Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

po_rade

Polecane posty

takze tego, moze potrafisz lepiej dogadywac sie z kosmitami? zlazi sie to nie wiadomo skad, nie wiadomo po co i najgorsze, ze zostaje :-)

nie byłabym sobą....... ( też umiem stawiać kropki ale z kolegą proszę mnie nie mylić) " takze tego, moze potrafisz lepiej dogadywac sie z kosmitami? zlazi sie to nie wiadomo skad, nie wiadomo po co i najgorsze, ze zostaje " jak to mówią?? swój ciągnie do swego :) i już mnie oczywiście nie ma :P

jak to mówią?? swój ciągnie do swego i już mnie oczywiście nie ma Och, Ike, zgodzę się z Tobą:) Stąd się właśnie bierze Twoja aktywność w kołach wzajemnej adoracji?

22:50 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery wytlumacz to nadziei, powoli i dokladnie, ooo, moze zaloz jej topik! ZS już ktoś założył dla mnie topik :D i ten jeden mi wystarczy :-)

nie pamiętam nie kojarzę widać wpis nie był tego wart :)

Stąd się właśnie bierze Twoja aktywność w kołach wzajemnej adoracji jeszcze odpowiem:) oczywiście, że stąd:) większość z nas tak ma przecież nie uczestniczę w TWA bo jestem TAKA wyalienowana :D i dobranoc :)

skrót był do Ciebie, tylko mi się paluszki poplątały :D a propos.... gdzie się podział mój ulubiony topik :-( ten o kosmitach?

dałam tylko do zrozumienia, że gdybym się nieco wcześniej postarała, niż postarałam, to mógłbyś być spokojnie moim synem :-)