Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Stefańska

Znalazłam pódelka pogrzionego przes jaszczompa !!! o

Polecane posty

Gość Elwirka Sobieska
Ach muj bosze! Jak ja tensknie za mojm pódlem 😭 Opiekój sie nim dobze! Ucałój go odemnie :D Straszne, rze jaszczomp bendzie płacił tylko 10 słotych. Pszecierz to śmieszne piniondze! Prawie nic za to nie kópisz! Bende ci pomagać, niedługo pujde na poczte i wyśle ci wyprawke dla małych. Kópię tylko łurzeczka i jakieś kocyki. I mogem zaadoptować jednego szczeniaczka, tylko trohe sie obawiam, czy dam rade wyhować. Bo czy te młode bendom frówać? Czy hodzidź? No i bojem sie czy nie bendom agresywne 😭

Gość Marzena Stefańska
Elwira jezdem Ci barco wdzienczna!!! :) wyprafka dla malóhów sie napewno pszyda:) pódelek tesz o tobje wspominal:) mosze naz kiedys odwjedzisz? :) ale to jusz mosze po porodzie. małe jaszczempie bendom niestety frówac ale bendom mialy ószy pódelka :)

a pendom te alimenty czy nie fkońcu??? po za co ty utszymasz te jaszczempie pódekofate

Gość Marzena Stefańska
bendom alimenty ale nieztety 10 słotyh mjesiencznie :( :( tyle pszysnal sond :(

o hooj s tym sondem mosze my ci jakoś pomoszemy co? peciemy spierały na pasztet na ólicah naszych miast

Gość Marzena Stefańska
PZUjestem wsfószona !!! naprawde nie spodziewalam sie!!! :) moszecie sbjerac na pasztet bo pódelek go ówjelbja :) i mosze saadoptójesz jednego malego jaszczompa jak sie órodzi? P.S. jaszczompowi sie ódalo bo nie pracóje i nie mosze placic wjenkszych alimentóf :(

pardzo mi pszykro ale nie moke saatoptofać jaszcompka po się wczoraj sama doficiałam sze bętę mamą

Gość Marzena Stefańska
PZU oooo jejó moje gratólacje !!! :) hłopczyk czy dziefczynka ? :D elwirka jósz sie sadeklarowala rze saadoptuje jednego jaszczompka wjenc mosze snajdziemy mamy dla posoztalych jaszczompkuf :)

ciękuje nie fiem jaka płeć po topiero fczoraj sie sama dofieciałam

Gość Marzena Stefańska
PZU to mósisz teras sadbac o siebie, dopsze sie odszywiac, jesc faszyfa i ofoce bo maja dószo fitamin:)

Gość brejking njus
No mam dla fas suber pofalajoncom fiadomoźdź: Presytent UŚA sabrał Tarczem Rakiedowom Polsce - poniewasz ma samiar dadź jom do ohrony pudelga przed jaszczompem!!!!! To bendzie pszełom w naszej akcji ratowania pudelga :D Szczesz siem jaszczompie... Nieh rzyjom wszyzdkie Buraki...

Gość heytamnagórze
jaszczomp hfilofo sję wycofau na s gury ópaczone posycje i dokonofyfóje taktycznego pszeszeregofania, celem obrania za cel pódelka!

Gość brejking njus
Marzena poźpierz siem i zacznij montowadź tom Tarczem Rakietofom :O Nie ma hfili do sdracenia.

Gość demendujemy to wyszej
To szadna "nofomova na caffe" - tylgo pienkna ledż supertajna akcja radowania pudelga. Jaszczompy nie mogom siem dowiezieć o czym my tu pirzemy.

Gość Marzena Stefańska
dzwonil do mnie presytent OBAMA i powjedzial rze mam sie sglosic po tarcze jótro:) bendom jom montowac rzołniesze :D Pódelek czóje jusz letkie kopniecia i muwi rze male jaszczempie dziobiom go f bszuch :o!! lekasz muwi rze to normalne w pjontym mjesioncu cionzy. mam nadzieje sze jótro odeźla mi pasztet s megzyku s firusem i satłóczemy tego fzdrędnego jaszczempia !!!

Gość pudelek bez szelek
Jezdem ciekafy jak wyglonta ta tarcza? I czy jaszczompy bendom siem jej bały? A jeźli hoci o paszteta s firuzem - to mogem tylgo saśpiefać: ...Mosze los żuci naz do Megzyku... A to tłumadżenie tla jaszczompa - dedykujem mu tom piozenkem: Może los rzuci nas do Meksyku Gdzie głos prerii nas wzywa i gna W blasku słońca i Indian okrzyku Krwawy Meksyk co noc i co dnia Gdy mnie zdradzisz kochana dziewczyno Wezmę lasso i powieszę się...

Gość Marzena Stefańska
Jótro waz poinformóje jag wyglonda ta tarcza. pudelek bez szelek spiefaj tag glozno szepy Cie jaszczomp óslyszal :) !

Gość pudelek bez szelek
Bendem źpiefał całom nodz, asz jaszczomp wymiengnie, weśmie to lazzo i siem powiezi... ...Mosze los żuci naz do Megzyku...

Gość Marzena Stefańska
mam nadzieie sze jaszczopm sie wyztraszy tarczy bo bendzie na niej naryzowany niećwieć !!! a jaszczempie nie wjem czy wjecie ale bojom sie ztrasznie niećwieci :) cwonili do mnie s megzyku i powjedzieli sze pasztet dotsze jótro wjeczorem. wjenc samrosze go w lodufce i jak sie órodzom jaszczompko-pódelki to obłosze nim użeczko :D P.S. Kurde bazienka zaintrygowałas mnie, bo też mi się kolarzy novomowa, tylko nie wiem skąd...

Gość wierżyk dla pudelga
Było smaszno, a jaszmije smukwijne Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały...

Gość wierżyk dla pudelga c.d.
„Ach, mój pudelgu strzeż się, strzeż! Szponów jak kły i tnących szczęk! Drżyj, gdy nadpełga Semporzwierz Lub Jaszczomp ptakojęk!”

Gość pszerarzona
jeszuuu slyszelizcie rze jaszczompy kcom lot jotra pąmpsic jaszczomba i bendom polowac na szyzkie podelki i je zaplodowac:( Howajcie podelki i pilnojdzie bo normalnie bendzie sodomnja i gomornja !! Biedne piesiadka:(

Gość pudelek bez szelek
Moje całonocne źpiewy tak fnerfiły jaszczompa, rze popszysiongł semste wrzyztkim pudelgom. Szczerzcie sie wiendz. Marzena, so s pasztetem? - czy jusz pszyszła paczga z Megzyku? Może jaszczomp po sporzyciu paszteta smieni siem w knura i pójcie rykoświstąkać.

Gość kri100
To pyło pjersze f ciejach pohrysieńe portalu pszes jastrzempja

Gość brejking njus
No i wyżło żydło z forka. Okasało siem, sze to nie jaszczomp porfał i wyhędoszył pódelka - tylgo jeden snany reszyser - i jusz go areżtofali! Hórrra !Pódelek jezd bespieczny :D

Gość a so s pażdedem
Sapomnieliździe o pażdedzie!!!!! Jag pudeleg mosze bydź bespieczny jag zeszarł cay pażded so pżyżed s Megzykó. Tyko paczedź a semże jago świnga pepa :O