Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfd

od kiedy dziewczynka bawi sie wózkiem dla lalek ?

Polecane posty

Moja córcia dostała śliczny wózeczek od tatusia jak miała 1,5roku. Niestety nie zainteresował małej. Dopiero od niedawna ( a córcia ma teraz 1rok i 9 miesięcy) zaczęła się nim tak na serio bawić. Teraz jest to jej ulubiona zabawka :-D No może już nie ulubiona, bo dziś dziecko zostało szczęśliwym posiadaczem ciastoliny i generalnie teraz to jest najlepszą zabawą :-D

moja ma roczek i bawi sie wozkiem, tzn chodzi czasami z wozkiem, karmi lalki butelka ale nie codziennie i nie godzinami mysle ze tak naprawde dziewczynki zaczynaja chodzic z wozkami jak mala 2-3 latka :) zauwazylam to po znajomych :)

Gość balagan
moja interesowala sie wozkami jak miala ok 1;5 roku.na poczatek kupilismy jej zwykla spacerowke parasoleke.a jak miala 2,5 to dostala wozek dla lalek wielofunkcyjny i bawi sie nim bardzo chetnie.na poczatku jak szlam z nia na dluzszy spacer to zabieralysmy ten wozeczek,bo mała wtedy chetniej spacerowala i nie marudzila.

Gość balagan
polecam rowniez łozeczko dla lalek.

moja się nie bawiła nigdy kupiłam jej wózek a ona tylko nogi w nim trzymała, jak siedziała na kanapie :O zdecydowane wolała klocki lego :D

Moja dostala wozek jak miala 10 miesiecy. A ze juz wtedy sprawnie chodzila, tak lubila pchac przed soba ten wozeczek, tudziez sama do niego wsiadala.

Gość a moja nie chce
moja siostrzenica ma 5 lat i jeszcze nie chce bawić się wózkiem, woli samochody i lego

Gość gość
Dzieci w różnym wieku się interesują lalkami, moja córcia dostala do tesciów piękny wozek wiklinowy jak miała roczek, uwielbiała go, potem juz nigdy tak się nim nie interesowała. Natomiast druga córka bawi się nim bez przerwy. Jest niezniszczalny! http://buy4kids.pl/wozek-gleboki-dla-lalek-vichy.html

Gość Ale to już było
Strasznie tandetny ten wózek dla lalek.Kupiłam mojej wnusi bardzo elegancki wózeczek dla lalek, o wiele tańszy od tego badziewia!

Gość gość
no cene to ten wiklinowy wozeczek ma niezla, kupilam identyczny corce za ok 25zl u naszego lokalnego wikliniarza

Gość gość
bleeee, jeśli będę miała dziecko i do tego dziewczynkę nigdy, przenigdy nie pozwolę jej bawić się wózeczkiem i lalkami..bo to jednak budzi pewne instynkty + brak wychowania, oparcia, autorytetu, okres buntu, w wieku 16 lat mogłaby mi wywinąć numer i przynieść dzieciaka... sama się nie bawiłam, nie czułam bluesa, kręciłam nosem na takie rzeczy (smuciło to moją mamę, ale musiała to przeboleć ;) ).