Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaa84

najlepsza pozycja

Polecane posty

Gość lilkaaaa84

jak jest najleprza pozycja seksualna dla dzieicy na ten pierwszy raz

Gość lilkaaaa84
dodam tylko że mam na mysli moją suczkę

Gość fuj fuj fuj fuj
liżę rowy pięknym chłopcom nara

Gość lilkaaaa84
nie dość że ktos podał sobie taki nik jak ja to jeszcze sobie żarty robi a ja pytałam poważnie i normalnych ludzi

Gość lilkaaaa84
bo ja sobie wygmerałam pogrzebaczem

Gość lilkaaaa84
ktos jest bardzo żałosny i bardzo mu sie nudzi czy może wypowie sie ktos normalny

Gość lilkaaaa84
uaaaaa jestem Tobą, chcę na pieska!

Hmmm myślę, że zwykła misjonarska żebyś mogła patrzeć na partnera. A jeśli chodzi o najmniejszy ból to jakieś płytkie pozycje np. na boku od tyłu wtedy penetracja nie jest taka głęboka i mniej boli. Chociaż tak na prawdę to on Cię sam jakoś ułoży ;) trzymaj się!

Gość lilkaaaa84
dziekuje mieszczuszka

Cała przyjemność po mojej stronie ;) Nie zwracaj uwagi na tych pojebów i najlepiej zastrzeż sobie nick to nie będziesz miała z nimi problemów. Pozdrawiam.

Gość Edzio
Pozycja na misjonarza - wersja zwłoki...

Gość położna22
klasyczna ginekologiczna

Gość szalonu krzycho
Njlepiej to jak ona leze na plecach lekko unosi nogi a ty się kładziesz na nią i pololi wchodzisz w nią, albo mozesz powiedzieć zeby wziała go w ręce i sama naprowadziła na pochwę. Przyda się ręcznik od jej biodra, lub podłoga bez dywanu ponieważ może trochę pokrwawić. A moja ulubiona pozycja to od tyłu, kiedy dziewczyna ma ręce za sobą na plecach zwięzane i glowa leże bokien na poduszce, tyłek wypięty i moge zrobić z nią co chce, Mocne klapsy i nie tylko. Takze 69 jest wspaniała pozycją, albo jak ona leży na plecach to nogi odchylam mocno za jej głowę i z góry mocno atakuję jej cipkę. Też pod ścianą jest super. Opieram je przoden o zimną ścianę, to już po dłuższym bzykanku jak jest rozpalona, zimna ściana schładza sutki i wtedy ona peka z rozkoszy, biore ją od tyłu, zmiana i opiera sie plecami o ścianę nogi na moje biodra i od przydu ja biorę, na koniec klęka i bieże do buzi. Pod końcem sam sobie wale i z pewnej odległości spuszczem się jej potokiem spermy na twarz i do ust. Czasmai jak się rozpedzimy to zaczyna powoli masować mojego penisa i zaczyna znowu walić i czekam na drógi orgazm już tylko w jej wykonaniu, ja się niedotykam. Podnieca mnie to bo ona jest w spermie.

Gość szalonu krzycho
zwaliłem własnie gruchę pod stołem uła no mogę się wziąść do roboty nara smarkacze