Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddccccccccccccc
a ty wyzej jak jestes kobieta, to pewnie tez, co?:D

Gość ale wy pojebane jestescie
Przeciez to jej doopa i jej sprawa komu i gdzie i jak daje!Chociaz potrafila sie przyznac ja szczerze mowiac nie wiem czy bym byla w stanie powiedziec. Poza tym widac ze dziewczynie brakowala milosci i nie wiemy jaki zwiazek tworzyla z tym swoim juz ex.Z tego co pisze autora wynika ze juz dlugo sie nie widzieli nie wiecie czy on ja zdradzal czy nie wiec przestancie sie tak burzyc ona tu prosila o rade a nie ocenianie jej. Mozna zyczyc jak najgorzej pedofilowi mordecy ktory zabija dla zabawy osoba ktore znecaja sie nad innymi ale nie kobiecie w ciazy!Tylko egoista potrafi tak zle zyczyc nie ma ani serca ani sumienia!

Gość ale wy pojebane jestescie
I szacunek dla niej ze zdecydowala sie urodzic to dziecko,mogla usunac i koniec problemu.Jednak tak nie zrobila!

Gość Do- ale wy pojebane jesteście
Popieram w stu procentach twoja wypowiedź

Gość anitka1234567890
Jak widzę wasze przykre odpowiedzi to na prawe jestem w szoku nie jedna co się wypowiadała wskoczyła na pierwszego lepszego faceta ! A teraz ma czelność wypowiadać się na forum w taki sposób o kobiecie której nie zna zal mi was !!!! Siedzicie przed komputerem i wypisujecie swoje mądrośći , a ty kochanie zastanow sie z kims chcesz byc i kogo tak na prawde potrzebujesz zwiazek na odleglosc jest bardzo ciezki i kazdy to w takim tkwi bardzo dobrze o tym wie . Ciaza to nie problem choc na poczatku nie chciana zabiera ci ochote do zycia , zaufaj mi ze wszytsko sie ulozy jesli tylko dojdziesz do ladu z myslami i przede wszystkim uczuciami. Pisz dalej jak sie czujesz i co zamierzasz zrobic ?

Gość before30
do wszystkich którzy mnie tu obrazają- mam w duuupie wasze zdanie. moja postawa uwarunkowana jest wcześniejszymi, niedobrymi przeżyciami- i można określać , ze nie jest w normie-społ. przyjętej lub że jest toksyczna- tu akurat bym sie zgodziła- ale życie to zbiór jednych wielkich nienormalności, toxyki, nieszczęśc, poprzeplatanych przyjemnosciami, uniesieniami, sukcesami itp. jednia mają więcej, tego inni tamtego, nie wszystko zależy od nas, jestem ateistką- indoktrynowaną katolicko, ale odrzuciłam ten zakłamany chory system, i argumenty o grzechu - to jedna wielka pierdoła ale pani o dziwnym nicku dsdf coś tam coś tam - i tak tego nie pojmie , bo jest ograniczona ideologią w którą uciekła bo boi sie poznać zycie w pełni-jak wiekszość pseudo katolików podtrzymuję- syt. jaka przydarzyła sie autorce- moze zdaryć siekażdej z nas- z pomyłki-zapomnienia, świadomie, lub w wyniku gwałtu każdy ma inną drogę i nie mozna go oceniać przez pryzmat siebie- ona nie dokonała zbrodni widocznie los tak chciał, a moze prawo biologiczne- ze wybralą takiego samca i jest z nim w ciaży to jest trudna syt. i cieżko o dystans, cierpią tutaj osoby , ale to są rzeczy ponad nimi- a oni zareagują jak będą chcieli i mogli

Before... Ci którzy najbardziej tutaj wrzeszcza mają napewno najwięcej na sumieniu.

Gość dfasdfdasf
"jestem ateistką- indoktrynowaną katolicko, ale odrzuciłam ten zakłamany chory system, i argumenty o grzechu - to jedna wielka pierdoła ale pani o dziwnym nicku dsdf coś tam coś tam - i tak tego nie pojmie , bo jest ograniczona ideologią w którą uciekła bo boi sie poznać zycie w pełni-jak wiekszość pseudo katolików" tępa idiotka ktora nie potrafi czytac :D:D:D nie jestem ograniczonY zadna ideologia, nie jestem katolikiem, autorka zaczeła swoje teksty z koscioła puszczac to sie odniosłem. a ty sie ciesz ta twoja stworzona na własne potrzeby moralność ktorą tłumaczysz tym ze faceci to zwierzeta. ciesz sie dopoki mozesz i licz ze nie trafisz na takiego samego skurwysyna ktory tez sobie stworzył własna moralnosc - zrobi ci kuku i bedziesz płakała a on? coż dla niego bedzie to normalne. Tylko nie przychodź sie skarżyć...... zyj sobie jak chcesz, badz egoistyczna dziwka ale nie wmawiaj ludziom ze to normalne.

