Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa cytrynka

FACCI TO GADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Moj facet 28 lat ja 29 lat ani mysli o slubie znamy sie 2 lata i w marcu cos przebakiwal o zareczynach a teraz cichoszaaaaaaaaaa mowi ze ma czassssssss a do mnie co masz cisnienie to szukajmy sali na wesele mowi a ja chce miec 4 dzieci

matko baby co wy się tak do tych ślubów garniecie!!!!!!???????????i to tak na siłę????? na miejscu chłopa to bym wiała gdzie pieprz rośnie:)

Mari 80 pewnie garniecie a faceci to wolni strzelce , najlepiej zyc na kocia lape i sie nie przejmowac jak nie ta to inna tego kwaitu to pol swiatu

po co mowil o zareczynach sam zaczal to powinien przejsc do kontynuacj przeciez nie mamy po 20 lat ale facet no coz przeciez ma zawsze czassssssssssss

>> najlepiej zyc na kocia lape A co ci to przeszkadza?? :o Baby są zryte - chcą ślubów, żeby pochwalić się przed koleżankami, wrzucić fotki na nk, a potem narzekać jaki to ich mąż jest straszny :o

wspólczuje, mi powiedział chłopak(28) ze za 2 lata ślub, ale jeszcze nie jestesmy zareczeni. Powiedział ze mi sie oswiadczy jak to ja bede miała jakies watpliwosci zebym mu czasem nie uciekła ;)

tak na kocia lape bo jak wygodniej, bez zobowiazan cos nie pasuje to au revoir

a panienka w temaxcie obok narzeka że jej zauroczenie przeszło i nie wi co ma teraz zrobić i czy rzucićswojego poczekaj ażteż ci minie i jak nei będziesz chciała go rzucać, ani on ciebie, to możecie zacząć myslewć o slubie

>> bez zobowiazan cos nie pasuje to au revoir a w małżenstwie nie można powiedzieć au revoir? :o

faceci to wieczni kawalerowie slub ?? ja mam czas dziecko ?? na razie chce sie nacieszyc wolnościa wieczni chlopcy nigdy nie dorastajacy

Za to kobiety to wiecznie niezadowolone z życia prukwy. Wiecznie narzekające, ciągle z pretensjami, zawsze z jakimś ALE. Ona chce ślub, chce dziecko i tak ma być. I nie ma żadnego znaczenia, że facet chce tego samego, ale np za pięc lat. To w ogóle sie nie liczy BO ONA CHCE 😠

faceci to wieczni kawalerowie slub ?? ja mam czas dziecko ?? na razie chce sie nacieszyc wolnościa wieczni chlopcy nigdy nie dorastajacy" polecam Stress Management B-Complex dobrze działa na depresję :P

tak za 5 lat ok a za piec lat powie ze za kolejne 5 lat zreszta kto chcialby chodzic na wywiadowki babcia bedac ???

>> zreszta kto chcialby chodzic na wywiadowki babcia bedac ??? Masz parcie na tego faceta, bo boisz się, ze jak powie ci BAAAAYYYYY to nikogo więcej nie znajdziesz, więc zwyczajnie chcesz usidlić to co jest, za wszelką cenę :o Żałosne.

ja go nie naciskam , jestem daleka od tegoii wychodze z zalozenia ze nic na sile po co wiec wpominal o zareczynach w marcu a od marca nic moze go naciska mama ?? a sam nie czuje tego

wspomniał, bo widocznie ma wobec ciebie poważne plany. Daj mu dojrzeć do tej decyzji :o

:O jezuuu moj po 3 miesiąch wspomniał cos o slubie, dzieciach, zareczynach... i co? 2 lata razem i jakos nie płacze z tego powodu, ze mi nie dał pierscionka i dziecka nie zrobił. To, ze wspomniał, nie znaczy ze chciał sie zareczyć już, natychmiast. Moze powiedział, zeby zobaczyc jaka bedzie Twoja reakcja? moze nie ma teraz głowy do myslenia o slubie? zreszta ile Wy razem wtedy byliscie 1,5 roku? a Ty juz slub planujesz? on od Ciebie ucieknie jak bedziesz sie wypytywała, domagała, wspominała.

czuje parcie na slub ?:D masz 29 lat, czyli uwazasz sie za starą kobite, kolezanki pewnie od dawna sa po slubie, maja dzieci a Ty sama... po 1,5 roku związku juz myslisz o slubie - wiec dla mnie to pochopna decyzja - jeszcze nie zdazylas poznac kolesia a juz masz w glowie slub i dzieci... moze watro jeszcze rok, dwa sie z nim pomeczyc zeby potem nie zalowac swojej decyzji? zycie na kocią łape jest 5 razy lepsze bo w przypadku ZDRADY - mozecie sie łątwo rozejsc a nie ciągnąc po sądach... chyba ze myslisz, ze jak bedzie zdrada to on bedzie wierny :) nic bardziej mylnego :)

zrszta ja nie naciskam go tylko pytam co dalej ??? bo tak mozna chodzic jeszcze dwa kolejne lata tylko co potem bye??

Naprawdę nic Ci nie obiecywał? A to gad... prawdziwy gekon. Legwan wredny jeden! Waran przebrzydły! Smok Wawelski to przy nim Mister Dinozaur:) Ja bym mu obciął. Kieszonkowe. Bo taki niedojrzały, sukinsyn. A, właśnie. A propos syna... "po co wiec wpominal o zareczynach w marcu a od marca nic moze go naciska mama ??" On niewinny jak lelija, jak jaszczurka zwinka. Za wszystkimi Twoimi nieszczęściami stoi ta przebiegła mamusia. Znaczy Teściowa. Jaszczurzyca:) Cokolwiek Ci się od dziś nie będzie podobać - pamiętaj! - zrzuć winę na teściową - to wdzięczny obiekt do obwiniania:D A małego, grzecznego synka przytul do piersi, pogłaskaj za uszkiem i już będzie dobrze.... :p Żenada.

>> zrszta ja nie naciskam go tylko pytam co dalej ??? bo tak mozna chodzic jeszcze dwa kolejne lata tylko co potem bye?? Nie naciskasz, tylko strzelasz ze stringów kiedy zaręczyny :D :o

pomarańczowa cytrynka zrszta ja nie naciskam go tylko pytam co dalej ??? bo tak mozna chodzic jeszcze dwa kolejne lata tylko co potem bye?? Ty naprawde masz 29 lat ?:D ja tu wszedzie widze prowokacje... nie wierze ze sa takie głupie baby na swiecie... az mi wstyd ze naleze do tego gatunku... nie wiem czy wiesz autorko ale rownie dobrze moze Ci powiedziec BYE 2 lata po slubie, nawet pół roku po ślubie... facet widac jest mądry... po co mu taka żona? ledwo w biała kiecke wskoczysz i juz bedziesz planowac imiona dla dzieci... moze jemu sie nie spieszy? moze bys tak uszanowała jego zdanie na ten temat? Szukanie dziury w całym dawno sie tak nie usmiałam czytajac wpis na kafe :D

Gość naciskasz i przyduszasz