Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...panna mloda...

Spieszy Wam się do ślubu?

Polecane posty

Gość ...panna mloda...

Jeśli tak to dlaczego? Bo mi: 1. Dlatego bo bardzo kocham swojego chłopaka i jestem pewna, że chcę z Nim być (razem 5 lat) 2. Bo chcę zacząć nowe życie, mieć swoją rodzinę 3. Chcę się wyprowadzić z domu (mam dość rodziców)

tak bo 1 . Mam dosc pierdolenia tesciowej za kazdym razem jak u niej jestesmy ze zyjemy na kocia lape itd.. 2. Bo kocham mojego faceta i nawet bez slubu bym z nim byla, wiem ze mi nie ucieknie :P

nie, bo: kocham ale nie uwazam ze slub to wyznacznik miłości. Chce z nim spedzic najblizsze lata ale slub niczego nie zmieni nowe zycie zawsze mozna zaczac, nie trzeba do tego slubu, dzieci bez slubu tez mozna miec :) mozna zawsze zamieszkac razem na kocią łape :)

TAK 1) kocham narzeczonego 2) chce być z nim do konca życia 3) chce założyć prawdziwą rodzine 4) nie moge doczekać sie tej atmosfery itd ;) 5) jestem w ciąży

Gość kiedyś RER
tak, bo 1. mam 33 lata 2. i pewność, że to ten 3. obecnie jesteśmy jedynym konkubinatem w gronie znajomych (najbardziej zatwardziała para właśnie, po narodzinach drugiego dziecka, wzięła ślu

Tak, bo 1. Jesteśmy razem już osiem lat 2. Przez te osiem lat przekonałam się, że to właśnie z nim chcę być na zawsze 3. Taki związek bez ślubu to jak wynajmowanie mieszkania - nic pewnego. Teoretycznie własnościowe też może szlag trafić, ale przynajmniej nie przyjdzie właściciel z wypowiedzeniem na koniec przyszłego miesiąca. 4. Męczy mnie robienie dobrej miny na kolejnych weselach coraz młodszych znajomych i rodziny. Co z tego, skoro jemu się zupełnie nie spieszy.

Gość Ja to jaaaa
mi bo mam 27 lat i poprostu juz chce wyjsc za maz mi sie spieszy a jemu niezbyt ale tlumaczy to tym ze jestesmy razem tylko rok czasu

mi sie nie spieszy, bo... * wiem ze zostane stara panna * nikogo nigdy nie znajde i nigdy nikogo nie mialam * jestem brzydka * nie potrafie kochac * jestem plaska * jest fajnie...:)

Gość blim
Mi się nie spieszyło.Spieszyło się mojemu mężowi bo już po 5 miesiącach bycia razem mi się oswiadczył.Niecałe półtora roku po zaręczynach był ślub.Byłby prędzej ale trzeba było kase uzbierać :P.Jesteśmy już ponad 6 lat ślubie :)

tak poniewaz 1.kochamy sie i jestesmy ze soba 3 lata 2. chce przezyc ten najpiekniejszy dzien w zyciu 3. i co z tego ze tego chce skoro mojemu mezczyznie sie do tego nie spieszy...a namawiac mi sie go nie chce ;/

niektórym się spieszy, niektórym nie. oni muszą być przekonani o tym, że to ta jedyna. faceci są prości, jak im chwilę coś nie pasuje, to się wycofują od takich zobowiązań. a my musimy być milutkie jak zaprogramowane roboty, żeby im się zachciało prosić nas o rękę.

Gość hacynka
1.nie bo za krotko sie znamy 2.nie mamy dzieci 3.nie wierze w monogamie