomp a to moja tesciofa.Oa ma oczy jak jaszczomp albo inny semp.A za podelka tzymam kfciki.

Gość bledof porobilam
ale to z nefuf.

Gość Hozo Barozo
DYREKTYWA NR 2008/216/EC Parlamentu Europejskiego i Rady Europy z dnia 30.02.2008 r. nie zezwala na atakowanie jaszczombów, pod grożbom wszczymania dopłat bespoźrednich do pódelkuf. I sa co wykarmicie pódelka i jego młode?

Gość tego jusz sa fiele
s tom uniom :O Muzi siem wtroncadź nafet miendzy jaszczompa i pódelga....