Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula

Jestem głeboko zawiedziona swoim małżeństwem

Polecane posty

Gość gość
nie Ty jedna...Ja na pocieszenie napiszę ze to mój drugi mąz. 1szy okazal się hazardzistą,nazaciągal pozyczek bez mojej wiedzy na nie wiadomo po co. Ten kolejny jes tak samo nieodpowiedzialny.O pomocy i empatii z jego strony nie wspomnę. Pewnie błąd tkwi we mnie,ze takich ułomnych idiotow wybieram. Szkoda tylko ze dzieci za to muszą placic....

Gość gość
ja też, mój jest alkoholikiem...dawno bym odeszła, ale nie mam dokąd :(

Gość gość
Tak wybieracie facetów, nie potraficie ich nauczyć tak prostych czynności jak codzienna kąpiel, golenie, mycie zębów, więc nie ma co liczyć że nauczycie ich sprzątać.

Gość gość
A nie brałaś pod uwagę, że są jednostki niereformowalne?

Gość gość
aby zdobyć kobietę /służącą/ robią wszystko, udają, starają się na pozór, a potem bum

Gość gość
Brałem pod uwagę że kobietą która bierze jednostkę niereformowalną kieruje się głupotą...

Gość gość
zacznij traktować faceta jak człowieka a nie jak obraz swoich wyuczonych stereotypów, wtedy pogadamy...

Gość limstift
a przed slubem?? robil cos pomagal sprzatal?

Gość gość
przed ślubem był człowiekiem, po ślubie stał się 'mężem'

Gość gość
to częsta przypadłośc u mężczyzn, taka reinkarnacja

Gość gość
przemyśl dosadnie i przykładnie te 'zasady', zamiast potępiać zacznij się starać rozumieć

Gość gość
dasz palec, weźmie rękę i tyle masz ze starania, zrozumienia

a czemu ty prosisz męża? daj mu rozkaz, a jak nie zrób awanturę :D może kurde padnij na kolana i błagaj o pomoc w domu? mój mąż też bałaganiarz- kiedyś miałam na niego sposób: wychodziłam z domu np. na uczelnię i zostawiałam listę rzeczy do zrobienia. Przychodziłam było zrobione (sam z siebie by nie zrobił) Jak się od czegoś miga to dostaje opr. :) Są kłótnie, ale i tak zostaje po mojemu. trudno- mamusia z babcią wszystko w domu robiły i tak się biedaczyna nauczył, że facet powinien leżeć na kanapie, a kobita przy garach. Ooo nie :) nie u mnie w domu :D sukcesywnie z tym walczę i nie popuszczę. Z resztą w moim rodzinnym domu tata pomagał mamie, do dziś gotuje i zmywa- więc wiem, że można ;)

w sumie- jeden plus, że mąż gotuje (ja potem sprzątam) ale nie będę robić wszystkiego od a-z, bo on obiad zrobił.Obowiązków zawsze jest dużo.

Gość gość
brakuje tych kobieto które ogarniają tematy, a nie bezwiednie poddają się stereotypom

Gość gość
Moja mama była nauczycielką na wsi. Dziecko jej prace domową oddało w brudnopisie a tam na ostatniej stronie lista 20 pkt do zrobienia dla męża. Polewkę z tatą mieli że hej.

Gość gość
I ja się dołączam. Jestem nie tyle zawiedziona co zdegustowana i zła na siebie, że nie zamieszkaliśmy przed ślubem razem. Brudas, leń którego trzeba o wszystko prosić setkę razy i leser.

Gość gość
Mieli polewkę z tatą że chej, a to poważna sprawa... taka jest reakcja człowieka na niespodziewane rzeczy, okazać swoją pierwotną reakcje a nie reakcję rozumnego umysłu...

Gość facet jakich wielu
ja też jestem zawiedziony... uważa się za pępek świata, najmądrzejszą, choć wiedza i jej poglądy nie uprawniają jej do tego, rozdmuchane niewyobrażalnie ego, balangowiczka, alkohol, papieroski i wulgaryzmy... uważa, ze to co ma między nogami upoważnia ją do szantażu... nic z kobiecości i ciepła, po prostu wulgarna prostaczka. Wiele bym dał, aby odeszła ode mnie... naprawdę wieeele...