Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Stefańska

Znalazłam pódelka pogrzionego przes jaszczompa !!! o

Polecane posty

Gość Marzena Stefańska
witajcie! wlasnie pszyjechalam se szpitala. bylam cala noc pszy pódelku, zjadl nafet pjenć kanapek s pasztetem wjenc lekasz muwi rze jest poprafa :) jestem bardzo szczenśliwa :D srobili mó USG i okazalo sie rze pódelek bendzie mial PJENĆ malych jaszczempi :o :o lece do sklepó kópic kasztet bo sie skonczyl :) Elwira to jest teras muj pódelek bo ja mó rzycie óratowałam i wygonilam jaszczempia !!!!!

Gość Marzena Stefańska
nikt nie hce ratowac mojego pódelka? :( :( :(

Gość psidetektyw
a jaszczempie bedom podobne choć troche do pódelka? zrup jeszcze raz USG może hoć ogonek bedzie? abo uszka po pódelku .

Gość Marzena Stefańska
jestem bardzo szczenśliwa bo male jaszczempie bendom mialy ószy pódelka :) !!! wrucilam s bjedronki i kópilam pjenć kilo pasztetu drobjowego za 1.99 :)ale sie pódelek ócieszy :)

Gość psidetektyw
a ofoce i jaszyny? kup mu, potszebuje witamin !

Gość zdzirka orencz
pszepraszam, dłógo mnie nie było. jak sie czszyma pódelek? jaszczomp dał mó fkoncó spokuj? dórzo o nim myslalam i sondze, rze najwarzniejsze to dac mó teras poczócie bespieczenstfa. to byla dla niego potenrzna trałma:(

Gość Marzena Stefańska
o wlasnie zapomnialam o ofocah i faszyfah :o dzienkóje za rade ;) lece do bjedronki bo jest promocja na bóraki i greifróty :)dzisjaj sie okarze czy policja zlapie jaszczompa :o

Gość Marzena Stefańska
zdzirka pewnie nie wjesz ale nasz pódelek...zostal zgwalcony pszes jaszczompa :o :o :( !!!! i jest teras w cionży !!!! będzie mjał pjenć malych jaszczempi :(

Gość zdzirka orencz
o jesu, rzeby tego wstretnego jaszczomba pam buk pokarał!! i co teraz bendzie??? mam nadzieje, ze to cionrza w bzóhó? czy jest morze po za macicom??? Jezó, nie wieże w to, co czytam:(:(

Gość Marzena Stefańska
Zdzirka fszystkie bylysmy f szokó :( jest to cionża w macicy,małe jaszczempie órodzom sie za 2 mjesionce :o ale jestem załamana s innego powodó !!!! oturz ten okrótny JASZCZOMP dowiedzial sie rze bendzie ojcem !!!!!!! :( powjedzial rze pszyleci dzisiaj wjeczorem porosmawjac z pódelkiem :( :( jestem srospaczona... nie wjem gdzie mam zchowac pódelka :(

to mosze ten fstrentny jaszczomb chociarz pęcie płaci alimenty

Gość zdzirka orencz
PZU ma rajce, nie morzesz mó tego odpóścić. alimęty mósi płacic, to nie som rzarty. mam nadzieie rze pódelek sie nie da i bedzie tfardy. i pamientajcie fszyscy, rze dziecko jest najwarzniejsze, mósicie zadbac o to, rzeby nie bylo pokszyfdzone. mam kontakt do sóper faceta od spraf rodzinnych. hcesz? wysle ci mejlem. jestem fstrzonsnieta. ps. a czy pódelek srobił obdókcje?

Gość Marzena Stefańska
ja s nim porosmawiam tylko nie wjem gdzie zhowac pódelka:(

Gość zdzirka orencz
hyba najrossondniej bendzie go zhowac w lodufce. jaszczomp na to nie fpadnie.

