Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość posłuchajejjj
mnie to nie dziwi,że nie chce

Gość deszczowa pora
Czasem w naszym zyciu sa zle chwile i popelniamy bledy po to, zeby potem spotkalo nas cos dobrego. i w tym przypadku tym dobrem jest dziecko, ktore z pewnosic autorka pokocha najmocniej na swiecie. a i moze z ojcem dziecka bedzie kiedys szczesliwa. moze tamten nie byl jej pisany... autorko tymi wszystkimi pseudo swietoszkami sie nie przejmuj, kazdy popelnia bledy... zreszta pewnie nie raz patrzac na dziecko ktore sie bedzie do ciebie usmiechac to pomyslec jeszcze z radoscie o tym bledzie :) i tego wlasnie ci zycze

Gość czytam kafe i sie zimno robiii
"moze tamten nie byl jej pisany... " hahahahahahahahaha, wiec dlatego mozna zdradzic??????? to jest argument. jasne!!! Buahahahahahaha, co za debuilizm!!!!!!

Gość ale lolita
dla mnie cichodajka=prostytutka był świadoma seksu z przypadkowym facetem, to niech teraz ten przypadkowy facet wychowuje ich dziecko Po co ten uczciwy ma się męczyć P.s. właśnie dlatego nie będę mieć żony nigdy, nie można założyć kłódki na pizdę (prawo nie zezwala) to z czasem odda ją (pizdę) innemu

Gość deszczowo
Offerma ty to napewno swieta jestes i nigdy bledow nie popelniasz?? ja nie ma zamiaru nikogo tu moralizowac i autorka przede wszystkim powinna skupic sie na dziecku to teraz ono jest najwazniejsze. i poza tym ja w zwiazki na odleglosc tez nie wierze widocznie to nie byla jakas powalajco wielka milosc.

Gość Te offerma
Spierdalaj stąd bo wkurwiasz ludzi. Nie tobie kogokolwiek tu oceniać. Tym bardziej w tak wulgarny sposób. Skoro autorka jak twierdzisz jest dziwka to ty z twoich wypowiedzi widać jesteś pojebancem jakich mało zero wartości wyniesionych z domu. No chyba że takie wartości rodzice tobie wpoili. Żal mi takich rodzin jaka będziesz reprezetować. Jesteś zwykłym hamem i rzecz jasna oferma ale o tym wiesz i tak samo przyznajesz się do tego jak autorka do zdrady. Żegnaj

Gość deszczowo
Szkoda ze tak szybko potraficie wybaczyc swoim kur...wiarzom jak wam rogi robia a po dziewczynie jezdziecie jak nie wiem co... zal po prostu

Gość glupota ludzka ech
Jesli zrobimy cos zlego nie niezrownowazonego, cierpimy, jest nam zle, doluje sie, zalamujemy, placzemy nie wiemy co zrobic zeby poczuc sie troche lepiej, to jest wlasnie ta kara za zlo ktore wyrzadzilismy(oczywscie nie kazdy ma sumienie, albo ma a wmawia sobie ze jest inaczej)drugiej osobie.Nie pisze tutaj o mordercach bo jak juz tu ktos wyzej pisal porownanie mnie do mordecy jest wrecz chore! Poza tym to ze kocham tego chlopaka bo kocham moze nie tak jak wy kochacie swoich, nie znaczy ze bylam bardzo szczesliwa w tym zwiazku, nie opisywalam tutaj mojego zwiazku i jakim czlowiekiem jest Michal. Te wierne zony ktore czekaja rok i dluzej na meza, zazdroszcze wam, na pewno faceci czekaja caly rok na was i sa wierni! Offerma przyznam ze drazni mnie Twoj tok myslenia, prawdziwa z ciebie offerma ale szacunek dla ciebie ze sam sie do tego przyznajesz pod nickiem ktory masz.

Gość hehehehe no tak tak
taaaaaaak, teraz sie zacznie, ze nie bylam szczeslwia w zwiazku i inne takie..... musztarda po obiedzie..... a co, nie bylam szczesliwa, to go zdradzilam, bo przedzej czy pozniej i tak byloby do kitu i bym go zostawila.... a offerma to facet - jak widac nie umiecie czytac:D:D:D baby.....

Gość nuidne to sie robi juz
skonczcie juz ten temat....... ilez mozna????

Gość powiem coś
posuchaj,co si stao,to si nie odstanie,ale nie jestes jedyna,xnam przypadki gdzie ten drugi okazal sie tym na cale zycie,moze ta wielka milosc wlasnie nadeszla_,moze Michalowi tez jest pisana inna

Gość iujhiu9o
najlepsze jest to ze ona zdradzila swojego chlopaka..zrobila bardzo zle a kazdy ja tuusprawiedliwia w coraz to smieszniejszy i absurdalny sposob;]

Gość egeszegee
hej:) i jak samopoczucie? co twoja mama na to oprocz tego ze byla zdziwiona? cieszy sie ze bedzie babcia?

Gość glupota ludzka ech
egeszegee-Witaj:) Mama sie bardzo cieszy, namawiala mnie na spotkanie z tym chlopakiem dzisiaj:)Bardzo chciala go poznac, skoro juz stalo sie co sie stalo.No i zadzwonilam, powiedzialam ze jesli chce to moze dzisiaj przyjechac.Siedzi obok mnie i wie ze tutaj pisze, powiedzialam mu jak sie czulam i ze wlasnie dzieki Tobie i eh Kochana odwazylam sie powiedziec Michalowi no i pogadalam z Mama.Mowi, ze mam przekazac Offermie ze jak by go dorwal to by przestal byc offerma i nie bredzil! Bedziemy sie spotykali no i zobaczymy czy nam sie uda.Jesli nie jest nam pisane,(mowi ze jest haha)to bedziemy starali sie byc dobrymi rodzicami.

