Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elokwentnie opalona

nagle przestał się odzywać

Polecane posty

Gość elokwentnie opalona

Wszystko było ok, ciągłe sms, telefony, a teraz od 3 dni milczy, a ja powiedziałam, że pierwsza się nie odezwę. Zastanawiam się tylko czy to dobre wyjście, czy jednak się przełamać i napisać?

Gość bańkaa
też tak miałam, odezwał się po 4 miesiącach:/ i tak nie potrafił mi wyjaśnić czemu. dałam sobie z nim spokój.

Napisz. Dlaczego tylko on ma się odzywac? Jesli to oleje to będziesz wiedziała ze sobie odpuścił.

Gość elokwentnie opalona
No tak. Ale sama nie wiem, co mam robić. Czy się odezwać pierwsza, czy poczekać jeszcze trochę i jak się nie odezwie olać. Kurcze myślałam, że mnie tak dziecinna sytuacja nie będzie dotyczyła, szczególnie że rozmawialiśmy na ten temat. Gdyby coś było nie tak, to po prosty szybki sms: to nie ma sensu, mam ina i tyle, a takie nagłe zaprzestanie odzywania się jest dziwne.

Gość nimfa891
wiem jak sie czujesz tez to przechodze....tyle ze ''moj''nie odzywa sie juz ponad 3 tygodnie.po prostu przepadl jak kamien w wode....bardzo dlugo sie zastanawialam co takiego zrobilam nie tak....to stalo sie w jak mi sie wydawalo dobrym momencie naszego zwiazku:(

wkurza mnie takie podejście! dlaczego to facet ma zawsze 1 pisac, 1 zapraszac na spotkania? 1 dzwonic? moze sie nie odzywa, bo robił tp cały czas i chciałby zobaczyc czy Tobie zalezy? co za problem napisać smsa o tresci "czesc, co słychac, kiedy sie spotkamy?" przeciez to nie jest narzucanie sie! gdybys pisała mu tak co godizne to rozumiem. Ale napisanie takiego smsa i czekanie na odpowiedz to przeciez nie jest zbrodnia. Jak odpisze to sie dowiesz o co chodzi - przy spotkaniu bedziesz mogła mu wszystko co ci na sercu lezy wygarnac - jesli sie nie odezwie to przynajmniej bedziesz wiedziała ze to frajer. Ani honoru ani dumy nie stracisz piszac 1, neutralnego smsa!

Gość ile on ma lat

Nie! Trwaj w postanowieniu. Ustąpisz i już zawsze będziesz się płaszczyć przed facetem. Niech się wykaże, bo milo jest być obiektem zainteresowania ze strony dziewczyny lecz jej tez trzeba okazać to samo... o ile na niej zależy.