Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość Ej słuchaj
Żenada jest to że się przyczepiles/as mnie bez powodu. No cóż niektórzy tak juz mają że muszą ciągle coś do kogoś mieć

Gość magdalena 778887
Ej sluchaj - to Ty sie przyczepilas do osoby, ktora powiedziala, zeby juz autorki nie meczy i konczyc te zarzuty i wyzwiska. Nie moglas sie pohamowac i nie odpisywac pyskowka? teraz masz co chcialas. popatrz na siebie troche.

Gość Ej słuchaj
Nie mam sobie nic do zarzucenia. A jeżeli ktoś czuje niesmak czytając ten temat to po co tu wogóle wchodzi?

Gość Ej słuchaj
Zresztą wypowiedź o niesmaku była tuż pod wypowiedzią kogoś kto był po stronie autorki więc wychodzi że niesmak budzą osoby które rozumieją autorkę.

Gość sojfem500
właśnie stąd uciekam

To tylko takie króciutkie pytanie do autorki topiku-ciekawe co zrobisz jak Mochał powie,ze hce do Ciebie wrócić....?Marcin pójdzie w odstawkę........?

Gość egeszegee
aurorki juz nie bedzie na topiku to darujcie sobie !

Gość A ty egeszege
Jesteś jej rzecznikiem czy jak?

Niby dlaczego ma jej nie być;dziś rano była...?Zresztą nieistotne,jak się pojawi moje pytanie będzie nadal aktualne.

Gość ale wy pusci jestecie o rany
Ej sluchaj... wez juz sobie zaparz ziolek, bo sie ciskasz, jak dziecko. "Nie mam sobie nic do zarzucenia. A jeżeli ktoś czuje niesmak czytając ten temat to po co tu wogóle wchodzi? " Pewnie, ze nie masz sobie nic do zarzucenia, bo taka cudowna jestes:D tu nie chodzi o to, ze czytajac temat ktos czuje niesmak, tylko wypowiedzi NIEKTORYCH osob tak dzialaj na te osobe. "Zresztą wypowiedź o niesmaku była tuż pod wypowiedzią kogoś kto był po stronie autorki więc wychodzi że niesmak budzą osoby które rozumieją autorkę." jestes naprawde pusta. i nie umiesz czytac ze zrozumieniem... ta osoba mowila, zeby dac spokoj z gnojeniem autorki, czy Ty naprawde taka tepa jestes, ze nie umiesz tego odczytac i sobie teorie dorabiasz, ze pod czyms cos bylo napisane? to byla ogolna wypowiedz. co za baba...... sama sobie dorabiasz tekst, odejdz juz od kompa i daj sobie spokoj.

Gość glupota ludzka ech
"Gdyby Michal chcial ze mna byc" To nierealne, nie powiedzial mi doslownie, ze to koniec, ale sposob w jaki mowil wystarczy mi.Wiem, ze nie chce ze mna byc a nawet gdyby tak bylo...nie wierze ze by akceptowal to dziecko, wypominal by mi przez caly czas to co zrobilam. Wiem, ze inaczej by na mnie patrzyl inaczej sie zachowywal i nasz zwiazek nie mial by juz sensu. Zapytalam go wczoraj jak rozmawialismy czy on przez ten caly czas byl mi wierny...powiedzial tylko, ze to juz nie jest istotne. Moze gdybym wiedziala ze tez nie byl mi wierny bylo by mi jeszcze latwiej, ale to tylko takie chwilowe mysli.

Gość Ej słuchaj
Ha ha śmieszni jesteście

Gość no i nie ma co drazyc
"Zapytalam go wczoraj jak rozmawialismy czy on przez ten caly czas byl mi wierny...powiedzial tylko, ze to juz nie jest istotne. Moze gdybym wiedziala ze tez nie byl mi wierny bylo by mi jeszcze latwiej, ale to tylko takie chwilowe mysli." Ma rację. Po co Ci to teraz wiedzieć, Droga Autorko? Powiedziałby że tak, to co? Nic to już nie zmieni, a Ty nie mów, że byłoby Ci łatwiej z tym, bo próbujesz na niego trochę "wejść". Teraz już dbaj o dziecko, powodzenia.

