Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

po_rade

Polecane posty

ike w podziemie moge zejsc sama :D ale po co ?

zs dzięki bardzo mi pomogłeś. Jesteś nieoceniony pozdrawiam drobiazg, wiedzialem, ze jestes na tyle bystra dziewczyna, iz domyslisz sie, ze robisz z igly widly :-)

A co zrobic kiedy nic się człowiekowi robić nie chce?

zs mnie nie sprowadzi do podziemi on uwielbia poprawiac moje byki :D

brum ..... lezymy i gleboko oddychamy

brum- ja ci udziele rady po starej znajomości:) rozebrać się i pilnować ubrania

Dziekuję za rady o oddychaniu oraz pilnowaniu :) Ale prosze o poważnepotraktowanie mojego pytania. To nie jest spam :)

co niektorzy zauwazaja jescze cynizm....ale tylko wtedy gdy pytaja czy maja prawo czuc to co czuja :D

Gość brum poradz sie twojej kolezan
ki HHills :D:D:D

Gość do autora z żalem
Panie zawsze szczery.... zakłądasz topik by ludziom niby pomagać...a jak ktos Cię prosi o opinie-tudzież pomóc-to Ty tylko kpisz... zgrywasz jakiegoś powaznego faceta a pewnie jesteś zakompleksionym, niedowartościowanym czubkiem. Tak-czubkiem. pozdrawiam ps. szkoda mi Cię...:( i ogarnij się w końcu.

Panie zawsze szczery.... zakłądasz topik by ludziom niby pomagać...a jak ktos Cię prosi o opinie-tudzież pomóc-to Ty tylko kpisz... nalezy uwazac na slowa: tylko, zawsze, nigdy, zaden wzglednie czytac wiecej niz jeden post

Gość do autora z żalem
tak się zastanawiam czy TY komus imponujesz...:P cedzisz te słowka i analizujesz każde słowo... lepiej się wtedy czujesz? dlaczego nie zacytowałeś mojej wypowiedzi okreslającej Ciebie? prawda w oczy kole... cóż..zycie..Panie zawsze szczery....życie.

tak się zastanawiam czy TY komus imponujesz... czy masz jeszcze inne ciekawe zainteresowania? cedzisz te słowka i analizujesz każde słowo... lepiej się wtedy czujesz? sprobuj, jesli potrafisz :-) dlaczego nie zacytowałeś mojej wypowiedzi okreslającej Ciebie? bo nie wymagala komentarza prawda w oczy kole... cóż..zycie..Panie zawsze szczery....życie racja, stad takie wpisy jak twoj

Gość Zs jest po prostu za OSTRY dla
naszych samotnych, opuszczonych przez partnerow kafeteriuszek ;) z nimi trzeba sie obchodzic jak z jajkiem :D one sa jczestoi gesto jak male dziewczynki w piaskownicy :(

proszę wszystkich zainteresowanych o radę poważną byłam dziś na basenie zobaczyć jak radzi sobie moje dziecko...bo wspominał, że sobie nie radzi no i fakt- nie radzi sobie ale problem też jest inny on jest spokojny chłopcem natomiast na basenie uwziął się na niego jakiś mały dupek . który generalnie jest znany z tego , że jest dzieckiem niegrzecznym olać? bo takie są prawa dżungli coś poradzić ? i jak tak to co ( od razu mówię mój syn jest typem intelektualisty i nie do końca radzi sobie z agresją innych) mam ochotę podejść do tego dziecka i powiedzieć mu parę słów ale wiem, że nie mogę- po pierwsze to dziecko po drugie ja zgnębię to dziecko ono zgnębi moje syn jest zrezygnowany

Powiedziec swojemu synkowi co ma robic gdy ktos sie zachowuje w stosunku do niego agresywnie. Najlepiej odegrac psychodrame- Ty jestes tym chlopakiem, syn soba i odwrotnie. Moze jak ma dobry kontakt z Twoim mezem to niech wspolnie odegraja scenki.

leno tyle ja wiem ale nie mam pomysłu co niby miałby takiemu dziecku powiedzieć- żeby dotarło

to znaczy widzisz on nie ma problemu z wysławianiem się i kontaktami jest dzieckiem bardzo bezpośrednim i niewstydliwym więc scenki generalnie mogę sobie odpuścić gorej , że ja nie mam pomysłu na nauczenie dziecka co zrobić z osobą gnębiącą