Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabuasbcaoshdqohas

Czy taki zestaw jest okej?

Polecane posty

Gość blabuasbcaoshdqohas

Dziewczyny, pomóżcie. Mam bardzo podobne ubrania w szafie, no może poza tą spódnicą - ja mam w kolorze ciemno-niebieskim, ale krój identyczny. Dodatki też mam trochę inne, ale utrzymują się bardzo w tej konwencji. Na jaką okazję można założyć coś takiego? Czy na wesele wypada? http://c.wrzuta.pl/wi10374/6e3f8966001a36474ab2ad09/0/bez%20tytul4a3

Gość blabuasbcaoshdqohas
up up

Gość cos link nie dziala

Gość blabuasbcaoshdqohas
Mówią mi, że bluzka z dupy jak na wesele, ale ja w ogóle nie mam pojęcia co włożyć na siebie :O

spódniczka pasuje na wesele, buty dodatki też ale bluzka faktycznie mogłaby być inna, to wygląda jak zwykły t-shirt na siłownie, ale jaka ta bluzka to nie wiem, aż tak się nie znam na modzie ;)

Gość blabuasbcaoshdqohas
Nich mi ktoś pomoże, jestem załamana swoim brakiem gustu 😭 Ale tak szczerze, po prostu nie mam pojęcia jaką bluzkę włożyć. Może właśnie jakąś na ramiączkach tylko jakąś "strojniejszą"?

Gość deszczowo
spodnica jest ok, ja bym zalozyla do niej gladka czarna dopasowana bluzke to tego kolczyki dluzszcze jakas bronsoletka i obcasy i bedzie ok. bluzka musi byc stonowana bo spodnica jest bardzo strojna i z dodatkami tez nie przesadzaj. starcza dwa kolory (srebrny+ czarny)

Gość blabuasbcaoshdqohas
Dzięki za propozycje. Kolczyków nie noszę, bo się nimi brzydzę :P Czarnej bluzki raczej nie założę, bo to wesele i będzie mi głupio. Poza tym moja spódnica nie jest srebrna jak na podanym zdjęciu, ale ciemnoniebieska. Jeszcze raz dziękuję :)