Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlantyk to ocean

Czy Wy też macie w domu KOSIARKI????

Polecane posty

Gość atlantyk to ocean

Facet jest jak kosiarka- jak go nie popchniesz to nici z jego funkcji.... To chyba święta prawda w moim przypadku... O wszystko musze wyprosić, po 1000 razy i tak nie dociera, muszę go sprawdzać czy zrobił coś do końca, bo sam sie nie dopilnuje, musze nawet go popychać, żeby skończył projekt w jego pracy!!!! Masakra, nic mu sie nie chce, najważniejsze jest jego hobby, jak ja mam planować z nim dziecko:o Czy Wy też macie takie kosiarki w domu??? :o pzdr

Gość podnoszeeeee

Gość atlantyk to ocean
widze że nikt nie ma ''kosiarek'' tylko ja

Gość Ewellinka
mamy, ale moja sama jedzie nie trzeba jej pchać, ewentualnie nadać kierunek

Gość atlantyk to ocean
ach, ewelinka, to masz super fajnie...

Gość atlantyk to ocean
NIE. Mój luby nie ma depresji ani tych wszystkich rzeczy które opisałeś. On chyba po prostu taki jest.

Każdy facet to kosiara; Tako rzecze jego Stara; Wciąż się poci i się stara; No a baba wciąż się jara; Ciągle coś nowego chce; Nie istnieje u niej NIE; Jak ten kapral dopilnuje; A w facecie się gotuje; Bo i chciałby czas dla siebie; A tkwi w piekle a nie niebie; Gdzie są tylko narzekania; I namolne utyskiwania; Na to jaki z niego leń?; To że siedzi cały dzień; Nic nie robi, piwo pije; Przed telewizorem gnije; Lecz to wszystko to są złudy; A Wy wszystkie to marudy; Bo jak dla nas posmarujesz; Zaangażowanie wnet poczujesz; Bo jest facet jak kosiara; DAJ PALIWA - SIĘ POSTARA! ;)

Gość baron de drift vel riff
Melly co Ty taki jesteś obeznany w relacjach damsko-męskich masz 20 lat stażu małżeńskiego a przedtem kilka stałych partnerek nie licząc przelotnych romansów..? :D

Stare wypróbowane sposoby są najlepsze :) trzeba smarować, smarować, smarować jak najczęściej a efekty przejdą najśmielsze oczekiwania. Będziesz zaskoczona, no chyba,że kosiarka mocno wyeksploatowana to będziesz musiała oddać do gruntowanego przeglądu i pogrzebać w niej tu i ówdzie a może nawet wymienić jakąś część. I nie mam tu na myśli od razu całej kosiarki. Niech Ci służy jak najdłużej.

Melly ... przymiarki nie tylko jak widzę/czytam/ pisarskie, również psycholo-socjologiczne. Ale trafne i zgrabnie Ci te wprawki wychodzą. pozdr.🖐️:)