Gość before30
dsdfa.....to jednak samiec- teraz to w ogóle nic mnie już nie dziwi od niego-pan idealny, żyjący w idealnym świecie........... w każdym razie, życzę jak najmniej bolesnego przebudzenia

Gość ffdsdsfds
spierdalaj kurwo jeszczektos z tymi kuwiskami pisze? co nie widza nicx zlego w zdradzie daja dupy na prawo i lewo bo sa tak zakompleksione jak autorka ze zeby sie dowartosciowac i poczuc kochana;] daja dupy innym...potwierdzone przez psychologow kobieta ktora sie puszcza sypia z wielonma ma bardzo niska samoocene.. a wy jestescie paskudnymi kurwami ktorye daja dupy zeby poczuc sie dowartosciowanym

Gość dokladnie tak wlasnie tak
popieram powyzsza wypowiedz... ale one oczywiscie "szukaja tego jedynego"...... i z zazdroscia patrza na szczesliwe, DOROSLE pary, ktro wiedza, co to wspolne zycie.

Gość widze ze wszyscy FACECI
jada po dziewczynie, a ciekawe co by powiedzieli gdyby to facet byl na jej miejscu. oczywiscie ciaza odpada, ale tez byscie go wyzywali od kurwiarzy i szmat? juz widze to meska solidarnosc plemnikow tlumaczac ze facet potrzebuje bzykania a laska ma sobie zaszyc i zyc kurwa w cnocie do konca zycia lub co najmniej do slubu :P nie czytalam wszystkich postow bo szkoda czasu na czytanie komentarzy od skonczonych chamow i prawiczkow :P napisze tylko ze powinnas zerwac z chlopakiem na odleglosc i zostac z ojcem dziecka, bo na koniec sie okaze ze zostaniesz na lodzie.

Gość widze ze wszyscy FACECI
czytajac biezaca stronke widze ze pisza tutaj biedne laski na ktore tylko jeden facet w zyciu polecial i dlatego teraz udaja cnotki z wyboru i wyzywaja od szmat wszystkie inne. widze ze wasze wzorowe postepowanie w zyciu rzucilo sie wam na umysl i nie potraficie myslec jak kulturalni ludzie. coz, widac klase po pisowni :P

Gość dfasdfdasf
"teraz to w ogóle nic mnie już nie dziwi od niego-pan idealny, żyjący w idealnym świecie..........." w idealnym swiecie? w moim idealnym swiecie bys nie istniała :D ale jak widac oddychasz wiec idealnym nie jest. "w każdym razie, życzę jak najmniej bolesnego przebudzen" a ja ci zycze szybkiego odbicia sie od dna ;) po tym jak juz upadniesz :D

Gość klasa klasie nierówna
do "widze ze wszyscy FACECI" Dokładnie, widać klasę po pisowni. Popatrz na swoją.

Gość i takie baby sa najglupsze
do widze ze wszyscy FACECI - po co "faceci" wielkimi literami? myslisz, ze malymi nikt nie doczyta, gowniaro? "jada po dziewczynie, a ciekawe co by powiedzieli gdyby to facet byl na jej miejscu. oczywiscie ciaza odpada, ale tez byscie go wyzywali od k**wiarzy i szmat? juz widze to meska solidarnosc plemnikow tlumaczac ze facet potrzebuje bzykania a laska ma sobie zaszyc i zyc k**wa w cnocie do konca zycia lub co najmniej do slubu " Tepa jestes jak koncowka cepa... sam jestem facetem i takiego gnoja tez za szmate bym uwazal. "nie czytalam wszystkich postow bo szkoda czasu na czytanie komentarzy od skonczonych chamow i prawiczkow " NO WLASNIE! TO ZAMKNIJ JEBANA MORDE, JAK NIE CZYTALAS I SIE NIE WYPOWIADAJ!!! TY TEPA KRETYNKO!

A wiecie- mi to się wydaję, że ten temat już był i autorka w ten sam sposób wszystko opisywała-to taka słynna prowokatorka, co lubi sobie wymyślać historie.... nie dajcie się wkręcić.... ;) *oczywiście mogę się mylić

Gość Do miss...
Co za różnica wkret czy nie. Po tym temacie widzę że większość kafeterian to pozbawione kultury debile. Zwyczajnie brak słów.

