Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość chocolate_mimi
Skad ja to znam... trzymaj sie ;)

Gość julita2222
Patrycja, ja tez czytam Twoj temat. I chciala bym, zebys pisala tu co jakis czas co u Ciebie slychac. Uwazam, ze nie ma przypadkow w zyciu. Niektore pary staraja sie latami o dziecko i nic. Wierze, ze to przeznaczenie... Powodzenia!

Gość nie ma tego złego
co by na dobre nie wyszło - tak mawiała moja mama. Jestem strasznym wrogiem zdrad ale ze względu na dziecko (skoro zdecydowałaś się urodzić), życzę Ci wszystkiego najlepszego. No i żeby ta nauka nie poszła w las, czyli żebyś zmądrzała na przyszłość. Dbaj o siebie i przede wszystkim unikaj stresu, bo to się może odbić na zdrowiu dziecka.

Gość Pozdrowionka

Gość kkkasssssss
Czytalam Twoj temat kilka razy ale nic nie pisalam.Mam chlopaka z ktorym jestem od 3lat.Ostatnio sie troche zle dzieje w naszym zwiazku i szczerze przyznam mialam mysli zeby go zdradzic(tylko mysli)Postawilam sie w Twoje sytuacji i ja bym sie nie przyznala ze zdradzilam a do tego ze jestem w ciazy!Brawa za odwoge i za to ze nie usunelas ja pewnie bym usunela ze strachu. Zagladam tu codziennie,napisz czasem co u ciebie,jak z tym Marcinem sprawy sie maja:)Powodzenia Wam zycze:)

Gość ten temat to prowo
jw

Gość bllleeeeeeeeeeeeeeee
jestes zalosna.. tak szybko cieoblecialo to ze z tamtym juz nie jestes.. w sumie widac ze nawet dobrze..nie pierdol ze go kochalas ze czulas cokolwiek nawet..skrzywdzilas niczemu nie winnego facera i tyle! gdybys go kochala napewno bys do niego pojechala!staralbys sie z nim porozmawiac!!jesli bys kochala walczylabys jakos o to. przynajmniej sprobowala.. a nie hehe z gory zakladala..jestes prymitywnem i szzerze ci zycze zeby ten drugi sie zostawil tak samo!jestes szmata bez uczuc...brak ci odrobiny wrazluwosci i delikatnosci nawet.zreszta ta histroia wydaje sie i tak mocno naciagana. heh obcy koles ktory odrazu ucieszyl sie wiesci o dziecki bo przelecial jakas kurewka.. na 90% to prowokacja.. nudzi ci sie ??? pozatym pisalas ze kiedys do gin mamy z nia pojechales.. bylo juz poznopo poludniu.. hehe nie wiem jaki gin szczegolnie prywatny przymuje odrazy od reki;] nie masz swojego zycie? ze piszesz sobie baki w internecie i mas zradoche ze ludzie twojego pokroju sie w to wkrecaja?musis miec baaardzo nudne i smutne zycie;]

Gość czarny nick nick nick
nie wiem, czy pod "bbbllllleeeeeeeeeeeee" się ktoś podszywa, ale w innym temacie radzi zupełnie inaczej. hipokrytka, czy fałszywiec?:D

autorko bardzo się cieszę, że Ci się układa. Przeczytałam pobieżnie topic i chcę Ci powiedzieć, że nie jesteś jakims wyjatkiem. To się zdarza i co prawda zrobiłaś źle, ale teraz wszystko zależy od Twojego podejścia, jak sie potoczy Twoje życie. O Michale musisz zapomnieć - uwierz, to jest we władzy ludzkiego umysłu. Jeżeli ojciec Twojego dziecka jest dobrym człowiekiem, uda się Wam. Nawet jak się nie pokochacie, to będziecie dobrymi rodzicami. Na szczęście do ślubu Was nikt nie zmusza, bo to byłaby głupota. Bedziesz miała dziecko, to zmieni Twoje życie. Jeżeli nie pograżysz się w jakims żalu, wyrzutach sumienia, to możesz odnaleźć szczęscie i to jest w zasięgu Twojej ręki. Na pocieszenie Ci powiem, że o dziecko nie jest tak łatwo zazwyczaj, wiec ciesz sie, że tak łatwo wyszło. My sie z mężem staramy od jakiegoś czasu i nic. Dobrze, że się spotykasz z Marcinem, bo on też ma do tego dziecka prawo i nie możesz mu zabronic być ojcem. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość no to juz jest przesada
Marcin ma prawo do tego dziecka i być ojcem? Sorry... Zobaczyć może, pobawić się, ale nic ponadto.

no to juz jest przeadą - nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież dziewczyna na początku nie chciała z nim rozmawiać, tak nie miała prawa postepować, bo on jest ojcem. Chyba jasno napisałam. Dobrze zrobiła, że próbuje z nim sie zapoznać, bo chłopak ewidentnie chciał być czyms więcej niż płatnikiem alimentów, a ona przez chwile mu nie pozwalała. Naucz się czytac ze zrozumieniem.

Gość hmmmmmmmmmmmm111
a nie pomylilas imion czasem?

nie wydaje mi się. Michał to jej były, a Marcin ojciec dziecka. Czy tak?

