Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaskadeska123

Które pigułki powodują powiększenie biustu??????????????????????????

Polecane posty

Gość plaskadeska123

jestem płaska jak deska ;( to nawet nie jest rozmiar A... :( :( :( czasem nie czuje sie jak kobieta nawet . jest mi z tym strasznie.. czy po pigułkach anty urosną mi piersi? jesli tak to po jakich? czy któras ma podobne koszmarne dowiadczenia jak ja?

Gość żadne pigułki nie pomogą
jeżeli masz niedorozwój biustu z powodu zaburzeń hormonalnych, to po odpowiednim leczeniu piersi urosną jeżeli natomiast to sprawa genów ( za wielkość piersi odpowiada rozmieszczenie tkanki tłuszczowej) to nic na to nie poradzisz spróbuj trochę przytyć to i piersi będą większe żadne tabl. anty nie wpływają bezpośrednio na wzrost piersi, a i tak dobiera je lekarz, a nie pacjentka ! czasem po tabl. anty puchną piersi, ale obrzęk jest jednym z objawów ubocznych idź do dobrego gina, poproś o badania hormonów i zacznij się leczyć, usg sutka też wskazane

Gość rimmina
nie wiem po jakich rosna a jakich nie ale ja biore diane i dosc fajnie mi urosnal :)

Gość blakcat
a mi po Yasminelle minimalnie urosły, po za tym po odstawieniu tabletek biust wraca do poprzedniej wielkości. Aby biust sie powiększył trzeba przytyć - piersi to głównie tkanka tłuszczowa :o

Gość ehe_ere
syndi 35 niezle w dupe daje:) urosly mi z B na C:) tlyko trzeba zrec caly czas:]

Gość płaskadeska123
dzięki kotki ^^ moze mi sie uda jakos.

Gość ja biore harmonet
piersi w ogole mi nie urosly, nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych. Jakbym w ogole nie brala harmonetu.. a biore juz go lacznie z 3 lata.

Gość rachelka123
po yazie po yasmin tez nic mi nie rosnie. i dobrze, wole byc naturalna B

Gość mantelka2525
wlasnie. ja mam B i BOJĘ SIĘ że mi urosną ;( oby nie!