Gość Eh kochana
Witaj autorko. Widzisz niepotrzebne były te wszystkie nerwy i łzy. Cieszę się że juz wszystko w miarę ok i oby tak było dalej. :)

Gość glupota ludzka ech
Moze i probuje troche na niego "wejsc" ale jestem tylko czlowiekiem, to sa chwilowe mysli, wiem ze to glupie tak myslec, pewnie dlatego tak jest bo chcialabym czuc sie troche mniej winna, ale i tak nie bede. Racja nie ma sensu tego drazy, jesli mam sie o czyms dowiedziec to moze kiedys sie dowiem. Jade zaraz kupic sobie jakies luzniejsze spodnie, bo nie moge sie dopiac, brzucha nie widac, ale troche przytylam. Pozdrawiam Was Cieplutko:)

Gość glupota ludzka ech
Dodam tylko, ze jade z marcinem:)Sam zaproponowal:)

Gość glupota ludzka ech
M

Gość Eh kochana
;) powodzenia i wpadaj tu do nas od czasu do czasu

Gość egeszegee
oo to fajnie myslalAM ZE JUZ SOBIE PODAROWAS TOPIK:)

Gość sojfem500
będzie dobrze,widać że chłopak odpowiedzialny i zależy mu na Tobie

Gość do vfdrfv
ty debilko...sorry,ale już nie mogę...są ludzie i ludziska..ehhh...szkoda słów!!! dziewczyna może się pogubiła w tym całym związku na odległość...nie wiem,nie mi oceniać...a ty jak masz taki zajebisty związek-to ciesz się dziewczyno!!! powiem tylko,że znam dziewczyne ,która była w takiej samej sytuacji...moze nie związek na odleglość(aż taką)no i co???nie było tak kolorowo jak tu u autorki...jeden i drugi ją zostawił ona straciła ciąże...a póżniej...wyszło szydło z worka okazało się,że chłopak(którego zdradziła)...on to robił już od bardzo dłuższego czasu(jak był z nią)...więc...

Gość vfdvfv
jestes kurom autorko.. ipisze to jako facet!

Gość glupota ludzka ech
A ty jestes kogutem! Chyba masz problemy z pisownia, moge pozyczyc slownik!:)

Gość glupota ludzka ech
vfdvfv -To w jaki sposob piszesz swiadczy tylko o twoim wychowaniu, jak mozna nazwac niewinne dziecko bachorem?Brak kultury!

Gość autorko i co kupilas nowe
spodnie? ile marcin ma lat? czytam wciaz Twoj temat prosze nie przejmuj sie glupimi komentarzami ludzie czasem nie wiedza co pisza

Gość autorko szkoda nerwow
i zdrowia na takich "ludzi", tym bardziej, ze teraz spodziewasz sie dzidziusia i nie potrzebny Ci stres! Niech ta parka pietnastolatkow usiadzie wreszcie do ksiazek i pocwiczy ortografie!!! Ciao!

Gość glupota ludzka ech
egeszegee , ech kochana, a czasami cos napisze, nie przejmuje sie tym co pisza niektore osoby, mozna wyrazac swoja opinie, a to w jaki sposob to robia swiadczy tylko o nich! A co do tego, ze gdybym go kochala to bym blagala o wybaczenie!Smieszy mnie to, jak moge go jeszcze prosic o to zeby byl ze mna?Jestem w ciazy z innym facetem on tego nigdy nie zaakceptuje, znam go i wiem jakim czlowiekiem jest.Jesli zostaniemy znajomymi to bedzie juz bardzo wiele z jego strony.

Gość glupota ludzka ech
Marcin ma 29lat.Nie kupilam spodni bo nic ciekawego nie znalazlam. przyjedzie do mnie o 20.00, mielismy isc do kina ale mi sie nie chce, obejrzymy cos w domu. Dostalam dzisiaj od niego ksiazke dla kobiet w ciazy:)hihi.To wszystko tak szybko sie stalo i ciezko mi az uwierzyc ze jestem w ciazy.

Gość autorko i co kupilas nowe
fajnie ciesze sie ze on tak zaczyna o Ciebie dbac

Gość egeszegee
to fajnie:) no ciezko jest znalejsc dla kobiet w ciazy bo typowe ciazowe spodnie ze mnie spadaly ale dalam rade:) co to ksiazek polecam Ci pierwsze dziecko zmienia wszystko i jezyk niemowlat super podrecznik jak oblugiwac niemowlaka