Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaumuczka

strasznie jestem śpiąca chociaż wypiłam 3 kawy...

Polecane posty

Gość kaumuczka

... i tak już jest od jakiegoś czasu. diabli wiedzą czemu, zawsze byłam w stanie normalnie się dobudzić, teraz jestem jakaś zupełnie niewyraźna przez pół dnia i jeszcze w głowie mi się kręci od czasu do czasu. zaraz mnie wyrzucą z roboty chyba... co to jest?

za duzo kawy.. i kawa przestaje dzialac. rzuc kawe na jakis czas i spj po nocy a nie..

oj to uważaj, bo żołądek nie lubi takich eksperymentów. może przejdź się do lekarza zapytać czemu tak jest, bo na pewno nie jest to normalne, jeśli na dodatek kręci ci się w głowie...

Gość chyba jesteś niepoważna
Pewnie niedociśnienie masz, dziewczyno! Idź do lekarza niech ci Gutron przepisze zanim zaczniesz się przewracać na ulicy! Bo i do tego dochodzi, wiesz mi, znam to i wiem co mówię. A już picie kawy jest najbardziej idiotycznym sposobem żeby się pobudzić i nic dziwnego, że nie działa. To się leczy.

Gość ee tam
Ja tam mam jak sie najem smażonego i ciężkiego na żołądek. Wtedy nie ma ani spania ani radości życia i do kibla sie gania co raz. heh...........

Gość dowodydzieci
lepiej sie zbadaj cholera wie co to

Gość ee tam
A tak w ogole to też mam niskie ciśnienie, jak mi mierzyli w szpitalu to miałam 70 / 90 , i też chce mi sie spać........ No ale co można z tym zrobić??? A kawa mi nie pomaga... bo po kawie też chce mi się spać ...

Gość widia
zacznijcie się zdrowiej odżywiać,przebywajcie na świeżym powietrzu,może anemie macie? albo niedocisnienie?łykajcie witaminy,magnez

po prostu po jakims czasie kawa PRZESTAJE DZIALAC. tak samo jak sie bieze za duzo lekow przeciwbolowych. czlowiek sie uodparnia. zacznij rano od herbaty. albo jakies specjalnej pobudzajacej

Gość ee tam
Jakie tam witaminy? A co witaminy mają do ciśnienia ? Jem dobrze , dzisiaj zjadłam obiad z dużą porcją surówki, kanapke, jabłko i 2 mandarynki a i tak chce mi sie spać. Teraz kwestia jak podwyższyć ciśnienie?

czlowiek powinen spac 9h dziennie, zacznijcie tyle spac to wam sie poprawi

Gość ee tam
Ja śpie 9-10 h dziennie, ide spac około 24 tej a wstaje miedzy 9 a 10, sen nie leczy niedociśnienia, heh

no wlasnie,ja tez jestem jakos dziwnie spiaca dzis,ledwo zwleklam sie z lozka...i tez po 2 kawach nadal usypiam:)

poruszajcie się trochę, a zobaczycie, że przybędzie Wam energii. ja zdaję sobie sprawę, że początkowo ciężko się przełamać i zmobilizować, ale zobaczycie, że takie "zdrowe zmęczenie" daje niezłego kopa na resztę dnia. do tego racjonalna, zdrowa dieta, ewentualnie jakiś suplement z witaminami i zaraz odżyjecie :) co do witaminek, polecam ten zestaw - http://www.hellhound.pl/daily-formula-30tab-p-3331.html jest ciut tańszy do innych mu podobnych, a niczego w składzie nie brakuje :)

Gość ee tam
A ja Wam powiem, że ide oglądać Na wspólnej, hehe :) a Później Pierwszą Miłość :D