Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ravanson

Lepiej się łudzić czy powiedzieć sobie jasno że zawsze bedzie sie samotnym?

Polecane posty

Co jest lepsze? Nadzieja zakonczona zawodem? czy chlodna ocena potwierdzona na samym koncu?

Gość rudaa marudaaa
nadzieja, że bezie lepiej :) bo może będzie... :)

Gość rudaa marudaaa
Regress : też jestem zdania, że nadzieją matką głupich ale nie w takm przypadku... w takiej sytuacji to tylko usmiech na buzi i jazda do przodu... tez bym chciala miec tylko takie problemy jak załozyciel tego tematu... :) pozdrawiam :)

Lepiej realnie uświadomic sobie, ze zawsze będzie sie samotnym. I nie przejmuj sie - "zawsze" może trwać bardzo krótko.

Gość warszawski krawężnik
ja się juz z tym pogodziłem ze zawsze będę samotny choć kiedyś wydawało mi się ze nigdy do tego nie dojdzie

nasze problemy sa dla nas najważniejsze to oczywiste. to że ktoś nie ma rekę to znaczy że ja mam uciąć swoją?

Gość ysdghs
Lepiej się pogodzić z rzeczywistością. Ja np. zdałam sobie sprawę, że będę zawsze samotna i nawet dobrze mi się z tym żyło. Ale w moim życiu pojawiła się pewna osoba i byłam na tyle durna, że pomyślałam, że wcześniej się myliłam, i jednak samotna nie będę. Teraz muszę znowu wrócić do swojego starego stanu.

kiedyś bolało mnie to że nikt nie będzie mnie kochał,ze coraz więcej osób z pracy ma kogoś że zawierają związki małzeńskie,ale teraz przestało mieć to juz dla mnie jakiekolwiek znaczenie,zresztą za grosze które zarabiam i tak nieu trzymam rodziny o kupnie mieszkanie już nie mówiąć

ja powoli sobie uswiadamiam ze dokonca zycia bede sam wiem ze nie jestem atrakcyjny i wiem jak mnie traktuja ludzie zycie jest okrutne trzeba to sobie uswiadomic :(

ja bardzo kochałam, bardzo - a jestem sama i tak już zostanie, po prostu to wiem prawda jaka by nie była lepsza jest od złudzeń

posłucham tego kiedyś zanim się zastrzelę

Gość zastrzel się psie
:D

Gość rudaa marudaaa
myślicie, że użalanie się nad sobą w czymś tu pomoże? że mówienie sobie ''zawsze bede sama'' sprawi że nie bedziesz? poza tym czemu piszecie tu ''nie jestem atrakcyjny'' itp ? czy wygląd jest aż taki ważny?! osoba, która założyła ten temat ma 15 lat (przynajmniej tak ma na profilu) wiec chyba ma jescze na to czas... że do tej pory jest sama nie znaczy że już zawsze będzie...

Gość sierpniowa panna
moj mezczyzna powiedzial sobie kiedys ze do konca zycia bedzie samotny a po kilku latach poznal mnie;P