Gość Eh kochana
Bardzo mnie to cieszy :) zasługujecie na szczęście. :) pozdrawiam was oboje. A właściwie to wasza trójkę ;)

Gość były
Ofermo..Ty naprawdę jeśli jeseś ofermą. Gość bzykający zajętą dziewczynę[ o czym wiedział] ... no no powozenia

Gość były
Jestem "zakręcony" oferma przepraszam... mój wpis dotycyłautorki topicu...... trzeba być skończoną idiotką, żegy zaufać miesięcznej znajomoci... póżniej płacz za {byłum?.. będzie}....rozlane mleko

Gość wszystko zrozumialem
Do szkoly marsz, albo nie pij wiecej!:DJak juz sie wypowiadasz to pisz z sensem!:D

Gość -Wiecie co-
Nie pierdolcie że nie można ufać miesięcznej znajomości. Byłam z facetem 4 lata i okazał się kretaczem. Później poznałam faceta po 3 miesiącach znajomości zamieszkalismy razem po pięciu zaszłam w ciążę- planowana- a dziś kilka lat od tego dnia jestem zajebiscie szczęśliwa mężatką i matka. Czasem te krótkie niepewne związki okazują się dawać prawdziwe szczęście i miłość.

Gość 56887778
buhahaha a on tez kiedys wyjedzie albo przestanie sie ukladac poklocicie sie i znowu bedziesz jebala go w rogi z innym;][ kurwy juz tak maja... zdradzilas swojego faceta zktorym mieszkac juzmialac.. wiec czemu tego kurwo nie zderadzisz..ajemu sie dziwie ze chce w ogole z taka byc.. ktora bedac w zwiazku potrafi isc i jebac sie z innym.. ;] kurwa bylas i bedziesz

Gość egeszegee
ale fajnie:) ciesze sie bardzo trzymam kciuki zeby sie udalo:) daj znac jak postepy ze znajmoscia ida ...

Gość glupota ludzka ech
Dzieki egeszegee i Eh Kochana. Ja rowniez pozdrawiam Serdecznie;) Odezwe sie za jakis czas, zalamanie minelo, teraz ciesze sie ze bede mama.Nie ma juz sensu pisac tutaj, czasami napisze co u mnie i jak tam sprawy sie maja;) Pozdrawiam jeszcze raz!

Gość egeszegee
to lepiej na gadu napisz:) 272 54 38 paa

Gość Do dwóch wypowiedzi wyżej
A slyszalyscie przysłowie nie życz nikomu co tobie nie mile? Więc uważajcie też kiedyś będziecie mieć dzieci!!!

Gość debiiiiiilkaaaaaaaaaaa jestes
do "nie wierze o fuck" " nie poszlam pie**olic sie z pierwszym lepszym.. spodobal mi sie inny, zaprosil na randke..i zanim na nia poszlam zerwalam ze swoim facetem! bo mam klase i jestem uczciwa.." hahahahahahah, kolejna idiotka!!!!!!! uczciwa?????/ "kochanie, zrywam z toba" i niby juz jestes wolna i uczciwa, bo powiedzialas jedno zdanie i polecialas na randke?????/ szmata kolejna.... a pewnie nim sie na te randke umowilas, to po kryjomu na gg "klikalas", nie? a facet biedny nawey o tym nie wiedzial....... wszystckie jestescie takie same!!!!!!!!!!!!!! ty masz klase?????? buahahahahahaha, a poczytaj, jak tutaj najezdzaja na facetow, ktorzy rzucaja kobiety i zaraz sie prowadzaja z innymi. to tez klasa, faktycznie, przeskakiwac z faceta na faceta..... szybko sie odkochalas i juz ze swedzaca pizda na kolejna randke pofrunelas. gratulacje, gowniaro. a twoj byly pewnie do dzisiaj sie zbiera.

Gość RTHRHRH
"nie wazne jaki to blad wazne ze czlowiek zaluje." hehe oby ten twoj facet cie zdradzał ciekawe czy bedziesz taka litosciwa PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA!

Gość kafeteria miejscem na spowiedz
nie wierze o fuck - widze, ze kolejna frustratka jestes.... ciekawe, czy nam tutaj prawde wypisujesz. po co sie tak wylewasz w internecie?:D co nas to obchodzi, co ty zrobilas i co robi twoj byly i co ma?:D czujesz sie lepiej? nie masz komus sie pozalic?

Gość ty sama sie zastanow co piszes
nie wierze o fuck "taaak widocznie nie kochalam tamtego na tyle mocno skoro odeszlam" to milosc ma jakies stopnie ; slabo, mocniej, najmocniej, naprawde? a to ciekawe jest, co piszesz... powiedz, ze go w ogole nie kochalas, a on to przyjal normalnie. skoro wczesniej byl zdradzany, to nic dziwnego, ze zwyczajnie to przyjal, pewnie sie zastanawia, co z nim nie tak, ze z kolejna mu nie wyszlo, a myslal, ze go kochasz:)

Gość kto tu prawde powie
dokladnie tak - albo sie kocha albo nie. a "fuck" chyba nie kochala, ale byla dla samego bycia, az sie nie zaslinila na widok nowego...

Gość łaaaa brechtam
kazda po koleji co krytykuje autorke to tania szmata i tyle kazda zdradzala ... oszukiwala a teraz q r w a jestescie ś wię to je bli we !!! brechtam z was zacznijcie od siebie jak zacznie oceniać inncyh