Gość egeszegee
tak michal to byly a marcin ojciec dziecka i obecny :) pisala wczesniej przeciez

Ten temat to prowo.... Już 2 takie czytałam i po stylu poznaje, że to jedna i ta sama osoba;) Ale co kto lubi.................

Gość Do bllleeeee...
Jesteś jakaś zacofana skoro uważasz że żaden ginekolog nie przyjmuje popołudniu i tak od ręki. Mój przyjmuje prywatnie do dwudziestej czasem dłużej zależy od ilości pacjentek i nie trzeba się z wyprzedzeniem zapisywać. Więc jeśli nie masz pewności to się nie wypowiadaj.

Gość tez mysle ze prowo
bo juz czytałam kilka historii tej panny 15:17 [zgłoś do usunięcia] BerenikaA chłopak z którym się przespałam był/jest mną zauroczony nawet twierdzi że mnie kocha znamy się 3 lata i od tamtej pory nie miał żadnej dziewczyny, nieraz próbował mnie poderwać, w tą noc powiedział mi że założył gumkę bo pytałam a na drugi dzien uswiadomił mnie ze jednak nie, chyba celowo chcial mi zrobic dziecko bo myslal ze wtedy bede z nim a ja po tej calej sytuacji zerwalam z nim kontakt.. wiec pomyslalam o zabezpieczeniu ale nie sprawdzilam widzicie podobienstwo; a tu prosze caly temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4157769&start=0

Gość glupota ludzka ech
tez mysle ze prowo -a ja mysle, ze zostawie to bez komentarza. jedyne co moge napisac to nie mi sie nudzi jak widac. A do tych ktore pisza ze nie kocham Michala, bo spotkalam sie z Marcinem, my nie jestesmy para, bedziemy mieli dziecko, byc moze kiedys tak bedzie i bedziemy szczesliwi ale jeszcze nie teraz. Pozdrawiam!

Gość A koszmary to Ci sie nie snia
TO Uczennica spojrzcie na godziny wpisów

Gość glupota ludzka ech
Bylam tu juz :"dziwka" szmata" kurwa" moge byc tez uczennica:) Musisz miec bardzo wysoki iloraz inteligencji.Po czym tak stwierdzilas?Po tym ze mam godzine 14:32??

Gość modredr tV
PROWOKACJA!;] masz nudne zycie.. wiec tworzysz sobie historie w internecie i cieszysz sie ci ktos odpisuje ze masz sluchaczy...jako psycholoh potrafie przewidziec pewne reakcje zachowania typowe do danych sytuacji..milej zabawy zycze wszystkim dalen powodzenia:)

Gość psycholog niedowartosciowana
jako psycholog masz zbyt wysokie mniemanie o sobie i sie chelpisz. po co napisalas, ze nim jestes? :D kompleks? musisz pokazac, kto tutaj zajrzał? nie wystarczylaby zwykla wypowiedz?:D ksiazkowe zachowanie pani psycholog. sama jestes na celowniku "przypadku"

Gość glupota ludzka ech
Dzieki za rade, kupilam kwas foliowy i "Falvit Mama"zestaw witamin. Bardzo brakuje mu porannej kawy przed praca, ale probuje ja zastapic kawa inka:) Do pana/pani psycholog, bardzo ciekawa psychologiczna wypowiedz!W takim razie kazdy jest tutaj psychologiem bo z tego wynika ze to bardzo latwy zawod:)

Gość Co u ciebie
Autorko

Gość rose_187
poczytalam pare odpowiedzi. Dziewczyna ma problem, nie ma z kim porozmawiac, prosi o RADY , wie ze zrobila zle, zaluje a Wy napewno jej nie pomagacie obrazajac ja. to jest zalosne . Jak dla mnie jestescie bardziej niedojrzali niz ona. Nie bede Cie oceniac i mowic Ci ze postapilas zle bo sama pewnie juz o tym wiesz. Wiem ze jest Ci ciezko, ze sie boisz . Mimo to nie mozesz usunac ciazy. Dziecko nie jest niczemu winne . Daj mu zycie i badz dobra mama. A co do Twojego chlopaka. Oklamywac go nie mozesz. Bedzie to ciezkie , i dla ciebie i dla niego. musisz sie tez liczyc z tym ze on cie moze zostawic . Masz straszny metlik w glowie. zblizylas sie do innego bo brakowalo ci bliskosci. ja to rozumiem i nie zgodze sie z tym co pisali inni. Nie zachowalas sie jak k.... bo nie pieprzylas sie z kim popadnie tylko z kims z kim poczulas jakas wiez . mowisz ze ten chlopak ktorego poznalas cieszy sie z tego ze bedziecie mieli dziecko i jest w Tobie zakochany. porozmawiaj szczerze ze swoim obecnym chlopakiem. POzniej zastanowisz sie co robic dalej . napisz po rozmowie

Gość rose_187
ehm .. przepraszam , nie poczytalam ostatnich postow i tak jakos glupio wyszlo i napisalam co napisalam ;] mam nadzieje ze juz ci sie dobrze uklada ;* pozdrawiam

Gość cnnbvcn
masz refleks... temat stary jak swiat...