Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka psychologiczna

Prawiczki po 20stce patrzą bardzo na wygląd i chcą laluni

Polecane posty

Oni mówią, że czekają na wielką miłość, a ta wielka miłość w ich rozumieniu to jakaś ślicznotka. Przeciętna dziewczyna nie ma u nich szans, a oni wolą śnić i czekać do 30stki, aż się dorobią i jakaś lalunia poleci na ich pieniądze. Udają wielce romantycznych, uduchowionych, porządnych, wrażliwych, a tak naprawdę to głownie wygląd się dla nich liczy

Gość hahahahahahaha pusta lala
gowno wiesz:D

Gość sdfsdf
Prawiczek po 20-tce jest prawiczkiem nie dlatego że czeka na wielką miłość, tylko dlatego że żadna ich nie chciała. Nie mieli okazji więc dorabiają do tego ideologie

Przeciętna dziewczyna by takich zechciała. Nie każdy prawiczek po 20stce wygląda jak upośledzony nieudacznik, wielu z nich to normalne chłopaki, którzy może nie są jakimiś Don Juanami, ale za to strasznie patrzą na wygląd. Udają niedostępnych, a tak naprawdę ich dziewczyna ma być lalunią i już

Gość hahahahahah pusta lala
a ja mowie ponownie gowno wiesz:D

Nic dziwnego, ze patrza. Oni po prostu chca NORMALNEJ kobiety, a nie "obserwatorki" pseudo-psychologicznej :D Uroda, wdziek, takt, zrozumienie, szacunek, przyjazn, pogoda ducha...etc., to skladniki, ktore kreca mezczyzn, przy czym, jak sadze uroda choc jest waznym czynnikiem w ich wyborach, nie zawsze stawiana jest na pierwszym miejscu. Na Twoim miejscu wycofalabym sie z podanych przez Ciebie zdan, chocby dlatego, ze jesli w nie uwierzysz bedziesz miala to, czego chcesz :D 🖐️

ale cos w tym jest... ja znam kilku prawiczków ktorzy maja takie wyobrażenie o idealnej partnerce ze czasem sie zastanawiam gdzie oni chca jej szukac... chyba na innej planecie... Mało tego - kilku z nich miało juz wiele okazji zeby sie przespac ale panny ktore sie nimi interesowały nie spełniały ich oczekiwan. I niestety wszyscy maja po 20 lat :)

Tylko, że oni przystojniakami jakimiś wielkimi nie są, a wymagania mają, że ho ho. Wiele dziewczyn, które mają naprawdę przystojnych facetów dla nich byłaby co najwyżej przeciętna

A nie wierzycie w to, że jakiś mały odsetek facetów świadomie czeka w czystości na kobietę, w której się zakocha bez pamięci? :classic_cool: Skoro dziewczyny tak robią:)

". Wiele dziewczyn, które mają naprawdę przystojnych facetów dla nich byłaby co najwyżej przeciętna" a to ciekawa asymetrai brzydki prawiczek ma braćpaszteta ale przeciętna dziewczyna to jużprzystojniaka ciekawe i wiele mówi o twojej mentalności :D

Gość
" Oni mówią, że czekają na wielką miłość," Nie czekam na wielką miłość. Tylko na śmierć. " ta wielka miłość w ich rozumieniu to jakaś ślicznotka. " Pierdolisz. "Przeciętna dziewczyna nie ma u nich szans" To my nie mamy szans. Wy już jesteście albo zajęte albo macie kogoś na oku. " wolą śnić i czekać do 30stki, aż się dorobią i jakaś lalunia poleci na ich pieniądze." Pieniądze wydaję na siebie. Nie zamierzam się dzielić z nimi z kobietami od które nie potrafiły okazać mi nawet odrobiny zrozumienia i akceptacji. "Udają wielce romantycznych, uduchowionych, porządnych, wrażliwych" To pozostali. Ja wami gardzę. "tak naprawdę to głownie wygląd się dla nich liczy" I to pisze kobieta :D "Przeciętna dziewczyna by takich zechciała" Hahahahahaha... Kogo ty próbujesz nabrać? "wielu z nich to normalne chłopaki" :D:D:D "Udają niedostępnych" To wy udajecie. Zadzieracie nosa i: wypad nieudaczniku!

Ja tam mogę przebierać w takich prawiczkach z nadmuchanym ego,ale po co? co oni mają do zaoferowania?

o prawiczkach to prawda. niby szukaja zwyczajnej a ja kznajda to zawsze im cos nie pasuje.. bo to pieprzyk nie tam, a inni po prostu boja sie zagrac z kobieta. wiec siedza i marudza, ze to ich wybor. tak samo jak kobiety narzekaja - za piekna, za niezalezna

Gość
To te "zwykłe dziewczyny" najmocniej dały nam po dupie.

do ciebie też jakoś kolejek nie widzę:P lubisz mnie podjeżdzać. Czemu akurat ja?

brzydki niski beznadziejny- zerwałam z narzeczonym,wiec normalka,ze wychodzic nie chce sie. Zreszta gdzie? I wysluchiwac jak to M. zmarnowałam życie i jak to on cierpi?o nie...

Gość
Bo jesteś podobna do niego. Do BNB. Przypieprzasz się do wszystkiego.

"czynom i żadna mnie nie chciała." można by jeszcze dodać... że jak chciało to można było z powodu braku doświadczenia nie zauważyć... albo odrzucić tę możliwość jako nierealną... ostatecvznie dojść do wnioosku że znajoma z xyz i tak zrezygnuje jak się bliżej poznaćie więc nei ma sensu

offerma - rady dla ciebie: - ladne cialo - zacznij cwiczyc, ale ni pakowac - nawet fitness moze bc. zgrabne meskie cialo z umiesnionymi ramionami. kobiety to lubia. ladne i brzydkie - mimo ze zaprzeczaja - nie pokazuj kobietom jak ci zalezy - nie chwal jej urody (tylko inne cechy) - naucz sie gadac na luzie, badz ciekawy - nie boj sie kobiet

Gość ja jestem takim prawiczkiem
i wymagania mam, a co. jak sie dorobie, kupie fajne auto, zrobie sobie operacje plastyczna i kupie garniak od armaniego to bede mial kazda 🖐️