Gość az brak mi slow
Zeby tak zmieszac dziewczyne z blotem ktora piszac tutaj prosila o rade.Nie toleruje zdrady ale nie wiem co moze sie stac w przyszlym czasie,w zyciu roznie bywa...Zwiazek na odleglosc jest bardzo trudny,w tym wieku popelniamy rozne bledy.Ja zyje w zwiazku na odleglosc i czasami sa takie chwile ze mam serdecznie dosc,czekania,ciaglego pisania sms,gg,skype.Ciagle odliczanie dni do kolejnego spotkania i domyslanie sie "co robi kiedy wychodzi gdzies ze znajomymi?".Zalezy mi na nim i dlaczego czekam,ale nie wiem ile jeszcze tak wytrzymamy.Probowalam postawic sie w Twojej sytuacji i bede szczera ja w zyciu nie powiedzialabym swojemu chlopakowi,zerwalabym pod innym pretekstem. Ty prosilas tu o pomoc i rade,dobrze ze byly tu osoby ktore ci pomogly,to bardzo trudna sytuacji,moglas usunac dziecko kiedy bylas zalamana,ciesze sie ze tego nie zrobisz i szacunek dla ciebie ze tak postanowilas.Napisz czasami co u ciebie,bede tu zagladala. Zycze powodzenia i duzo zdrowka dla malenstwa:)

Gość zniesmaczona juz tym jestem
oj skonczcie juz ten temat......

Gość Ej słuchaj.
Jeśli jesteś zniesmacznona to po co tutaj zaglądasz? Wypad proste

Gość naucz sie muslec
kolejna pyskata dziewczynka:) chodzilo komus o to, zeby juz dac spokoj z tym potepianiem. a ty jak nie rozumiesz, to sie nie odzywaj.

Gość Ej słuchaj.
A ty naucz się pisać.

Gość glupota ludzka ech
Dzien Dobry! Wczoraj dzwonil Michal, rozmawialismy jakies 30min.Pytal jak do tego doszlo, dlaczego tak go zranil...z kim jestem w ciazy, czy Rodzice wiedza...Powiedzialam o wszystkim no i mowil, ze jeszcze sie odezwie. Spotkalam sie wczoraj wieczorem z tym chlopakiem z imprezy.Duzo rozmawialismy, on bardzo sie cieszy ze bedziemy mieli dziecko, rozmawial tez z moim ojcem, bo jak sie dowiedzial byl w szoku i martwil sie czy ten chlopak jest odpowiednim czlowiekiem na ojca.Normalne, ze sie martwi.Jestem jedynaczka i to dlatego. Ja czu je sie dobrze, jest mi smutno i tesknie za Michalem, ale wiem ze to koniec, z czasem sie z tym uporam. Marcin jest bardzo dobrym i wartosciowym czlowiekiem mysle ze z czasem wszystko sie ulozy.Bedziemy sie nadal spotykali zeby sie lepiej poznac. Bede sie odzywala co jakis czas.Pozdrawiam!

Gość nudzisz dziecko nudzisz
Ej sluchaj - jak widac tylko szczekac bedziesz:) nic nie mowisz, a tylko sie odszczekujesz:) wyroniesz z tego, nie martw sie, moze cie ktos zechce.

Gość *****.........*******
27.09.2009 11.00-13.45 Wierność w związku jest możliwa - warsztat dla tych, którzy zdradzili "Zdradzona, zdradzony - czyli jak się odnaleźć po zdradzie" warsztaty 26.09.2009 godz. 10.00 - 12.45 www.przemiany.com.pl

Gość Ej słuchaj
Nie rozśmieszaj mnie. Na szczęście nie muszę się martwić czy ktoś mnie zechce czy nie bo juz dawno jestem szczęśliwa mężatką. Wzrastać też nie mam z czego. :) a szczeka pies jakbyś nie wiedział bądź nie wiedziała gamoniu. Teraz kilka słów do autorki: bardzo mnie cieszy fakt że tak ci się ułożyło i powoli wszystko wraca do normy. Myślę też że zarówno twój juz były jak i ojciec dziecka są wyjątkowo odpowiedzialnymi facetami. Jesteś naprawdę szczęściara ;) nie pozostaje mi nic innego jak życzyć zdrowka tobie i maleństwu. Będę zaglądać. Pozdrawiam.

Gość Ej słuchaj
Wyrastać- miało być :)

Gość ale ten ktos ma racje naprawde
dokładnie, oni są odpowiedzialni. a autorka? Ej sluchaj, naprawde nie rozumiesz...:) to, ze jestes mezatka, to nie znaczy, ze nie musisz wyrosniac z paru rzeczy. gratuluje podejscia:) "mam meza, wiec jestem dorosla i co mi zrobicie?"... zenada.