Gość Marzena Stefańska
bardzo bende ci wdzienczna sa ten nómer !!! omówje sie na wisyte dzisiaj. alimentuf mó nie odpószcze, bo to bendzie asz pjenć malych jaszczempi!! a jak sie órodzom male jaszczempie s ószami pódelka to poprosze waz o pomoc i mosze saadoptójecie małe jaszczempie? bo ja sama nie dam rady :( robilismy obdókcje i sie okazalo sze jaszczomp sgwalcil pódelka dwa rasy ;( dlatego bendzie asz pjenc jaszczempi

Gość zdzirka orencz
jestem s ciebie dómna, rze maż glowe na karkó. dobże, walczcie o sfoje. ja nie mogem saadoptofac bo mam papuszki, dfa chaskie i rzułwia ale popytam fsrut znajomyh, obiecóje.

Gość Marzena Stefańska
dziewczyny polijca słapała jaszczempia !!!! :D :D okasalo sie rze ókrywal sie f lesie f hatce póchatka ! póhatek myslal rze to sowa i go pszygarnal. jade do wjenzienia sloszyc sesnania :)

Gość Hozo Barozo
Podadź jaszczempia do Trybunau w Sztraszburku - jusz oni tam go pszeczepiom, czyli wesmom pod ohronem wg dyrektywy o ohronie jaszczempia. Wyglonta na to, rze to Unia bedzie pładzidz alimedy dla pudelka.

Gość Marzena Stefańska
kochani! mam wam tyle do opowiedzenia!!! spendzilam puł dnia na policji :/ najpierw pszeslóchiwali jaszczempia a pusniej mnie. wyobrascie sobje rze ten okrótny jaszczomp pszysnal sie do jednego gwaltó na pódelkó!!!!! :o :o co sa łaidak !!! bendzie płacil 10 zł alimentuw!! wyobraszacie sobie?? to ztarczy tylko na 10 kilo pasztetu drobjowego w mjesioncu :( a pódelek je 15 kilo:( ale najgorsze jezd to rze jaszczomp powjedzial mi rze jak wyjdzie s wjenzienia to pszyleci do nas i jeszcze ras sgwalci pódelka :( :( jestem pszeraszona ;(

Gość Marzena Stefańska
:(

Gość Marzena Stefańska
widze rze jestem sama i nikt nie hce ratowadz bjednego pódelka :(

Mszena, ale iak t 10 słotyh ? ale pszeciesz tam iest 5 pódelszempiów. to ci sje nie kalkólóje !! ić falcz z jaszczempiem w sztaszburgerze ( najlepiej karolu) po to ci sje nje bencie opłacało. !!! odelkoszempie mószom sa cos kópywadz ten pasztet. mószom cós jeźć.!! jinaczej ómrom z głodu!!

Gość czytam i oszom nie fieszem
Karmidzie pudelka drpiofym pasztetem - pszeciesz on jezd ropiony s pangi!!!! :O Chcecie wtrudź jaszczompa czy pudelka? - bo jusz gupi jezdem :o

Gość smartwiona barso
No ale sont snaleźdź ohotnika co nakiha w paszteta?

Gość sarlinee
tyn pacztet s biedronki to nawet nie s pangi ale s domorozłego pajonka myslicielka beżowego robiom. potobno te łokazy som hodowane w zakszybialych pifnicach blikofisk a karmijone som rzszurami monstrłułalnymi jakło gatunkiem rozpszestszeniajoncym siem sbyt szybko. pajonki som spasle dlatego tyle teko paszteta

Gość Po prosdu
czeba paszteta wysładź do Meksyku :D

Gość Nie ma na so szekadź
Marzena - biesz paszteta i wte pendy na poczdę!

Gość Marzena Stefańska
witaicie kohani moji!!:) srobilam tak jak doradzaliźcie - wyslalam pjentnaście kilo pasztetu do megzyku :) mam nadzieie rze szypko odesla go spowrotem s wiruzem:) pódelek jezd pod opjeka pzyhologa poniewasz dowjedzial sie o tym rze jaszczomp pszyleci s nim porosmawiac :( otszymóje ode mnie wsparcie dóchowe jak i kanapki z baleronem :) na razie czyma sie w mjare dopsze:) I to ruwniesz dzienki WAM:) ! pódelek pszesyła wam bóziaki:) P.S. zoztala jeszcze zprawa adopcji malych jaszczempi krure pszyjda na swjat sa 2 mjesionce :o kto sie saopiekóje hociasz jednym ?:(